Τρίτη, Απριλίου 11

Αυτοδυναμία ΝΔ; «Ούτε με την τρίτη, ούτε με την τέταρτη , μας πέθαναν !


Αυτοί που μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, δεν είναι Έλληνες.

Η ακρίβεια γονάτισε τα νοικοκυριά. ΔΕΗ, είδη τροφίμων, ανεργία, τρελή αύξηση σε ενοικιαζόμενα σπίτια, όσο ένας μισθός έχουν φθάσει τα ενοίκια σε κάτι σαράβαλα ετοιμόρροπα .  Μ.Μ.Μ  τρόλεϊ, λεωφορεία, όλα παρατημένα στη τύχη τους με αποτέλεσμα να ξεκολλούν κομμάτια και να πέφτουν σε κεφάλια επιβατών, στον ΟΣΕ έχουν να πέσουν λεφτά από τον καιρό του Τρικούπη έκτοτε καμιά εξυγίανση με αποτέλεσμα σήμερα να θρηνεί όλη η Ελλάδα 57 νέους ανθρώπους. Ιδιωτικοποίησαν τον ΟΤΕ,

ιδιωτικοποίησαν την ΔΕΗ, και τώρα έβαλαν στόχο και το νερό την ΕΥΔΑΠ . Ιδιωτικοποίησαν τα πάντα, ιδιωτικοποίησαν κι εμάς τους πολίτες σε ξένες δυνάμεις για 99 χρόνια, και καθόμαστε και τους βλέπουμε αποβλακωμένοι, τι πάθαμε; Και τώρα ζητούν τα θρασίμια τη ψήφο μας για να συνεχίσουν να πλουτίζουν, και να γελάνε εις βάρος μας γύρω απ' τα πτώματά μας, γιατί ζωντανούς- νεκρούς μας έχουν καταντήσει κι εμείς ακόμη δεν το έχουμε αντιληφθεί!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !

Φαντομάς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .