Δευτέρα, Απριλίου 24

Αλλάζουν όλα στην κινητή τηλεφωνία: Βόμβα από COSMOTE, WIND και VODAFONE

Κινητή τηλεφωνία: Την ώρα που οι καταναλωτές μαρτυράνε από την ακρίβεια, οι εταιρείες κινητής αλλάζουν τα πάντα στο τοπίο!

Η Wind παρέχει το πακέτο W-Unlimited με το οποίο προσφέρει σε κάθε σύνδεση απεριόριστα data, απεριόριστα λεπτά και απεριόριστα SMS.

H τιμή του πακέτου ορίζεται στα 39 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου όλων των φόρων, και αφορά σε νέες συνδέσεις 24μηνης διάρκειας.

Κάντε κλικ εδώ για να πάρετε την προσφορά της Wind χωρίς καμία δέσμευση.Στην προσφορά της Wind απάντησε η Vodafone η οποία προσφέρει το παρεμφερές πακέτο Vodafone Giga Unlimited Ultra, αλλά για 34 ευρώ το μήνα.

Μάλιστα αν επιλεγούν δύο τέτοιου είδους συνδέσεις, τότε η τιμή μειώνεται ακόμη περισσότερο στα 30,35 ευρώ για την κάθε μία ή στα 60,70 ευρώ το μήνα για τις δύο. Αντίστοιχα πακέτα έχει φέρει και η Cosmote, αλλά σε υψηλότερες τιμές.

Για τις προσφορές αυτές οι εταιρείες κρατούν χαμηλούς τόνους καθώς φοβούνται μια μεγάλη μετακίνηση πελατών προς αυτή τη κατεύθυνση, που θα βάλει σε δοκιμασία τα δίκτυα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η στροφή αυτή των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας αποτελεί μία πρόβα τζενεράλε καθώς, η εξέλιξη της τεχνολογίας, η υπερχρήση δεδομένων και κατ’ επέκταση του Viber, της WhatsApp οδηγεί προς την κατεύθυνση αυτή.

Όλο και περισσότεροι χρήστες κινητών τηλεφώνων, με δεδομένη την καλή λειτουργία των ψηφιακών τρόπων επικοινωνίας, χρειάζονται περισσότερο δεδομένα και όχι λεπτά ομιλίας ή SMS.

Κινητή τηλεφωνία: Η κίνηση της Cosmote που έφερε τα πάνω… κάτω!

Την ίδια ώρα σε μια κίνηση που έφερε πολλά χαμόγελα στους χρήστες του δικτύου της, προχωρά η Cosmote καθώς αναβαθμίζει τα δίκτυά της και φέρνει εξωπραγματικές ταχύτητες!

Ξεκινά η σταδιακή δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων του σταθερού ευρυζωνικού internet για οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές COSMOTE, σε περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμη η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και την επιχείρηση και όπου αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό.

Η αναβάθμιση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2022.

Οι συνδρομητές σταθερής COSMOTE, οικιακοί και εταιρικοί, στους οποίους είναι τεχνικά εφικτή η αναβάθμιση, θα μεταφερθούν στην αμέσως επόμενη εμπορικά διαθέσιμη ταχύτητα Internet, διατηρώντας την ίδια τιμή.

Ειδικότερα, συνδρομητές με οικονομικό πρόγραμμα ταχύτητας έως 24Mbps, έως 50Mbps και έως 100Mbps, θα αναβαθμιστούν σε ταχύτητα έως 50Mbps, έως 100Mbps και έως 200Mbps αντίστοιχα, χωρίς να προβούν σε καμία ενέργεια και χωρίς καμία μεταβολή στη διάρκεια του συμβολαίου τους ή του μηνιαίου παγίου.

Η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί ανάλογα με την κάθε σύνδεση είτε αυτόματα και απομακρυσμένα, είτε σε ορισμένες περιπτώσεις μετά από τεχνική υλοποίηση και επικοινωνία με τους συνδρομητές.

Οι συνδρομητές στους οποίους είναι εφικτή η αναβάθμιση, θα ενημερωθούν, αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της, μέσω του λογαριασμού σταθερής, της εφαρμογής My COSMOTE App και με γραπτό μήνυμα (sms). Περισσότερες πληροφορίες στο www.cosmote.gr/fiber.

Η στρατηγική απόφαση του Ομίλου ΟΤΕ για δωρεάν αναβάθμιση στην αμέσως επόμενη εμπορικά διαθέσιμη ταχύτητα, ανακοινώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον CEO του Ομίλου Deutsche Telekom, κ. Tim Höttges και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Στόχος της αναβάθμισης ταχυτήτων είναι η αξιοποίηση των σύγχρονων δυνατοτήτων του δικτύου COSMOTE Fiber από μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Μεγαλύτερες ταχύτητες internet, σημαίνει καλύτερη καθημερινότητα και μεγαλύτερη παραγωγικότητα στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο», δήλωσε σχετικά ο Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης.

https://www.fimes.gr/2023/04/wind-cosmote-vodafone-kiniti/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.