Δευτέρα, Μαΐου 29

Βελούδινος χωρισμός για Όλγα Τρέμη και Νίκο Νικητέα μετά από 12 χρόνια


 «Τέλος και στο τρίτο στεφάνι της Σιδηράς κυρίας της Tv», γράφει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso που μεταφέρει για πρώτη φορά αποκλειστικά την είδηση πως η Όλγα Τρέμη χώρισε με τον Νίκο Νικητέα.ελούδινος χωρισμός για την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Νικητέα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso που σε σημερινό της δημοσίευμα μεταφέρει αποκλειστικά την είδηση για το διαζύγιό τους. 

Πρόκειται για τον τρίτο γάμο της Όλγα Τρέμη, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Καλούδη, που ήταν διευθυντής εφημερίδων. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον τότε διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel Χρήστο Παναγιωτόπουλο και έχουν ένα γιο, τον Αλέξανδρο.

Μέχρι και πριν λίγο καιρό, λοιπόν, σύζυγός της ήταν ο Νίκος Νικητέας, χειρουργός της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου και αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο χωρισμός μετρά λίγους μήνες. Διαμένουν πλέον σε χωριστά σπίτια ενώ το ότι είχαν σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις είναι βοηθητικό στο να μην μαθευτεί τίποτα για τον χωρισμό τους.


Η ρήξη, όμως, και στο τρίτο στεφάνι της Σιδηράς Κυρίας της δημοσιογραφίας ψιθυρίζεται στα κοσμικά πηγαδάκια. Άνθρωποι που τους είχαν ζήσει από κοντά, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, μιλούσαν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι.

 https://www.reader.gr/lifestyle/519787_beloydinos-horismos-gia-olga-tremi-kai-niko-nikitea-meta-apo-12-hronia

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .