Τρίτη, Μαΐου 23

Εκλογές 2023 – Δημοσθένης Βεργής: Τι λέει στο enikos.gr για την μία και μοναδική ψήφο που πήρε

Δημοσθένης Βεργής

Ευχαριστημένος δήλωσε ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων, Δημοσθένης Βεργής για την μία ψήφο που πήρε στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Του Σήφη Γαρυφαλλάκη

Υπενθυμίζεται πως στις εκλογές του 2019, ο Δημοσθένης Βεργής και το κόμμα του δεν έλαβαν ούτε μία ψήφο από τους πολίτες.

 

Μιλώντας στο enikos.gr, o κ. Βεργής σημείωσε πως: «Το 2019 είχα πάρει μέρος στις εκλογές και δεν πήρα ούτε μία ψήφο. Φέτος πήρα μία. Είμαι ευχαριστημένος». Όπως τόνισε δεν ψήφισε ο ίδιος τον εαυτό του, καθώς βρισκόταν με την σύζυγό του, Σβετλάνα, στην Μύκονο.

Μάλιστα ο κ. Βεργής ανέφερε πως φέτος πήρε την απόφαση να μην τυπώσει ψηφοδέλτια ως ένδειξη διαμαρτυρίας. «Δεν τυπώσαμε ψηφοδέλτια . Η συμμετοχή μου και της γυναίκας μου ήταν μόνο για την Αθήνα. Ο λόγος είναι οικολογικός. Γίνεται τεράστια σπατάλη χαρτιού για τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές. Πρέπει από τις επόμενες εκλογές να ψηφίζουμε ηλεκτρονικά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το εάν γνωρίζει ποιος ήταν ο άνθρωπος του τον ψήφισε, ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων είπε:  «Δεν γνωρίζω ποιος με ψήφισε. Είναι παράξενο. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ και εάν τον βρω, του έχω έτοιμο ένα δώρο».enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .