Σάββατο, Απριλίου 29

Ο Αλέξης Τσίπρας υποβάλλει τα σέβη του στους Γερμανούς. Ο δήθεν πολέμιος της Μέρκελ πάει στο Βερολίνο εν μέσω προεκλογικής περιόδου

ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...

Έναν μήνα πριν από τις κρίσιμες εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας θεώρησε σκόπιμο να μεταβεί στη Γερμανία, όπου αύριο αναμένεται να συναντηθεί με τον καγκελάριο Ολαφ Σολτς. Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο αδιαφορεί για τους εύλογους συνειρμούς που παράγει αυτή η επίσκεψη, αλλά, απεναντίας, επιδιώκει να τονίσει το μήνυμα ότι η γερμανική σοσιαλδημοκρατία, στην οποία επιδίδει γονυπετής διαπιστευτήρια, είναι με το μέρος του.

Οι στενοί του συνεργάτες πετάνε τη… σκούφια τους. Είναι ενδεικτικές οι δηλώσεις του Νίκου Μπίστη, ενός από τους βασικότερους συνομιλητές του Τσίπρα, ο οποίος σχολίασε: «Το βάρος της Γερμανίας στην Ευρώπη είναι αδιαμφισβήτητο. Το βάρος της γερμανικής σοσιαλδημοκρατίας στην ευρύτερη Αριστερά και Κεντροαριστερά είναι επίσης δεδομένο. Και ως κυβέρνηση και το SPD ως κόμμα, με ένα από τα πιο ενημερωμένα και παρεμβατικά τμήματα διεθνών σχέσεων, μετράνε τις κινήσεις τους. Και αυτό γιατί έχουν επακριβώς συνείδηση αυτού του βάρους, των συνεπειών, των εντυπώσεων και των συνακόλουθων συμβολισμών».

Με λίγα λόγια, στον ΣΥΡΙΖΑ επιχαίρουν για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του κόμματος, σαν ταπεινός υπήκοος, σπεύδει στο Βερολίνο για να υποβάλει τα σέβη του εκλιπαρώντας για ψήγματα επιείκειας που θα του δώσουν ορισμένους πόντους στον εκλογικό ανταγωνισμό. Φτάνουν δε στην ύστατη κατάντια να χαρακτηρίζουν την αυριανή συνάντηση με τον Σολτς ως την «καλύτερη και εγκυρότερη “δημοσκόπηση” με έντονο συμβολισμό»

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

 https://theflagreport.com/o-alexis-tsipras-ypovallei-ta-sevi-tou-stous-germanous-o-dithen-polemios-tis-merkel-paei-sto-verolino-en-meso-proeklogikis-periodou/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=o-alexis-tsipras-ypovallei-ta-sevi-tou-stous-germanous-o-dithen-polemios-tis-merkel-paei-sto-verolino-en-meso-proeklogikis-periodou

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.