Παρασκευή, Απριλίου 28

Η Μουσουλμανοποίηση της Σάμου επισήμως δρομολογήθηκε

Εάν θέλετε να περισώσετε την Ύστατη Στιγμή τον τόπο μας και να παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, τότε ούτε ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ στην ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και στα άλλα πολιτικά περιττώματα, που έχουν υποταχθεί στις εντολές των ξένων αφεντικών τους.


Του ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΛΗΓΙΑΝΝΗ

Μετά τα εγκαίνια  του KΥT (Κέντρο Λαθρομεταναστών) των 5 ή 10 ή 15 χιλιάδων θέσεων στην περιοχή Ζερβού, άρχισε και επισήμως η Μουσουλμανοποίηση της Σάμου.

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι μια ΝΕΑ πόλη, μεγαλύτερη από το Βαθύ ή από το Καρλόβασι, δημιουργήθηκε με ΜΟΝΙΜΕΣ εγκαταστάσεις για να εγκατασταθούν ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ και ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, είναι είτε ΑΦΕΛΗΣ, είτε ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ των Δοσιλογικών Κομμάτων τα οποία Στηρίζουν ή Ανέχονται την Μουσουλμανοποίηση των Νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. Ας διαλέξει ποιός χαρακτηρισμός του ταιριάζει. ΑΦΕΛΗΣ ή ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ. Τρίτος δεν υπάρχει.

Έχουμε επανειλημμένως εξηγήσει ότι όσοι φτάνουν στα νησιά μας από την Τουρκία ΔΕΝ είναι ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Είναι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. Τελεία και Παύλα.

Η Τουρκία είναι ΕΠΙΣΗΜΩΣ μία ΑΣΦΑΛΗΣ χώρα. Είναι πιο πλούσια από την πτωχευμένη Ελλάδα, αφού συμμετέχει στις G+20 πιο πλούσιες χώρες του κόσμου. Είναι η 14η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο. Είναι Μουσουλμανική, άρα ΟΜΟΘΡΗΣΚΗ των Λαθροεισβολέων της Σάμου, έχει τεράστιες δυνατότητες για να απορροφήσει αυτούς τους (ενδεχομένως) κατατρεγμένους, σε σχέση με την μικρή και πτωχευμένη Ελλάδα. Απλούστατα, η Λαθροεισβολή των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα εξυπηρετεί ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ αντεθνικούς σκοπούς.

Οι Αντεθνικοί αυτοί σκοποί έχουν ΕΠΙΣΗΜΩΣ παρουσιαστεί από το βήμα της Βουλής (της Ελλάδας) τόσο από τον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη, όσο και από την αδελφή του Ντόρα. Μας εξήγησαν λεπτομερώς ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ! Εδήλωσαν ξεκάθαρα ότι: το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό θα λύσει το … ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ πρόβλημα της χώρας μας. Δηλαδή, οι Μουσουλμάνοι Λαθροεισβολείς θα αντικαταστήσουν την Ελληνική Νεολαία, η οποία υποχρεώθηκε να μεταναστεύσει από τα μνημονιακά μέτρα των δοσίλογων κυβερνήσεων.

Όλες αυτές οι ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ του KΥT της Σάμου, με δύο (2) τζαμιά, με πολλές αίθουσες και άλλες ευκολίες, θα δεχτούν τους επιστρεφόμενους από την Ευρώπη Λαθροεισβολείς (κυρίως από Γερμανία) καθώς ο Μηταράκης δέχθηκε (22-3-2022) να αποδεχθούμε τους πρώτους 41.000 από δαύτους θα ακολουθήσουν δε, ίσως και μισό εκατομμύριο.

Επειδή όμως όσοι επιστρέφουν δεν πρόκειται να παραμείνουν αιωνίως φυλακισμένοι μέσα στο KΥT, θα εφαρμοστεί η … Συνταγή που έδωσε η Ντόρα από του βήματος της Βουλής. Δηλαδή: Θα τους δώσουμε σπίτια στα χωριά μας και χωράφια για να τα καλλιεργούν και έτσι θα ξαναζωντανέψουν τα ερημωμένα σήμερα χωριά μας. Ιδού η λύση των Μητσοτάκηδων.

Δηλαδή με την συνταγή αυτή θα πάνε: 25 οικογένειες μουσουλμάνων στους Μυτιληνιούς 15 οικογένειες στη Λέκα, 10 οικογένειες στα Κουμέϊκα, 15 οικογένειες στα Κοντακέϊκα, 8 οικογένειες στην Άμπελο, κ.ο.κ.  

Ο George Σώρος και οι άλλοι παράγοντες της Παγκοσμιοποίησης θα πληρώσουν όσα λεφτά χρειαστούν γι’ αυτό τον σκοπό. Ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι σ’ ένα χωριό της Σάμου, θα πουληθεί με 10 ή 15 ή 20 χιλιάδες ευρώ, θα δώσουν άλλα 10 χιλιάρικα για την επισκευή του, οπότε αφού δουλέψουν οι ντόπιοi τεχνίτες δεν θα αντιδράσουν οι τοπικές κοινωνίες, αφού θα έχουν κονομήσει και έτσι θα «αποδεχθούν» την Μουσουλμανοποίηση του χωριού τους.

Ας δούμε τώρα την εξέλιξη (προσομείωση ή simulation) η οποία θα συμβεί σε ένα χωριό π.χ. στην Άμπελο στα χρόνια που θα έλθουν.

Σήμερα στην Άμπελο ζουν (ζωή νάχουν) γύρω στα 70 άτομα και υπάρχουν 4 παιδιά του δημοτικού, τα οποία μεταφέρονται με TAXI στο Δημοτικό Σχολείου του Αγίου Κωνσταντίνου. Μόλις όμως εγκατασταθούν π.χ. 8 οικογένειες Μουσουλμάνων με μέσον όρο 4 ή 5 παιδιά η καθεμιά, αυτόματα θα βρεθούν 35 μουσουλμανάκια και μαζί με τα 4 ντόπια θα έχουμε 40 περίπου παιδιά, οπότε το Δημοτικό Σχολείο ΑΜΠΕΛΟΥ θα γίνει ΔΙΘΕΣΙΟ με τους δόλιους Δασκάλους να προσπαθούν να διδάξουν το πρόγραμμα της Κεραμέως, ίσως και ο ένας από τους 2 δασκάλους να είναι … Μουσουλμάνος!

Όταν λοιπόν εγκατασταθούν οι 8 οικογένειες στην Άμπελο, θα τεθεί το θέμα ύπαρξης ενός τζαμιού για να προσεύχονται. Μουσουλμάνοι είναι, έχουν κι αυτοί τον … Θεό τους. Τί θα γίνει τότε; Θα toyw χτίσουν ένα τζαμί, ή θα ζητήσουν μία από τις τόσες εκκλησίες που υπάρχουν (και δεν λειτουργούνται) για να την κάμουν τζαμί όπως την Αγιά Σοφιά;

Θα εγκατασταθούν λοιπόν στα χωριά της Σάμου και θα επιδοτούνται από κάπου για να ζουν (όπως γίνεται σήμερα με τα 400 ευρώ), αφού δεν γνωρίζουν να κάνουν αγροτικές ή άλλες δουλειές, εκτός αν οι Μητσοτάκηδες αναθέσουν σε γεωπόνους να τους μάθουν τις αγροτικές εργασίες.

Έτσι, μετά από 15 με 20 χρόνια τα μουσουλμανάκια των 3 έως 8 ετών σήμερα θα ευρίσκονται στην ηλικία των 18 έως 23 ετών και σύμφωνα με τα έθιμά τους, θα είναι ΟΛΑ παντρεμένα. Δηλαδή οι αρχικές 8 π.χ. οικογένειες Μουσουλμάνων της Αμπέλου θα γίνουν 30 και ο συνολικός μουσουλμανικός πληθυσμός της Αμπέλου θα γίνει γύρω στους 150, ενώ ο ελληνικός πληθυσμός θα είναι ολιγότεροι από 60 άτομα. Δηλαδή στην Άμπελο, όπως αντιστοίχως σε ΟΛΑ τα χωριά της ΣΑΜΟΥ, σε 20 ή το πολύ 30 χρόνια οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ θα είναι ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. Και θα εκλέγουν δηλαδή Δημάρχους, Περιφερειάρχες, Βουλευτές.

Αυτό δεν είναι ούτε … Φανταστικό ούτε … εξωπραγματικό σενάριο. Είναι μια απλή επιστημονική ανάλυση και όποιος έχει διαφορετική άποψη, παρακαλώ να την αναπτύξει και ευχαρίστως θα την δημοσιεύσουμε στην επόμενη έκδοση.

Τα κόμματα που στηρίζουν την Παγκοσμιοποίηση και ανέχονται την Μουσουλμανοποίηση  των νησιών μας με τους δοσίλογους Πρωθυπουργούς – Υπουργούς κ.λπ., αγνοούν τα συστατικά στοιχεία της Ενότητας και της Συνέχειας του Έθνους μας.

Ο Ηρόδοτος εξιστορεί την συζήτηση που έκαμε ο Ξέρξης (βασιλιάς των Περσών) με τον «… Μηδίσαντα» (δοσίλογο) Δημάρατο (πρ. Βασιλιά της Σπάρτης). Βλέπετε πάντα υπήρχαν στην Ιστορία μας Δοσίλογοι Βασιλιάδες και Πρωθυπουργοί. Έτσι για να μην απορούμε γιατί έχουμε Γερμανοδοσίλογους, Αμερικανόδουλους και ΝΑΤΟδουλους Κυβερνήτες.

Όταν ο Ξέρξης ενημερώνει τον Δημάρατο ότι θα πάω να κάμω έναν περίπατο για να καταλάβω την Ελλάδα, ο Δημάρατος του λέει: «Προσέξτε Βασιλεύ, διότι οι Έλληνες μπορεί να είναι χωρισμένοι σε πόλεις-κράτη (ευτυχώς δεν υπήρχαν τότε κόμματα) και πολλές φορές να πολεμούν μεταξύ τους, αλλά όταν έλθει ο Ξένος (εχθρός) θα ενωθούν σε μια γροθιά για να τον πολεμήσουν!!». Έκπληκτος ο Ξέρξης ρωτά τον Δημάρατο: Και τι είναι αυτό το οποίο τους ενώνει την κρίσιμη στιγμή; Τότε ο Δημάρατος (αν και Δοσίλογος) του εξηγεί: «Είναι το Ομόηθες, το Ομόθρησκον, το Όμαιμον και το Ομόγλωσσον». Δηλαδή έχουν κοινά Ήθη και Έθιμα, κοινή Θρησκεία, κοινό Αίμα και κοινή Γλώσσα». Αυτά ενώνουν τον Ελληνισμό και αυτά τον κάνουν να επιβιώνει ανά τους αιώνες, ακόμα και ως υπόδουλον γένος.

Ο Ξέρξης δεν έδωσε σημασία στην προειδοποίηση του Δημάρατου, άρχισε τους Περσικούς Πολέμους και έφαγε το κεφάλι του.

Σήμερα, οι Έλληνες είναι χωρισμένοι (όχι σε πόλεις), αλλά σε πολιτικά κόμματα με δοσίλογους (αρχηγούς) Δημάρατους από πουλημένες πολιτικές οικογένειες. Γι’ αυτό υποδέχονται τους Λαθροεισβολείς και δρομολογούν την αλλοίωση των πυλώνων της Ελληνικής Κοινωνίας και του Ελληνικού Έθνους κατ’ εντολήν των αφεντικών τους της παγκοσμιοποίησης.

Όταν αλλοιώσουν το Όμαιμον με την μεταβολή της Ελληνικής Κοινωνίας, όταν αλλοιώσουν το Ομόηθες δηλαδή τα ήθη και έθιμα που κρατούν τις παραδόσεις ζωντανές (τα πανηγύρια, την παραδοσιακή γιορτή, κλπ.) όταν αλλοιώσουν το Ομόθρησκον, με την εισαγωγή και μελλοντική επικράτηση της ισλαμικής πίστης, και φυσικά με το Ομόγλωσσον με τις ισλαμικές γλώσσες στις κλειστές μουσουλμανικές κοινωνίες, τότε ο Ελληνισμός θα καταρρεύσει από ΜΟΝΟΣ του, χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά. Γι’ αυτό ο αμερικανοεβραίος Κίσσινγκερ εισηγήθηκε ΕΠΙΣΗΜΩΣ σε συνέδριο, ότι για ν’ αδρανοποιήσουμε τους … «ατίθασους Έλληνες» θα πρέπει να χτυπήσουμε εκείνα τα οποία τους κρατούν ενωμένους. Δηλαδή την Γλώσσα τους, την Θρησκεία τους και τα Ήθη και Έθιμά τους. Όταν τα χωριά της Σάμου (νομοτελειακά) Μουσουλμανοποιηθούν, τότε θα είναι απαγορευτικό για τους Χριστιανούς ν’ ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και να μην ισχυριστεί κάποιος ότι είμαι υπερβολικός και κινδυνολογώ. Θυμάστε προ καιρού κάποιον μουσουλμάνο, ο οποίος έχει αγοράσει σπίτι στον Παγώνδα και κάποια Κυριακή κάποιος ηλικιωμένος στο χωριό είχε δυνατά το Ραδιόφωνο για ν’ ακούει την Λειτουργία, οπότε ο μουσουλμάνος τον έσπασε στο ξύλο και τον έστειλε στο Νοσοκομείο. Αυτό έγινε στον Παγώνδα, όταν υπάρχει ένας μόνο Μουσουλμάνος κάτοικος. Φαντάζεστε σε 20 ή 30 χρόνια τί θα συμβεί όταν η πλειοψηφία του Παγώνδα θα είναι Μουσουλμάνοι; Ούτε καμπάνες θα χτυπούν, ούτε λειτουργίες θ’ ακούγονται στα μεγάφωνα και φυσικά δεν θα γίνονται στην πλατεία τα παραδοσιακά πανηγύρια του Αγίου Πνεύματος διότι θα … προκαλούνται – ερεθίζονται οι Μουσουλμάνοι.

Όποιος δεν έχει συναίσθηση τί συμβαίνει στις Μουσουλμανοκρατούμενες περιοχές της Αθήνας, ας ρωτήσει κάποιον γνωστό του που ζει στις περιοχές αυτές και γνωρίζει για να τον ενημερώσει.

Αφού λοιπόν με το παραπάνω σενάριο (το οποίο έχει ήδη δρομολογηθεί) μουσουλμανοποιηθούν τα νησιά του Αιγαίου, τότε η οριστική διχοτόμησή του θα είναι φυσικό επακόλουθο με νομικούς όρους.

Θυμάστε την δήλωση του (κάποτε) Αμερικανού πρέσβη Νίκολας Μπερνς, όταν ο Νώντας Βαλεοντής τον ρώτησε, εάν για τις ΗΠΑ τα νησιά του Αιγαίου είναι Ελληνικά; «Μα αγαπητέ μου, ουδείς αμφισβητεί ότι κατοικούνται από Έλληνες». Αυτό όμως δεν θα συμβαίνει σε 20-30 χρόνια, οπότε ο τότε Αμερικάνος Ανθύπατος πρέσβης των ΗΠΑ θα απαντήσει σε ανάλογη ερώτηση ότι: «Τα νησιά ανήκουν εκεί που αποφασίζει  η πλειοψηφία των κατοίκων τους», δηλαδή στην Μουσουλμανική πλειοψηφία. Δηλαδή τα νησιά μας θα χαθούν με … δημοκρατικές διαδικασίες.

Όπως διαπιστώνουμε, η Διχοτόμηση του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου έχει ήδη δρομολογηθεί και τα γεγονότα δεν αφήνουν Καμιά Αμφισβήτηση.

Ενώ οι Τούρκοι αμφισβητούν την κυριαρχία μας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ΟΛΩΝ των νησιών όχι μόνο των βραχονησίδων.

Ενώ δηλώνουν ότι τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα, αντίθετα με το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Ενώ δεν αναγνωρίζουν την θαλάσσια και εναέρια κυριαρχία μας, την οποία καθημερινώς ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ, ο (δυστυχώς ακόμα) Πρωθυπουργός της Ελλάδος «κλήθηκε» από τον «Τοπάρχη» του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων στην περιοχή ΕΡΝΤΟΓΑΝ και αυτός χωρίς να ενημερώσει ΚΑΝΕΝΑ πήγε την Κυριακή της Ορθοδοξίας (στην Ιστανμπούλ, όπως την αποκάλεσε ο ίδιος ο Μητσοτάκης) και το μόνο που ανακοίνωσαν τα Ελληνικά ΜΜΕ των δοσίλογων Ελλήνων ολιγαρχών ήταν η … συνταγή της ΕΜΙΝΕ για τον χαλβά που έφαγαν.

Ακόμα και ο Υπουργός Εξωτερικών Δένδιας ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ τίποτε, καθώς όπως ο ίδιος (ο Δένδιας) είπε σε συνέντευξή του αργότερα ότι: «Μετά την επιστροφή του την Δευτέρα (14-4) ο Πρωθυπουργός είχε … την καλοσύνη να μ’ ενημερώσει για το τί συζήτησαν, γνωρίζοντας την Ελληνική πλευρά μόνο!!». Δηλαδή ο Δένδιας διαχώρισε την θέση του λέγοντας ότι εγώ γνωρίζω όσα μου είπε ο Μητσοτάκης ότι συζήτησαν και όχι όσα στην πραγματικότητα συζητήθηκαν. Όμως, μόλις είχε γίνει γνωστό ότι ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ κάλεσε τον Μητσοτάκη και αυτός δέχθηκε να πάει, ο αντιπρόεδρος του ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ομέρ Τσελίκ ανακοίνωσε την Ατζέντα των συνομιλιών η οποία ήταν: Αποστρατικοποίηση των Νησιών, Αναγνώριση της Γαλάζιας Πατρίδας των Τούρκων, Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, κλπ.-κλπ., καθώς και για την Κρίση στην Ουκρανία.

Αντί ο Μητσοτάκης να πει ότι αυτές είναι Τούρκικες Μαλακίες και δεν ισχύει τίποτε απ’ αυτά γι’ αυτό ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ στην συνάντηση, ο Κούλης δεν έβγαλε άχνα, άρα σιωπηλώς τα αποδέχθηκε. Έρχεται δύο μέρες αργότερα, η συνάντηση Παναγιωτόπουλου – ­­­­­Ακάρ, στην Σύνοδο Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλες και μετά την συνάντηση ανακοινώνει ο Ακάρ ότι συμφωνήσαμε με τον Παναγιωτόπουλο την … Συνεκμετάλλευση (δηλαδή συγκυριαρχία) του Αιγαίου!» Αντί να βγει ΑΜΕΣΩΣ ο Παναγιωτόπουλος και να δηλώσει: «Τι λες ρε μαλάκα Ακάρ ότι συμφωνήσαμε την Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου;», αυτός δεν έβγαλε άχνα όπως και ο Κούλης, οπότε έγινε … χαμός στα ελληνικά ΜΜΕ, μετά από είκοσι (20) ολόκληρες ώρες βγήκε και είπε ότι … δεν συζητήσαμε με τον Ακάρ Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, χωρίς όμως να πει τί συζήτησαν.

Όπως σας έχουμε αναλύσει εδώ και χρόνια, το ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ για τους Αμερικάνους, γι’ αυτό στήνουν το παιχνίδι της διχοτόμησής του. Μία σοβαρή πτυχή του είναι η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, ώστε να μην υπάρχει Ελληνική Κυριαρχία πάνω σ’ αυτά με αμιγείς Ελληνικούς Πληθυσμούς όπως είναι τώρα. Γι’ αυτό δεν αφήνουν οι Αμερικάνοι να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια (όπως εδήλωσε σε συνέντευξή του στην ΕΣΤΙΑ ο Πρ. ΑΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Λυμπέρης) την στιγμή που ο ΥπΕξ της Ρωσίας Λαβρόφ σε επίσημη επίσκεψη του στην Αθήνα, τον Οκτώβρη 2021 εδήλωσε ΔΗΜΟΣΙΩΣ ότι: «η Ελλάδα δικαιούται να επεκτείνει τα χωρικά της Ύδατα στα 12 μίλια και απορώ γιατί δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα».

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα πια από τα γεγονότα, οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζαν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στην περιοχή, καθώς υπάρχει η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΪΚΗ κυριαρχία η οποία σβήνει τις όποιες ελληνικές γραμμές.

Το εγκληματικό είναι ότι οι δοσίλογες πολιτικές οικογένειες και πολιτικοί, το έχουν ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ και κορόιδευαν τον Λαό για δήθεν υπερήφανη εξωτερική πολιτική, για δήθεν ισχυρές Συμμαχίες, για δήθεν ισχυρούς εξοπλισμούς, ενώ δεν τολμούμε να ρίξουμε ένα τουρκικό Drone, τα οποία πολ-λές φορές φθάνουν μέχρι την … ΜΥΚΟΝΟ!!

Βέβαια, ωρισμένες φορές κάποιοι το έχουν παραδεχθεί ΔΗΜΟΣΙΑ, όπως ο … επίτιμος αρχαιοκάπηλος Μητσοτάκης στην ιστορική πλέον συνέντευξή του στον Παπαχελά, ο οποίος είπε: «Ε, περίπου τα έχουμε βρει με τους Τούρκους. Εμείς θα πάρουμε το μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου και οι Τούρκοι το μικρότερο. Θα αφήσουμε δε το Δικαστήριο (της Χάγης) να χαράξει την Γραμμή διανομής του Αιγαίου ΜΑΣ! Καταλάβατε;

Γι’ αυτό πήγε ΜΟΝΟΣ του, ο ανάπηρος γιός του αρχαιοκάπηλου και συζήτησε με τον Ερντογάν για την διανομή του Αιγαίου ΜΑΣ.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος έγραψε ένα αξιόλογο βιβλίο «ΜΕΛΕΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ» Εκδόσεις ΕΥΡΑΣΙΑ σε 2η Έκδοση – Δεκέμβρης του 2021, όπου παραθέτει με στοιχεία την δυνατότητα της χώρας μας να ασκήσει ΑΜΕΣΩΣ τα κυριαρχικά μας δικαιώματα (12 μίλια – Ανακήρυξη ΑΟΖ – Εκδίωξη των Τούρκων από την Κύπρο), και με βάση το άρθρο 51 του ΟΗΕ και το άρθρο 42 της Ε.Ε., το οποίο προβλέπει την Αμοιβαία Στήριξη ενός απειλούμενου κράτους Μέλους της ΕΕ (όπως Ελλάδα και Κύπρος) με ΟΛΑ τα ΜΕΣΑ ακόμα και … ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ.

Δηλαδή η ΕΛΛΑΔΑ θα μπορούσε να προκαλέσει Ευρωπαϊκή Επίθεση στον Τουρκικό Στόλο, ο οποίος παραβίαζε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα το καλοκαίρι του 2020 όπως και της Κύπρου. Όχι μόνο δεν έθεσε τέτοιο θέμα στις Συνόδους της Ε.Ε., αλλά αφ’ ενός … «απαγόρευσε» στην Κύπρο να θέσει ΒΕΤΟ για τις Ευρωπαϊκές Κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας μέχρι να ικανοποιηθούν τα φονικά συμφέροντα και αφετέρου ο δοσίλογος Κούλης, είπε με … βροντερή φωνή ότι «οι κυρώσεις στην Τουρκία δεν είναι Αυτοσκοπός» και ουσιαστικά την αθώωσε για τις εχθρικές ενέργειες εναντίον της Ελλάδος και Κύπρου.

Φίλες και Φίλοι Σαμιώτες, Ικαριώτες και Φουρνιώτες αλλά και Νησιώτες γενικότερα. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ τα ψέματα. Τώρα θα πάρει ο καθένας τις ευθύνες του στις εκλογές που έρχονται σύντομα και θα καθορίσει το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του – εγγονών του, με την ψήφο του.

Εάν θέλετε να περισώσετε την Ύστατη Στιγμή τον τόπο μας και να παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, τότε ούτε ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ στην ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και στα άλλα πολιτικά περιττώματα, που έχουν υποταχθεί στις εντολές των ξένων αφεντικών τους.

Στο χέρι σας και φυσικά στην ψυχή σας είναι. 

 https://patriotikienosi.gr/i-moysoylmanopoiisi-tis-samoy-episimos-dromologithike/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .