Κυριακή, Απριλίου 30

Αποκαλυπτικός και… αληθινός Λάκης Γαβαλάς: «Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει»

lakis-gavalas

Σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση προχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξη που έδωσε στη διαδικτυακή εκπομπή Konilo Talks.

Ο ίδιος ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως έχει συνευρεθεί με αρσενικούς, αλλά όχι με άνδρες.

«Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει»
«Έχω ερωτευτεί άνδρες με την έννοια την πλατωνική κι έχω υπηρετήσει τις γυναίκες, σαν οντότητα, περισσότερο από ό,τι οι άνδρες τους. Άρα είμαι new gender» είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει. Ό,τι με ανάβει, αλλά δεν ανάβει μόνο από τη μέση και κάτω εμένα κάτι και μου είναι αρκετό. Ό,τι με ανάβει από τη μέση και πάνω, είναι πιο σημαντικό» συμπλήρωσε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .