Παρασκευή, Μαΐου 5

Να συμμετάσχει στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Να συμμετάσχει στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Την επιθυμία της να συμμετάσχει και η ίδια στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ, ως η μόνη γυναίκα αρχηγός κόμματος, εξέφρασε η επικεφαλής της "Πλεύσης Ελευθερίας", Ζωή Κωνσταντοπούλου, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη, καλώντας τους συμμετέχοντες πολιτικούς αρχηγούς να αποδεχθούν την πρότασή της. 

Η κ. Κωνσταντοπούλου έδωσε έμφαση στα ζητήματα της διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών και της ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών με δημοψήφισμα.

Για την "Πλεύση Ελευθερίας" είπε ότι είναι ένα κίνημα οριζόντιο και άμεσο δημοκρατικό, χωρίς επαγγελματικά στελέχη και χωρίς κομματική γραφειοκρατία και μηχανισμούς, με άξιους ανθρώπους, μέσα από την κοινωνία και τη ζωή, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα εισέλθει στη Βουλή στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Παράλληλα παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές στην Α' και Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης και σε νομούς της Μακεδονίας. 

.zougla.g

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.