Παρασκευή, Μαΐου 19

Ο ΝτεΣάντις υπογράφει νομοσχέδιο που επιτρέπει τη θανατική ποινή για καταδικασμένους παιδόφιλους


 Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις, προωθεί το σκληρό του μήνυμα κατά του εγκλήματος υπογράφοντας ένα νέο πακέτο νομοσχεδίων για το έγκλημα, συμπεριλαμβανομένου ενός που θα επιτρέπει στους εισαγγελείς να ζητούν τη θανατική ποινή για κάποιους που κρίνονται ένοχοι για εγκλήματα που σχετίζονται με παιδοφιλία.

Ο Ρεπουμπλικάνος ΝτεΣάντις, υπέγραψε τα νομοσχέδια στις αρχές Μαΐου,

συμπεριλαμβανομένου ενός, το οποίο επιτρέπει τη θανατική ποινή για όσους κρίνονται ένοχοι για «σεξουαλική κακοποίηση παιδιών κάτω των 12 ετών», ανακοίνωσε το γραφείο του κυβερνήτη.

Ο νόμος είναι πιθανό να δημιουργήσει μια νομική μάχη, διότι το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε το 2008 ότι η θανατική ποινή σε υποθέσεις βιασμού παιδιών παραβιάζει την απαγόρευση του Συντάγματος για σκληρή και ασυνήθιστη τιμωρία.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης τη νομοθεσία «Αδικήματα που αφορούν φαιντανύλη ή ανάλογα [προϊόντα] φαιντανύλης», η οποία στοχεύει τη λεγόμενη «φαιντανύλη του ουράνιου τόξου», ένα φάρμακο που μοιάζει με καραμέλα που στόχο έχει τα παιδιά.

«Η Φλόριντα είναι μια πολιτεία του νόμου και της τάξης, [έχει] ρεκόρ 50 ετών σε χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας, διψήφιες ετήσιες μειώσεις στους φόνους, τις διαρρήξεις και τη συνολική εγκληματικότητα», δήλωσε ο ΝτεΣάντις όταν ανακοίνωσε τους νόμους. «Το τρέχον έτος συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε μέτρα για την προστασία των κοινοτήτων μας και την ασφάλεια της Φλόριντα, με ιδιαίτερη έμφαση στο να κρατήσουμε τους εγκληματίες στη φυλακή και να τιμωρήσουμε τους παιδόφιλους».

Πηγή: theepochtimes.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

 https://theflagreport.com/o-ntesantis-ypografei-nomoschedio-pou-epitrepei-ti-thanatiki-poini-gia-katadikasmenous-paidofilous/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .