Παρασκευή, Μαΐου 19

Ικανοποιημένος με την τιμή της φέτας μας στα 17 ευρώ ο Μητσοτάκης γιατί είναι… εμβληματική

Προανήγγειλε ότι το ΕΣΥ θα αγοράζει υπηρεσίες από τον ιδιωτικό τομέα!

Κανένα πρόβλημα δεν έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την τιμή της φέτας που έχει απογειωθεί, αφού σύμφωνα με όσα είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει μια τιμή που της… αξίζει. 

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός παραδέχτηκε το πρόβλημα της ακρίβειας, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι το Market Pass ήταν…

ανακούφιση για τους πολίτες: «Η λύση δεν είναι ένα Market Pass, το οποίο καλώς υπάρχει και προσφέρει μία ανακούφιση. Η δομική λύση στο πρόβλημα είναι η αποκλιμάκωση του πληθωρισμού, η οποία θα έρθει, σε συνδυασμό με μόνιμες αυξήσεις στα εισοδήματα και μόνιμες μειώσεις φόρων» ανέφερε μιλώντας στο Live News.

Για την εξωφρενική αύξηση των τιμών στα ελληνικά τυριά και ειδικά τη φέτα την οποία σκέφτονται διπλά και τριπλά να αγοράσουν οι καταναλωτές, ο Μητσοτάκης δήλωσε: «Τα προϊόντα μας, προφανώς και η φέτα μας, έχει ακριβύνει αλλά έχει πια τιμές οι οποίες είναι, θα έλεγα, αντίστοιχες ενός προϊόντος με ονομασία προέλευσης, γιατί η φέτα είναι εμβληματικό προϊόν. Και ενός προϊόντος που είναι, θα έλεγα, στην πρώτη γραμμή των εξαγωγών μας».




Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός μίλησε για το σχέδιό του αναφορικά με το Εθνικό Σύστημα Υγείας, παραδεχόμενος για μια ακόμα φορά την είσοδο των ιδιωτών στη δημόσια Υγεία!Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι δεν σημαίνει ότι είναι κατ’ ανάγκην ένα Σύστημα Υγείας, όπου όλα πρέπει να τα κάνει το κράτος, αλλά πρέπει να είναι εθνικό και δωρεάν. «Η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι κάτι στο οποίο θα δώσω πάρα πολύ μεγάλη έμφαση, έχοντας μάθει κι εγώ πολλά περισσότερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας» δήλωσε την ώρα που το ΕΣΥ βρίσκεται υπό πλήρη κατάρρευση. Παράλληλα αναφέρθηκε στον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟ, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει συνεννόηση: «Δεν θα σας πω τι θα κάνω τη Δευτέρα, διότι πρέπει να δω το εκλογικό αποτέλεσμα για να μπορώ να σας το πω αυτό. Ούτε θα μπω σε υποθετικά σενάρια. Θα σας πω, όμως, μόνο αυτό το οποίο έχω ξαναπεί, ότι πρακτικά με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη δεν βλέπω αυτή τη στιγμή περιθώρια συνεννόησης, ούτε θεωρώ ότι η χώρα χρειάζεται μία ασταθή κυβέρνηση συνεργασίας». του κ. Ανδρουλάκη δεν βλέπω αυτή τη στιγμή περιθώρια συνεννόησης, ούτε θεωρώ ότι η χώρα χρειάζεται μία ασταθή κυβέρνηση συνεργασίας».



1 σχόλιο:

  1. τον κακο σου τον καιρο ελεεινε ποιος κερδιζει --κλεβει ρε ηλιθιε ο κτηνοτροφος ο πολιτης η τα αρπακτικα που εχεις γινει ενα μαζι τους ουστ απο δω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .