Αποτροπιασμό προκάλεσε η είδηση ότι ένας άνανδρος έβαζε το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γατάκια σε Βύρωνα και Καισαριανή ενώ πληροφορίες τον ήθελαν να έχει την αρρωστημένη αυτή συμπεριφορά και παλιότερα.

Φιλοζωική οργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο μπράτσο, ζητώντας από τον κόσμο να βοηθήσει να εντοπιστεί.


«Κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, πλησιάζει σιγά – σιγά, προσπαθεί να πλησιάσει τη γάτα όσο μπορεί, πουσάρει τον σκύλο, τον αφήνει ελεύθερο, ορμάει ο σκύλος, την ξεκοιλιάζει. Μετά τις πήρε και στις δύο περιπτώσεις, πήρε τις γάτες ξεκοιλιασμένες, τις έβαλε σε μία σακούλα και τις πέταξε στα σκουπίδια και μετά έφυγε» είχε καταγγείλει αυτόπτης μάρτυρας της κτηνωδίας αυτής στο LIVE NEWS.


Φαίνεται πως η άτυπη επικήρυξη του υπανθρώπου είχε αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πολλά φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις εντοπίστηκε. Πρόκειται για τον 27χρονο, Νίκο Καρφή, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο Masterchef το 2022.

«Αναγνώρισαν πέραν πάσης αμφιβολίας το άτομο το οποίο δολοφονεί γάτες»

Η σελίδα «Street Dogs in Volos» στο Facebook αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους μου μετέφεραν φωτογραφικό -βιντεοληπτικό υλικό και πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες οδήγησαν τελικά στην ταυτοποίηση τού ΑΝΑΝΔΡΟΥ αποβράσματος.