Τρίτη, Απριλίου 11

Να φυλάξουμε το σπίτι μας

Ούτε χαρτιά, ούτε τζάμπα σπίτια, ούτε επιδόματα, ούτε «μπες, βγες» κατά βούληση και τσάρκες και να πετάνε το φαγητό στο πάτωμα, γιατί κάποιος τους είπε πως δεν είναι... χαλάλ. ;Eτσι θα γίνουμε ανεπιθύμητος προορισμός

Η σύλληψη των δύο Πακιστανών επίδοξων μακελάρηδων αποδεικνύει μια διάσταση της λαθρομεταναστευτικής εισβολής την οποία έχουμε υποδείξει πολλές φορές. Η αθρόα εισβολή χιλιάδων δημιουργεί έναν σίγουρο τρόπο διείσδυσης κακοποιών και τρομοκρατών, πρακτόρων που θα αναμιχθούν με το πλήθος των λαθρομεταναστών και τους ελάχιστους πια πρόσφυγες για να τρυπώσουν στην Ευρώπη και εν προκειμένω στη χώρα μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο έλεγχος των χιλιάδων που μπαίνουν -αυτό είναι το άθροισμα των ομάδων που κάθε τόσο τρυπώνουν- είναι ο πονοκέφαλος κάθε υπηρεσίας ασφαλείας και πληροφοριών. Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να βρεις πολλά στελέχη που να γνωρίζουν τόσες διαλέκτους της Αραβικής ή Ουρντού,

Παστού και τόσες γενικά ασιατικές ή αφρικανικές γλώσσες, να μπορείς, αν είσαι τυχερός και πέσεις πάνω στις κρίσιμες πληροφορίες, να τις αναλύσεις ορθά και να εντοπίσεις τους επικίνδυνους απρόσκλητους μουσαφιραίους, ώστε, το ευκταίο, να τους σβερκώσεις πριν προλάβουν να υλοποιήσουν τα εγκληματικά σχέδιά τους.

Γι’ αυτό η καλύτερη μέθοδος είναι μία και στον κόσμο άλλη καμία: να μην μπουν. Κι αν λίγοι καταφέρουν και μπουν, να μη μακροημερεύσουν στους δρόμους, αλλά στην πρώτη θέα τους σε οποιοδήποτε μέρος να είναι βέβαιο πως θα υποστούν δρακόντειο έλεγχο και, αφού διαπιστωθεί πως εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας, θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν σε κλειστό κέντρο κράτησης, αφού τότε μόνον τέτοια θα υπάρχουν, και θα μείνουν πίσω από το σύρμα υπό τη φύλαξη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μέχρι την απέλασή τους.

Ούτε χαρτιά ούτε τζάμπα σπίτια ούτε επιδόματα ούτε «μπες, βγες» κατά βούληση και τσάρκες και να πετάνε το φαγητό στο πάτωμα, γιατί κάποιος τους είπε πως δεν είναι… χαλάλ. Ετσι θα γίνουμε ανεπιθύμητος προορισμός, θα παύσουν να μας διαφημίζουν οι δουλέμποροι ως ελπιδοφόρο προορισμό, όπου αυτοκαταστροφικοί ανόητοι μοιράζουν σπίτια, λεφτά, προοπτική νομιμοποίησης. Ετσι θα διαφυλάξουμε την εθνική και κοινωνική συνοχή, δεν θα χρειαστεί να μάθουμε εάν και ποιοι είναι τρομοκράτες, κοινοί κακοποιοί ή πράκτορες.

Θα χάσουν χοντρό μεροκάματο διάφοροι συριζαίοι και αναρχαίοι ΜΚΟτζήδες, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να βρει κάποιος μια κανονική δουλειά, αντί να δουλεύει μαζί με Τούρκους ΜΙΤατζήδες και μαφιόζους κάνοντας trafficking σε βάρος της ίδιας του της χώρας.

Φυσικά και υπάρχει το σοβαρό πρόγραμμα της έλλειψης εργατικών χεριών στην αγροτική παραγωγή και στον τουρισμό, όμως αυτό, όπως και η υπογεννητικότητα, δεν θα λυθεί με αθρόες εισαγωγές αναφομοίωτων αλλοδαπών. Είναι αυτοκτονικό να φέρεις με συμφωνίες ανθρώπους από χώρες εχθρικές προς την Ελλάδα, όπως το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν.

Θα έπρεπε να επιδιώξουμε συμφωνίες για να φέρουμε εργαζομένους για ορισμένα χρόνια, με αυστηρό χρονικό πλαίσιο, που θα εργαστούν και θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους με το πέρας του συμβολαίου τους, που θα έχει μάξιμουμ χρόνο π.χ. 5 ή 7 χρόνια, χωρίς προοπτική μόνιμης διαμονής, φέρνοντας Κόπτες Χριστιανούς από την Αίγυπτο, την Αιθιοπία, την Ερυθραία, Ινδούς – η Ινδία είναι φιλική χώρα και σε αντίθετο, στο ίδιο με εμάς στρατόπεδο, σε σχέση με την Τουρκία, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Το να προσθέσεις πλήθος σουνιτών μουσουλμάνων στους υπάρχοντες, δημιουργώντας de facto μια τεράστια μειονότητα, δεν είναι ιδιαίτερα ευφυές. Ανθρωποι, ιδίως Χριστιανοί, συμβατοί με την κουλτούρα μας και σεβασμό στον τρόπο ζωή μας, στο αξιακό πλαίσιο και στην έννομη τάξη μας, είναι πιο ασφαλής και σώφρων επιλογή, αντί για κάποιους που ενδεχομένως θεωρούν πως οι δικοί τους θρησκευτικοί νόμοι υπερτερούν του Συντάγματος και των Νόμων της Ελλάδας. Καλό είναι να μη χρειαστεί να μάθουμε έμπρακτα πόσοι και ποιοι είναι αυτοί.

Μαζί με αυτή την επιλογή για την αντιμετώπιση της έλλειψης εργατικών χεριών, ο τρόπος αντιμετώπισης, ο μόνος λογικός και ρεαλιστικός, είναι η Ελλάδα να παύσει για ικανό χρονικό διάστημα να δέχεται αιτήσεις ασύλου, να απαγορευτεί σε όποιον μπαίνει παράνομα -μόνον σε πρεσβείες και προξενεία μας να μπορεί-, να έχουμε δρακόντεια φύλαξη συνόρων και, για τους λίγους που θα τρυπώσουν, η αντιμετώπιση μία: σύλληψη, καταδίκη, κράτηση μέχρι την απέλαση.

Θα κόψουμε το ψωμί σε διακινητές, ΜΙΤατζήδες και εγχώριους ΜΚΟτζήδες συνεργούς τους. Θα στεναχωρηθούν ο Ερντογάν και όσοι τα κονομάνε από την εγκληματική μπίζνα, αλλά θα υπηρετηθούν αποτελεσματικά η ασφάλεια και ευημερία των νόμιμων κατοίκων της χώρας, των Ελλήνων πολιτών και των αλλοδαπών που σέβονται τους νόμους και τον τρόπο ζωής μας. Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο άδικο από την ευνοϊκή μεταχείριση των παρανόμων σε βάρος των νομοταγών πολιτών, Ελλήνων και ξένων.


 https://www.newsbreak.gr/apopseis/455314/na-fylaxoyme-to-spiti-mas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .