Κυριακή, Απριλίου 16

«ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ μόνος το Πάσχα, απλά κλαίω!» ΡΑΓΙΖΕΙ καρδιές ο σύντροφος της Κλαούντια από τα Τέμπη...

Η τραγωδία στα Τέμπη διέκοψε απότομα τα όνειρα του Βασίλη και της Κλαούντια. Σχεδίαζε να περάσει το Πάσχα με την αγαπημένη του Κλαούντια αλλ...


Η τραγωδία στα Τέμπη διέκοψε απότομα τα όνειρα του Βασίλη και της Κλαούντια.

Σχεδίαζε να περάσει το Πάσχα με την αγαπημένη του Κλαούντια αλλά το δυστύχημα στα Τέμπη διέκοψε απότομα τα όνειρά τους. Ο Βασίλης Νεθερίδης, σύντροφος της Κλαούντια που σκοτώθηκε στη φονική σύγκρουση, δηλώνει συντετριμμένος.

«Δεν έχω σχέδια. Δεν έχω τίποτα. Απλά κάθομαι και περνάνε οι μέρες. Ούτε όρεξη έχω να δω κάποιον, ούτε να κάνω κάτι, ούτε να βγω από το σπίτι, τίποτα. Διαλύθηκαν όλα απλά» λέει ο κ. Νεθερίδης, μιλώντας στον Alpha, διαλυμένος από το δυστύχημα που του στέρησε την Κλαούντια και την κοινή τους ζωή.

«Θα περάσω την Ανάσταση και το Πάσχα μόνος. Θα κλείσω και το κινητό σε λίγο και θα κάτσω εδώ σπίτι. Τι άλλο να κάνω αφού ούτως ή άλλως μου τα διέλυσαν όλα. Δεν έχω να γιορτάσω κάτι. Ούτε το κορίτσι μου αυτή τη στιγμή γιορτάζει, ούτε μπορεί να κάνει κάτι, όποτε θα της κάνω παρέα» συγκλονίζει ο σύντροφος της Κλαούντια.

«Τις περισσότερες φορές είμαι στο κρεβάτι και κλαίω»
«Σκεφτόμασταν εκεί σε αυτά τα τρία χρόνια που θα είχε βγει από τη σχολή και θα δουλεύει, να ξεκινήσουμε ένα παιδί και τον γάμο γιατί τα αγαπούσε πολύ τα παιδιά. Ήθελε πώς και πώς και τα παιδιά και την πρόταση γάμου έστω για να την ακούσει και ας μην γινόταν μετά σε εκκλησία και τέτοια. Αλλά δεν την άκουσε…» λέει συγκινημένος.

«Έχω φύγει από την Ελλάδα για λίγο. Ήρθα εδώ να τα βρω με τον εαυτό μου αλλά δεν βοηθάει καθόλου. Θεωρούσα ότι θα ήταν καλύτερα αλλά δεν έχω φίλους εδώ να πω δυο κουβέντες και κλείνομαι μέσα μου. Σκέφτομαι υπερβολικά όσα έχουν γίνει και δεν κάνει καλό. Τις περισσότερες φορές είμαι στο κρεβάτι και κλαίω» συγκινεί ο σύντροφος της Κλαούντια..press-gr.com/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.