Παρασκευή, Απριλίου 7

Η Tesla έφτιαξε δική της μπύρα και κοστίζει 30 ευρώ το μπουκάλι

Η Tesla έφτιαξε δική της μπύρα και κοστίζει 30 ευρώ το μπουκάλι

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μετά από την Τεκίλα του 2020, η Tesla φέτος λανσάρει μία μπύρα δικής της αλλά και περιορισμένης παραγωγής, η οποία παρασκευάζεται κοντά στο εργοστάσιο της στο Βερολίνο.

«Η Tesla GigaBier έχει σχεδιαστεί με γνώμονα της εικόνα του Cybertruck, ενώ τιμά την 500χρονη παράδοση της γερμανικής ζυθοποιίας Reinheitsgebot», αναφέρει η εταιρεία στον ιστότοπο της. «Απολαύστε αυτήν την περιορισμένης έκδοσης μπύρα τύπου pilsner που παρασκευάζεται στο Βερολίνο με την αποκλειστική μας ποικιλία  λυκίσκου Cyberhops και γεύσεις από εσπεριδοειδή, περγαμόντο και γλυκά φρούτα».

Η συσκευασία περιέχει συνολικά τρία μπουκάλια (330ml το καθένα) με το συνολικό κόστος να είναι στα 89 ευρώ, ενώ επάνω σε αυτά υπάρχει υδατογράφημα Giga που λάμπει στο σκοτάδι. Η GigaBier πρωτοακούστηκε το 2021, όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Gigafactory του Βερολίνου. Η κυκλοφορία της συμπίπτει τώρα με το εργοστάσιο να φτάνει σε εβδομαδιαίο ρυθμό παραγωγής 5.000 οχημάτων

Να θυμίσουμε πως η Tesla αρχικά λάνσαρε μία Τεκίλα περιορισμένης, δικής της παραγωγής, στη συνέχεια λάνσαρε ειδικά ποτήρια τα οποία μάλιστα δεν στέκονταν και τώρα ήρθε η ώρα της μπύρας. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αφήνει τους  fan της εταιρίας με το παράπονο. Κάθε άλλο, σαν εταιρία φροντίζει να παραμένει στο προσκήνιο συνεχώς, για κάθε πιθανό λόγο. Σήμερα είναι η μπύρα.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .