Σάββατο, Απριλίου 29

Το πολιτικό τέλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοίνωσε ο Νίκος Αλιβιζάτος!

Με τον πλέον επίσημο, ο άλλοτε υμνητής του Κυριάκου Μητσοτάκη, διακεκριμένος καθηγητής νομικής Νίκος Αλιβιζάτος, ο οποίος μάλιστα προέβλεπε την κυριαρχία του μέχρι τουλάχιστον το 2029 (Μαζί φυσικά με την Σακελλαροπούλου), ανακοίνωσε σήμερα το πολιτικό του τέλος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στο Κέντρο» και τον Γιώργο Κουβαρά.

Είπε συγκεκριμένα: «Αν η ΝΔ πάρει γύρω στο 30% δεν θα έχει το ηθικό έρεισμα ο Μητσοτάκης να διεκδικήσει την Πρωθυπουργία, με πάνω από 35% κανείς δεν θα μπορεί να του αμφισβητήσει αυτό το δικαίωμα».

Το 35% στον Μητσοτάκη όμως δεν το δίνουν ούτε οι πλέον ορκισμένοι και ταϊσμένοι δημοσκόποι! Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο λοιπόν, ο Αλιβιζάτος ανακοίνωσε το τέλος της πολιτικής παρουσίας του Κυριάκου. Ο οποίος φυσικά δεν θα λείψει από το δημόσιο βίο, καθώς αναμένεται η έντονη ποινική του παρουσία τα επόμενα χρόνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .