Κυριακή, Απριλίου 16

Στο νοσοκομείο παιδιά με εγκαύματα και ακρωτηριασμούς από βεγγαλικά τη νύχτα της Ανάστασης

Σε Ρόδο Αγκίστρι, Λεωνίδιο 
 

Να ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο να απαγορευτούν τα βεγγαλικά φτάνει πια οι τραυματισμοί κάθε τέτοιες ημέρες

Τουλάχιστον τρία παιδιά σε διάφορες περιοχές της χώρας τραυματίστηκαν τη νύχτα της Ανάστασης από βεγγαλικά που έσκασαν δίπλα τους

Στη Σύμη, την ώρα της Ανάστασης στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη, ένας 13χρονος τραυματίστηκε από κροτίδα στα δάχτυλα του ενός χεριού του και στο πρόσωπο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για ακρωτηριασμό από τις φάλαγγες τεσσάρων δαχτύλων όπως και τραύμα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.


Στη Ρόδο, ένα 7χρονο κοριτσάκι έπαθε σοβαρά εγκαύματα από βεγγαλικό που έσκασε δίπλα της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο Αγκίστρι, πληροφορίες αναφέρουν τον σοβαρό τραυματισμό ενός 14χρονου αγοριού, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Το αγόρι υπέστη πολλαπλά εγκαύματα και ακρωτηριασμό δαχτύλων στο αριστερό χέρι.

Στο Λεωνίδιο, τέσσερα νεαρά άτομα τραυματίστηκαν λίγο μετά την Ανάσταση στην προσπάθεια τους να πυροδοτήσουν βεγγαλικά.

Το περιστατικό συνέβη στην ενορία του Αγίου Βασιλείου Λεωνιδίου. Σύμφωνα με το arcadiaportal, δύο από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Αθήνα αφού φέρουν σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και το στήθος και ο ένας κινδυνεύει με ακρωτηριασμό του ποδιού του.

http://www.matrix24.gr/2023/04/sto-nosokomio-pedia-me-egkavmata-ke-akrotiriasmous-apo-vengalika-ti-nichta-tis-anastasis/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.