Κυριακή, Απριλίου 23

Απίστευτο περιστατικό με αρνί στο Κερατσίνι: Θα το έσφαζαν ως…τάμα σε προαύλιο εκκλησίας!


Άμεση ήταν η παρέμβαση της αστυνομίας

Μια πρωτοφανής αναστάτωση σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε εκκλησία στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Facebook, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η Θεία Λειτουργία εμφανίστηκαν κάποια άλλα άτομα να σέρνουν δεμένο ένα μικρό αρνάκι.

Στη συνέχεια, άναψαν μεγάλες φωτιές στο προαύλιο της εκκλησίας και έστησαν ψησταριές.

Το σκηνικό θύμιζε έντονα τελετές άλλων εποχών, τότε που οι πιστοί θυσίαζαν ζώα στους θεούς. Μόνο που αυτές οι εποχές νομίζαμε ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Για κάποιος μάλλον όχι, καθώς η καταγγελία αναφέρει πως κάποιοι ήθελαν να σφάξουν το ζώο και να το θυσιάσουν γιατί το είχαν κάνει…τάμα!

Μάλιστα, το ζωάκι καταλαβαίνοντας τι επρόκειτο να γίνει άρχισε να βελάζει τρομοκρατημένο!

Ευτυχώς, υπήρξαν αντιδράσεις και ειδοποιήθηκε έγκαιρα η αστυνομία η οποία έφτασε ταχύτατα στο σημείο και το ζωάκι σώθηκε τελευταία στιγμή.

Η διοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος πήγε η ίδια στην εκκλησία και έμεινε μέχρι το αρνάκι να το παραλάβει pet taxi και να το μεταφέρει σε ασφαλές μέρος.

Η ίδια ενημέρωσε τόσο τον επίτροπο όσο και τον ιερέα ότι εκκρεμεί αυτόφωρη διαδικασία για την οικογένεια που έφερε το ζώο και αν επαναληφθεί θα πραγματοποιηθούν συλλήψεις προς όλους όσοι εμπλέκονται.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και Εισαγγελέας Ζώων Πειραιά.

(φωτογραφία αρχείου)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.