Παρασκευή, Απριλίου 28

H Mαρί Σαντάλ ποζάρει σε σπάνια φωτογραφία μαζί με τις δυο αδερφές της

Τα ονόματά τους είναι Πία και Αλεξάνδρα

Η Μαρί Σαντάλ έχει δυο αδερφές, την Πία Μίλλερ και την Αλεξάνδρα Μίλλερ με τις οποίες πόζαρε σε μια σπάνια και εκθαμβωτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagr

H Πία Μίλλερ είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές και έχει παντρευτεί στο Μπαλί το 1992 τον Κρίστοφερ Γκέττυ εγγονό του δισεκατομμυριούχου Πολ Γκέττυ ιδιοκτήτη της Getty Oil.

Μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά και πήραν διαζύγιο το 2006 και πλέον ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου ενώ συνεργάζεται με εταιρείες μόδας και ομορφιάς.

Η Αλεξάνδρα Μίλλερ είναι η μικρότερη από τις τρεις αδερφές και παντρεύτηκε το 1995 τον πρίγκιπα Αλεξάντερ Φον Φίρστενμπεργκ, γιο της εμβληματικής σχεδιάστριας Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ και πήραν διαζύγιο το 2002.

Το 2015 παντρεύτηκε τον designer Nταξ Μίλλερ, με τον οποίο τυχαία έχουν το ίδιο επίθετο.

Στη λεζάντα έγραψε: “Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στις αδελφές. Είμαι το μεσαίο παιδί , αυτό που είναι γραφτό να είναι το πιο περίπλοκο αλλά νομίζω ότι τα μεσαία παιδιά είναι απλά υπέροχα! Όπως και το πρώτο και το τελευταίο”.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .