Δευτέρα, Απριλίου 24

ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του

Σήμερα, Δευτέρα 24 Απριλίου, στις 13.00 στο Όλβιο Ξάνθης, θα πουν το τελευταίο αντίο, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, Άγγελο Μπεμπεκίδη, ο οποίος απεβίωσε το πρωί της Κυριακής, έπειτα από πολύμηνη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Συλλυπητήρια ΓΣΕΕ

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Άγγελου Μπεμπεκίδη, ο οποίος απεβίωσε έπειτα από πολύμηνη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας.
"Ο Άγγελος Μπεμπεκίδης δεν θα λείψει μόνο στην οικογένειά του και στους φίλους του αλλά και σε ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα, αφού ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος με έντονη συνδικαλιστική δράση, ιδιαίτερα αγαπητός, που είχε δώσει το δικό του αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων.
Η ΓΣΕΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.