Κυριακή, Απριλίου 16

«Ζαλίζει» το ποσοστό Κασιδιάρη!!! Τι φοβάται η Νέα Δημοκρατία αν μπει στην Βουλή


Τι ποσοστό μαζεύει τώρα και τι θα γίνει αν δεν του απαγορεύσουν την κάθοδο στις εκλογές…
Στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ μίλησε ο Δημήτρης Μαύρος, διευθύνων σύμβουλος της MRB με αναφορά στις εκλογές της 21ης Μαΐου, δείχνοντας γιατί η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα ανησυχούν σε μεγάλο βαθμό για την κάθοδο Κασιδιάρη, προσπαθώντας να την εμποδίσουν.

Ο κ. Μαύρος τόνισε πως καθοριστικός παράγοντας στην διαμόρφωση του εκλογικού τοπίου φαίνεται να αναδεικνύεται η κάθοδος ή η απαγόρευση της καθόδου του πολιτικού κόμματος του φυλακισμένου, Ηλία Κασιδιάρη.

Ειδικότερα, ο κ. Μαύρος ανέλυσε τα σενάρια που σχετίζονται με το εν λόγω κόμμα, σημειώνοντας πως στην περίπτωση που δεν απαγορευτεί η κάθοδός του στις εκλογές, τότε θα απελευθερωθούν ακόμα μεγαλύτερες δυνάμεις προς τον συγκεκριμένο κομματικό σχηματισμό.

«Ήδη τον μετράμε τούτες τις μέρες περίπου στο 4%-4,5% και με την αναγωγή μπορεί να πάει και αρκετά πιο ψηλά. Το δεύτερο είναι ότι, με την αρχηγία ενός πολιτικώς ορθού ανθρώπου, ενδέχεται να αντλήσει και άλλες δυνάμεις, οι οποίες θα χάσουν ή θα βρουν μια διέξοδο στα ενοχικά σύνδρομα που αισθάνονται».

Επομένως, σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν καταφέρει να παρέμβει αποτελεσματικά στην Δικαιοσύνη, τότε το κόμμα Κασιδιάρη αναμένεται να εκτοξευτεί με τους πιο αισιοδοξούν να μιλούν ακόμα και για διψήφιο νούμερο!!!!!

Άπαξ και μπει και στην Βουλή ο Κασιδιάρης, συνέχισε ο κ. Μαύρος, τότε σημαίνει μάλλον επτακομματική βουλή, το οποίο ανεβάζει τον πήχη της αυτοδυναμίας, ξεπερνώντας το 40% και περιπλέκοντας έτι περαιτέρω τα πράγματα. Εξού και η ανησυχία της Νέας Δημοκρατίας!!!
photo eurokinissi


el.gr

 https://taxalia.blogspot.com/2023/04/blog-post_9825.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .