Κυριακή, Απριλίου 16

ΠΟΙΟΙ ΤΑ «ΕΦΑΓΑΝ»; «ΠΕΤΑΞΑΝ» 2 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου της Αθήνας...

Yannis Kemmos   Ανησυχούσαμε τι θα φυτέψει ο δήμαρχος στις ζαρντινιέρες των 5.000€ το τεμάχιο, τώρα που ξερίζωσε τους «φοίνικες» των 1.700€ ...


Yannis Kemmos 
Ανησυχούσαμε τι θα φυτέψει ο δήμαρχος στις ζαρντινιέρες των 5.000€ το τεμάχιο, τώρα που ξερίζωσε τους «φοίνικες» των 1.700€ το τεμάχιο.
Τίποτα.
Φυτά και ζαρντινιέρες αξίας περισσότερων από 150.000€ μαζί με τα μεταλλικά παγκάκια γύρω τους, ξηλώθηκαν και εξαφανίστηκαν απο την Πανεπιστημίου σαν να μην υπήρχαν ποτέ.
Όλα αυτά φυσικά υπήρχαν μέχρι προχθές και αν τώρα βρίσκονται σε κάποια χωματερή ή για ανακύκλωση ή σε κάποιο άλλο σημείο δεν ξέρει κανείς.
Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον στα ταμεία του δήμου τα 2 εκατομμύρια ευρώ των δημοτικών τελών, των φόρων μας δηλαδή, που κόστισε στους Αθηναίους αυτό το αποτυχημένο πείραμα.
Λεφτά που θα μπορούσαν να έχουν περισσότερη χρησιμότητα ακόμα κι αν τα καίγαμε στις φωτιές το χειμώνα για να ζεσταθούν οι άστεγοι.
Κρίμα. Μας αξίζει καλύτερη διαχείριση των φόρων μας από αυτό το χάλι.
Σε όλους του πολίτες αξίζει μία καλύτερη διαχείριση των φόρων του.

 http://www.press-gr.com/2023/04/2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .