Πέμπτη, Απριλίου 6

Αλ. Χαρίτσης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει σε κούφιες υποσχέσεις και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα»

Αλ. Χαρίτσης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει σε κούφιες υποσχέσεις και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα»

«Την ώρα που η ακρίβεια στα καύσιμα και τα τρόφιμα εξακολουθεί να καλπάζει, η κυβέρνηση Μητσοτάκη τροφοδοτεί την κερδοσκοπία και τα καρτέλ που έχουν στηθεί με τις ευλογίες της», δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης.

Ειδικότερα ανέφερε: «Η τιμή της βενζίνης σκαρφαλώνει και πάλι στα 2 ευρώ. Ενώ αναμένονται και νέες αυξήσεις από τη μείωση παραγωγής πετρελαίου που ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚ. Το νέο ”καλάθι” για το Πάσχα όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα, αλλά εντείνει τις συνθήκες αθέμιτου

ανταγωνισμού».

Ο κ. Χαρίτσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «αντί να προχωρήσει σε εντατικούς ελέγχους και μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων της γειτονιάς και του αγροτικού κόσμου, επιμένει σε κούφιες υποσχέσεις και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», όμως «δεν πείθει πια κανέναν». Σημειώνει ότι «οι παραγωγοί, οι έμποροι και οι καταναλωτές δεν αντέχουν άλλη κοροϊδία» και πως «στις εκλογές της 21ης Μαΐου βάζουμε τέλος στην αδικία. Κάνουμε πράξη την πολιτική αλλαγή».

.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.