Τρίτη, Απριλίου 25

Μπανανία η ελληνική Δημοκρατία – Φωτογραφικοί νόμοι για να κοπούν κόμματα

ΕΚΛΟΓΕΣ

Η δημοκρατία στην Ελλάδα είναι μπανανία…η χώρα παραμένει επίκεντρο διαφθοράς, πολιτικής σήψης και παρακμής.
Πλησιάζουν οι εκλογές και μόλις ένα μήνα πριν έχουν συμβεί τα εξής

1)Φωτογραφικοί νόμοι για να μπλοκάρουν ένα κόμμα που θα ελάμβανε το 5% των ψηφοφόρων ή 300.000 πολίτες με πρόσχημα ότι κινδυνεύει η Δημοκρατία.
Το πρόσχημα αυτό αποτελεί προσβολή σε 300.000 Έλληνες που κινούνται δημοκρατικά ενώ νοθεύεται το εκλογικό αποτέλεσμα.


Σε αυτή την αθλιότητα πρωτοστατεί η ΝΔ με αρχηγό τον Μητσοτάκη.
Ο νόμος είναι αντισυνταγματικός αλλά ο Άρειος Πάγος… ο θεματοφύλακας του Συντάγματος χορεύει στα κελεύσματα των υπουργών της κυβέρνησης…
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ο Ντογιάκος είναι ο παναθηναικάκιας όπως τον ονόμαζε ο Σαμαράς, ο λειτουργός της δικαιοσύνης που έφθασε σε αυτό το αξίωμα γιατί έκανε όλες τις βρώμικες δουλειές των πολιτικών.

2)Οργιάζουν οι φήμες ότι εξαγόρασαν ή σχεδιάζουν να εξαγοράσουν βουλευτές άλλων κομμάτων ειδικά συγγενικών πολιτικών χώρων όπως της Ελληνικής Λύσης του Βελόπουλου.
Ήδη το κόμμα αυτό ένα μήνα πριν τις εκλογές βρίσκεται σε χάος, στελέχη αποχωρούν με αλληλοκατηγορίες.

3)Ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί αποκαλύπτουν πως επιχειρηματίες και πολιτικοί επιχείρησαν να τους δωροδοκήσουν για να υλοποιήσουν το βρώμικο σχέδιο να μπλοκάρουν ένα κόμμα.
Δικαστές συναντώνται σε σπίτια… για να πάρουν γραμμή πως θα κινηθούν και τι θα πράξουν.

4)Έχει προηγηθεί η παρακολούθηση 5.500 Ελλήνων με πρόσχημα την εθνική ασφάλεια… πρόκειται για μια ατιμωτική πράξη, παράνομη που έχουν καταδικάσει εντός και εκτός Ελλάδος…

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης Ελλάδος, μια ωραία μπανανία κατ΄ επίφαση συνταγματικής δημοκρατίας
Στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια διαιωνίζεται η φαυλότητα, η παρανομία αλλά με μεθόδους ωραιοποίησης και προπαγάνδας… αποσιωπούνται τα εγκλήματα που συντελούνται.

To εκλογικό αποτέλεσμα είναι νοθευμένο αλλά η νοθεία λαμβάνει νόμιμα χαρακτηριστικά… στην Ελλάδα δια μεθόδων αποαγορεύσεων τύπου Βορείου Κορέας… η δημοκρατία και το Σύνταγμα έχουν καταρρεύσει…

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9c%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%94%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .