Δευτέρα, Μαΐου 22

Εκλογές 2023: Ποια από τα προβεβλημένα στελέχη και ποιοι celebrities μένουν εκτός Βουλής

Δυσάρεστες εκπλήξεις έφερε η μάχη του σταυρού στις εκλογές 2023, αφού με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα πολλοί βουλευτές και υπουργοί μένουν εκτός Βουλής, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Όπως ανέφεραν η Μαρία Νικόλτσιου και ο Χρύσανθος Κοσελόγλου στη σύνδεση που είχαν με το Happy Day, εκλέγονται από το πρώτο κόμμα και πρόσωπα που δεν το περίμεναν, σε αντίθεση με ιστορικά στελέχη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ που έμειναν εκτός Κοινοβουλίου.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ιστορικών στελεχών που έμειναν εκτός Κοινοβουλίου είναι ο Νίκος Φίλης, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Εκτός όμως έμειναν και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες από τον καλλιτεχνικό κόσμο, όπως ο Μάριος Αθανασίου, η Νόνη Δούνια, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μιθριδάτης, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Σταύρος Νικολαϊδης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Βαγγέλης Σερίφης και η Ελένη Γερασιμίδου.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο από το Happy Day:


 https://www.govastileto.gr/lifestyle/media/ekloges-2023-poia-apo-ta-provevlimena-ste/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.