Σάββατο, Απριλίου 29

Ένα αυτοκίνητο γεμάτο καταλύτες στα «χέρια» της Αστυνομίας

katalytes

Στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Βραχατίου έπεσε ένας άνδρας, ο οποίος όπως αποδείχθηκε, έκλεβε καταλύτες οχημάτων και καλώδια χαλκού. Μόνο, χθες βράδυ, αφαίρεσε περισσότερους από 60 καταλύτες οχημάτων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιπολίας, αστυνομικοί αντιλήφθηκαν Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο μετέφερε μεγάλο αριθμό καταλυτών. Άμεσα, οι αστυνομικοί έκαναν σινιάλο στον οδηγό να σταματήσει, προκειμένου να ενεργήσουν έλεγχο.

Όπως προκύπτει, σύμφωνα με το korinthostv, ο άνδρας είχε αφαιρέσει αργά το βράδυ της Τετάρτης, περισσότερους από 60 καταλύτες από αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην πόλη της Κορίνθου. Ακόμη, εντοπίστηκαν και καλώδια χαλκού, τα οποία είχε ξηλώσει από επιχείρηση στην Κορινθία.

Άμεσα, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, με τις έρευνες να συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .