Κυριακή, Απριλίου 30

David Beckham: Ομολογεί την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή του – “Είναι περίεργη και κουραστική συνήθεια…”

Credit: David Beckham/Instagram

Κολλημένος με την καθαριότητα και τη… λεπτομέρεια ομολογεί ότι είναι ο David Beckham.

Ο 47χρονος πρώην αστέρας της μπάλας μίλησε για τη διά βίου πάλη του με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή στην επερχόμενη σειρά του Netflix και περιέγραψε λεπτομερώς πώς περνάει ώρες καθαρίζοντας και τακτοποιώντας, αφού η οικογένειά του έχει πάει για ύπνο, καθώς “μισεί” να κατεβαίνει το πρωί για να βρει την ακαταστασία.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνήθειές του είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια στα κεριά του, καθώς ακολουθεί το σωστό πρωτόκολλο για το κάψιμο των κεριών με απόλυτη ακρίβεια.

Ο David θα αποκαλύψει τους διά βίου αγώνες του με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή σε μια επερχόμενη σειρά του Netflix, η οποία θα αποκαλύψει ένα μοτίβο ψυχαναγκαστικής συμπεριφοράς που τον αφήνει να περνά ώρες κάθε βράδυ καθαρίζοντας το σπίτι του.

Καθώς βρίσκεται στην κουζίνα του σπιτιού του, ο David εξηγεί: “Την καθαρίζω τόσο καλά, που δεν είμαι σίγουρος ότι η γυναίκα μου το εκτιμά τόσο πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Το γεγονός ότι όταν όλοι είναι στο κρεβάτι, πηγαίνω στη συνέχεια τριγύρω, καθαρίζω τα κεριά, ανάβω τα φώτα στη σωστή ρύθμιση, φροντίζω να είναι παντού τακτοποιημένα. Δεν μου αρέσει να κατεβαίνω το πρωί και να υπάρχουν ποτήρια και πιάτα και, ξέρετε, μπολ. Είναι κουραστικό να πηγαίνω γύρω από κάθε κερί και να το καθαρίζω. Κόβω το κερί, καθαρίζω το γυαλί, αυτό είναι το αγαπημένο μου “μίσος”, ο καπνός γύρω από το εσωτερικό ενός κεριού… Το ξέρω, είναι περίεργο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .