Δευτέρα, Μαΐου 22

Εκλογές 2023: Ποια από τα προβεβλημένα στελέχη και ποιοι celebrities μένουν εκτός Βουλής

Δυσάρεστες εκπλήξεις έφερε η μάχη του σταυρού στις εκλογές 2023, αφού με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα πολλοί βουλευτές και υπουργοί μένουν εκτός Βουλής, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Όπως ανέφεραν η Μαρία Νικόλτσιου και ο Χρύσανθος Κοσελόγλου στη σύνδεση που είχαν με το Happy Day, εκλέγονται από το πρώτο κόμμα και πρόσωπα που δεν το περίμεναν, σε αντίθεση με ιστορικά στελέχη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ που έμειναν εκτός Κοινοβουλίου.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ιστορικών στελεχών που έμειναν εκτός Κοινοβουλίου είναι ο Νίκος Φίλης, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Εκτός όμως έμειναν και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες από τον καλλιτεχνικό κόσμο, όπως ο Μάριος Αθανασίου, η Νόνη Δούνια, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μιθριδάτης, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Σταύρος Νικολαϊδης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Βαγγέλης Σερίφης και η Ελένη Γερασιμίδου.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο από το Happy Day:


 https://www.govastileto.gr/lifestyle/media/ekloges-2023-poia-apo-ta-provevlimena-ste/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .