Πέμπτη, Απριλίου 6

Αγωγή κατά της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου ετοιμάζεται να κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Αγωγή κατά της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου ετοιμάζεται να κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου διαμένουν σε μία πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα πάνω στην οδό Πατησίων.

Το σπίτι τους, το οποίο έχουν δηλώσει στην Αστυνομία ως νέα κατοικία μετά την μετακόμιση από την περιοχή του Ψυχικού- βρίσκεται κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ο ηθοποιός πρέπει να δίνει το παρών κάθε μήνα.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε μέσα από το «T – Live», ότι ο ηθοποιός έχει δηλώσει ψεύτικη κατοικία.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Τατιάνας Στεφανίδου υποστήριξε, ότι βρέθηκε στην συγκεκριμένη πολυκατοικία και αφού μίλησε με την διαχειρίστρια, εκείνη είπε πως δεν έχει δει ποτέ τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Ελπίδα Νίνου στην πολυκατοικία και ότι δεν μένουν εκεί.

Αυτό σημαίνει ότι ο ηθοποιός έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς του όρους.

Ο Τάσος Τεργιάκης εξήγησε ότι η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη είναι έτοιμη να κάνει αγωγή κατά της Τατιάνας Στεφανίδου και καταγγελία στο ΕΣΡ κατά της εκπομπής και του καναλιού, καθώς θεωρεί πως ο τρόπος που παρουσιάστηκε το ρεπορτάζ είναι λάθος και ψευδές.

Από την άλλη, οι πληροφορίες του «Πρωινού», αναφέρουν πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει μετακομίσει από την περιοχή του Ψυχικού, όπου διέμενε για χρόνια αλλά δεν θέλει να διαρρεύσει η μόνιμη κατοικία του.

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η δικηγόρος του ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου, η οποία είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δηλώσει την μόνιμη κατοικία του, δεν έχει παραβιάσει κανέναν νόμο και πρόκειται να υπάρξει άμεση αντίδραση του για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου ρεπορτάζ.

 govastiletto.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .