Παρασκευή, Μαΐου 5

Ζευγάρι από τον Τύρναβο «ξάφρισε» 335.000 ευρώ από ηλικιωμένο στον Αλμυρό

< Ζευγάρι από τον Τύρναβο «ξάφρισε» 335.000 ευρώ από ηλικιωμένο στον Αλμυρό

Η γνωριμία ενός ζευγαριού από τον Τύρναβο με έναν ηλικιωμένο από τον Αλμυρό, έγινε σε θάλαμο Νοσοκομείου της Λάρισας…

Ο 70χρονος Αλμυριώτης είχε υποβληθεί σε επέμβαση , όπως και ο πατέρας του απατεώνα από τον Τύρναβο.

Το ζευγάρι επισκεπτόμενο τον 78χρονο συν-νοσηλευόμενο στο Νοσοκομείο συγγενή του, επικοινωνούσε καθημερινά με τον 70χρονο και τον έπεισε να δώσει οικονομίες 335.000 ευρώ για

επενδύσεις σε παραφαρμακευτικά προϊόντα. Ο 70χρονος που ήθελε να «αυγατίσει» την περιουσία του, πείστηκε και σταδιακά κατέθετε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό τα οποία υποτίθεται “διαχειριζόταν” το ζευγάρι.

Ο απατεώνας όμως από τον Τύρναβο, είχε δώσει τον τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα του, που σήμερα βρίσκεται απολογούμενος για απάτη. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες πέρασε την πόρτα του ανακριτή υποβασταζόμενος και περπατώντας με «π».

Ο επενδυτής-θύμα και οι απατεώνες γνωρίστηκαν τους τελευταίους μήνες του 2022 και ο εμπαιγμός με τις δήθεν επενδύσεις διήρκησε τρεις μήνες, οπότε και ο 70χρονος κατέθεσε μήνυση και η δίωξη που ασκήθηκε είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Πηγή: gegonota.news

 .zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.