Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον ο Διονύσης Σαββόπουλος ο οποίος νοσηλεύθηκε τις τελευταίες ημέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο καθώς είχε νοσήσει με κορωνοϊό.

«Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς», είναι το μήνυμα που στέλνει μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

Σημειώνεται πως ο δημοφιλής τραγουδοποιός ανταποκρίθηκε θετικά στη φαρμακευτική αγωγή που έλαβε και μετά τη βελτίωση της υγείας του, πήρε άδεια να επιστρέψει στο σπίτι του.

Μάλιστα στην ανάρτηση που δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του τονίζεται ότι ο κ. Σαββόπουλος νόσησε για δεύτερη φορά από Covid-19 ενώ η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο του 2022.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς»

«Ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες με κορωνοϊό και από σήμερα βρίσκεται στο σπίτι του. Ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

Επίσης ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΥΓΕΙΑ και του ΜΗΤΕΡΑ που στάθηκαν πλάι του πασχαλιάτικα σε όλη την διάρκεια της νοσηλείας του. Σημ. Είναι η δεύτερη φορά που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο του 2022».

 pronews.gr στο Instagram