Δευτέρα, Απριλίου 24

Είναι όλοι πιόνια τους: Οι ΗΠΑ διαχειρίζονται τα γαλλικά & βρετανικά πυρηνικά λέει η Μόσχα-Η Δύση θα καταρρεύσει οικονομικά με τη νίκη της Ρωσίας


Σε καταιγιστικές δηλώσεις προέβη ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν και ένας Ισραηλινός στρατιωτικός ειδικός για τον πόλεμο!
ΗΡωσία πιστεύει πως τα πυρηνικά όπλα της Γαλλίας και της Βρετανίας βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο γραμματέας τύπου το Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ. Έτσι ο Ρώσος επίσημος αντέδρασε στην δήλωση από το Παρίσι σχετικά με την γαλλική ανάγκη ενίσχυσης του πυρηνικού της οπλοστασίου. Με αυτόν τον τρόπο οι Γάλλοι θα προσπαθήσουν να μειώσουν την απόσταση από άλλες πυρηνικές υπερδυνάμεις, όπως την Ρωσία και την Κίνα.

«Κατ’ επέκταση, εάν μιλήσουμε με την Αμερική και δεν συμπεριλάβουμε αυτά τα δύο οπλοστάσιο [το γαλλικό και το βρετανικό] δεν θα έχει κανένα νόημα η συζήτησή μας» πρόσθεσε ο Πεσκόφ.Με αυτήν την δήλωση, ο Ρώσος εννοεί πως στις πυρηνικές διαπραγματεύσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να συμπεριληφθούν και τα πυρηνικά οπλοστάσια της Γαλλίας και της Βρετανίας και όχι μόνο το ρωσικό και το αμερικανικό. Εάν γίνει μερική αποπυρηνικοποίηση της Ρωσίας, θα πρέπει να παρθούν αντίστοιχα μέτρα σε ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία.

Προηγουμένως, ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε πως η εμπόδιση της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ παραμένει μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης έναντι του Κιέβου.
Η Νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία

Η επιτυχία των ρωσικών στόχων στην ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Μόσχας στην Ουκρανία θα μπορούσε να προκαλέσει πολιτικά προβλήματα και να οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή για την Δύση. Αυτήν την άποψη μοιράστηκε δημόσια ο Ισραηλινός στρατιωτικός ειδικός Yakov Kedmi.

Είναι πιθανό η νίκη έναντι των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας να προκαλέσει την κατάρρευση του δυτικού χρηματιστηρίου. Ο ειδικός μίλησε για αυτό το ενδεχόμενο στον αέρα του προγράμματος «Βράδυ με τον Βλαντιμίρ Σολοβιόφ».

Yakov Kedmi

«Τι θα γίνει στην οικονομία τους εάν ο ρωσικός στρατός νικήσει στην Ουκρανία; Φοβούνται ακόμη και να θέσουν αυτό το ερώτημα, επειδή ξέρουν την απάντηση» είπε ο Kedmi.Σύμφωνα με τον Ισραηλινό, οι συνέπειες της ρωσικής επιτυχίας στην ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης επί ουκρανικού εδάφους θα μπορούσαν να αποδειχθούν καταστροφικές για τις νατοϊκές ώρες και για ολόκληρο τον δυτικό κόσμο. Ο στρατιωτικός ειδικός πρόσθεσε πως μία τέτοια στρατιωτική έκβαση θα μπορούσε να επηρεάσει ακόμη και τον χρηματοοικονομικό τομέα.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ο πόλεμος προκάλεσε ενεργειακή κρίση σε αρκετά μεγάλο μέρος του δυτικού κόσμου, ενώ οι στρατιωτικές επιχειρήσεις είχαν ως αποτέλεσμα την τεράστια αύξηση της αξίας των πρώτων υλών και κατ’ επέκταση του πληθωρισμού.

pentapostagma.gr
 /taxalia.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .