Δευτέρα, Μαΐου 22

Συνομιλίες Μητσοτάκη με Τσίπρα και Ανδρουλάκη: Στις 25 Ιουνίου οι εκλογές

Συνομιλίες Μητσοτάκη με Τσίπρα και Ανδρουλάκη: Στις 25 Ιουνίου οι εκλογές

Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα επικοινώνησε τηλεφωνικά το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Μητσοτάκης είπε στον κ.Τσίπρα ότι πρόθεσή του είναι να γίνουν άμεσα εκλογές ώστε να λάβει ισχυρή εντολή να κυβερνήσει. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ.Μητσοτάκης θα επιδιώξει να επισπευσθούν οι

διαδικασίες, ώστε να ορκισθεί η νέα Βουλή την Κυριακή για να προχωρήσει η διάλυσή της τη Δευτέρα και να μπορούν να προκηρυχθούν εκλογές για τις 25 Ιουνίου.

Πριν λίγο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, στο πλαίσιο της διερευνητικής του εντολής.

Κατά πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον κ. Ανδρουλάκη για την πρόθεση του να επιστρέψει το απόγευμα τη διερευνητική εντολή και να διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές στις 25 Ιουνίου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .