Κυριακή, Απριλίου 16

Τη μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας παρουσίασε ο Μηταράκης σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του Tufts University

Τρομάρα τους, η Ψωροκώσταινα.. με τόσους άνεργους με μηδέν επιχειρηματικότητα δέχεται μετανάστες πόσο γελοίοι είναι οι κυβερνώντες

Τη μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας παρουσίασε ο Μηταράκης σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του Tufts University

Αντιπροσωπεία μεταπτυχιακών φοιτητών του τμήματος International Business, Global Affairs από το Fletcher School του Tufts University των ΗΠΑ, επισκέφθηκε σήμερα το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ο κ. Μηταράκης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, "παρουσίασε την μεταναστευτική πολιτική της χώρας μας και μίλησε για την πρόοδο που έχει συντελεστεί στην διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης, τόσο στο επίπεδο των δομών, όσο και στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών".

Στην συνέχεια, απάντησε σε ερωτήσεις των φοιτητών σχετικά με τις προκλήσεις της Ελλάδας, μεταξύ άλλων στην διαχείριση του μεταναστευτικού, τις παροχές στα ασυνόδευτα ανήλικα κ.α.. Επίσης, o κ. Μηταράκης πρόσθεσε ότι "είμαστε υπέρ της μετανάστευσης με κανόνες, γι' αυτό και προχωρήσαμε σε διμερείς συμφωνίες με Αίγυπτο και Μπαγκλαντές προκειμένου να αξιοποιήσουμε εργατικό δυναμικό με νόμιμο και οργανωμένο τρόπο».

zougla.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .