Δευτέρα, Μαΐου 1

Θεσσαλονίκη: Τρόμος για 23χρονη κοπέλα από αλλοδαπούς που επιχείρησαν να την κακοποιήσουν

Από χώρα της Ασίας οι αλλοδαποί – Δεν κινδυνεύουν με απέλαση

Θεσσαλονίκη: Τρόμος για 23χρονη κοπέλα από αλλοδαπούς που επιχείρησαν να την κακοποιήσουν
Στιγμές τρόμου για μία 23χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν την περικύκλωσαν τρεις αλλοδαποί άντρες οι οποίοι πιθανότατα βρίσκονται παράνομα στη χώρα, και ο ένας την έπιασε από το πρόσωπο λέγοντας της «τι όμορφη που είσαι».

Όπως κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα στην αστυνομία, όλα συνέβησαν περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, την ώρα που περπατούσε στην αερογέφυρα κοντά στη Στροφή Επταλόφου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, με σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι της μετά από βραδινή έξοδο.

Τότε, οι τρεις αλλοδαποί άνδρες την πλησίασαν και την περικύκλωσαν, την κόλλησαν στα κάγκελα και ο ένας την έπιασε από το μάγουλο και την έσφιξε, ενώ σε σπαστά ελληνικά της είπε «τι όμορφη που είσαι».

Η 23χρονη πάρα το σοκ που υπέστη, κατάφερε να τρέξει προς το μέρος ενός ανθρώπου που εκείνη την ώρα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του και να ζητήσει βοήθεια, ενώ οι τρεις αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή.

Μόλις επέστρεψε στο σπίτι της ενημέρωσε τους γονείς της και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία. Η νεαρή κοπέλα, γνωστοποίησε το συμβάν με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, γράφοντας χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της ότι ζει από θαύμα.

Αυτό που θυμάται χαρακτηριστικά είναι ότι και οι τρεις είχαν χαμηλό ανάστημα και ήταν, πιθανότατα, από το Μπανγκλαντές.

Η Αστυνομία βάσει των περιγραφών της κοπέλας αναζήτα τα τρία άτομα.

pronews.gr στο Instagram

Βέβαια να τονιστεί ότι και στην περίπτωση που αυτοί ανευρεθούν δεν πρόκειται να απελαθούν καθώς αυτό αντίκειται στην πάγια πολιτική της κυβέρνησης.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/thessaloniki-tromos-gia-23xroni-kopela-apo-allodapous-pou-epixeirisan-na-tin-kakopoiisoun/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .