Παρασκευή, Απριλίου 28

Γιώργος Μητσικώστας: Μου αρέσουν οι Αρβύλα... Μου λείπει ο Σωτήρης Καλυβάτσης


 Για την τηλεοπτική του επιστροφή, τους Ράδιο Αρβύλα, τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Αντώνη Καλυβάτση και τον Νίκο Μουτσινά μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται», μέσα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ο Γιώργος Μητσικώστας.

«Ξεκινάμε στο Action 24 σε λίγες μέρες. Έχουμε ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για το τρέιλερ, έχω κάνει τον Κοκλώνη, τον Μπισμπίκη. Η τηλεόραση μου είχε λείψει. Ήταν κάτι που ήταν να γίνει τώρα. Είναι μια ωραία εποχή προεκλογικά», ανέφερε αρχικά.

«Τώρα θα είμαστε τρεις παρουσιαστές στο τραπέζι, σαν τα παιδιά στο Ράδιο Αρβύλα. Μου αρέσουν οι Αρβύλα. Και μου λείπει τώρα, το έχω πει στον Αντώνη Κανάκη, δεν ξέρω, είναι δικά τους θέματα, μου λείπει ο Σωτήρης Καλυβάτσης, που δεν είναι στην ομάδα, που αποχώρησε νωρίς», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μητσικώστας.

«Και ο Λάκης Λαζόπουλος λείπει από την τηλεόραση. Ο Λάκης για μένα είναι δάσκαλος και κάποια στιγμή μου είχε πει ότι “όχι, εσύ είσαι ο δάσκαλος”. Μου αρέσει η Ελληνοφρένεια, ο Λάκης και οι Αρβύλα. Μου αρέσει η γρήγορη ροή που έχει ο Νίκος Μουτσινάς, αλλά κάποια στιγμή χάνομαι λίγο», συνέχισε.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .