Τετάρτη, Μαΐου 3

"Η αριστερά της εποχής μας"... είναι Νατοϊκή! Με μια τέτοια αριστερά, η δεξιά γίνεται περιττή!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Τέταρτη Σχεδιάστρια Μόδας » , με έμπνευση από την « Τέταρτη Τάξη » ( il Quarto Stato )

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Τέταρτη Σχεδιάστρια Μόδας», με έμπνευση από την «Τέταρτη Τάξη» (il Quarto Stato)

Ο πίνακας σύμβολο, αφιερωμένος στην εργατική Πρωτομαγιά,
με την "προσθήκη" της Έλι Σλάιν
(η νέα Ηγέτης της Ιταλικής Αριστεράς)
κι αφορμή τη φωτογράφιση της από το περιοδικό που διαβάζεται
περισσότερο από την 'εργατική τάξη' και τους 'προλετάριους'...

1 Μάρτη 2023, Ιταλία: Με μια τέτοια αριστερά, η δεξιά γίνεται περιττή!

«Η Τέταρτη Τάξη» (il Quarto Stato), ελαιογραφία σε καμβά του Ιταλού ζωγράφου Giuseppe Pellizza da Volpedo, φτιαγμένη μεταξύ 1898 και 1901. Από τις 7 Ιουλίου 2022 φυλάσσεται στην Galleria d'Arte Moderna στο Μιλάνο.

Την επέτειο εορτασμού της Ιταλικής Εθνικής Αντίστασης (25 Απρίλη), του Ιταλικού ΕΑΜ και παραμονές του εορτασμού της Εργατικής Τάξης (1η Μάη), επέλεξε η νέα αρχηγός της ιταλικής αριστεράς, η Έλι Σλάιν, να ποζάρει και να φωτογραφηθεί για το διάσημο περιοδικό "Vogue", όργανο των "μπολσεβίκων διεθνιστών" και το περισσότερο διαβασμένο έντυπο από την εργατική τάξη...
Η ηγέτης της ιταλικής αριστεράς και σύμβολο της Ευρωπαϊκής αριστεράς "της εποχής μας", στην αποκλειστική συνέντευξη της σηματοδότησε την πολιτική-ιδεολογική σημασία της πράξης της στο "Vogue": «Αν δεν ασχολείσαι με την πολιτική, η πολιτική θα ασχολείται οπωσδήποτε μαζί σου»

Πανηγυρικό το ρεπορτάζ της ναυαρχίδας της αριστεράς, της ιταλικής "La Repubblica", που μας δίνει περισσότερα στοιχεία:

«Η προσωπική ενδυματολόγος της Σλάιν (personal shopper): "Τέλος τα μπουφάν εσκιμώο. Τώρα πανωφόρι σχεδιαστή όπως οι σταρ του Χόλιγουντ". Ο λόγος της στυλίστριας με 300 ευρώ την ώρα»

Πάντα το "ρεπορτάζ": «Η Έλι Σλάιν ποζάρει για το Vogue κι αποκαλύπτει: "Έχω μια σύμβουλο εμφάνισης, ειδική στην αρμονία χρωμάτων, την Enrica Chicchio". Η Γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος διηγήθηκε σε μια συνέντευξη πως εμπιστεύεται τις συμβουλές της ειδικής για τις ενδυματολογικές της επιλογές.»

Διόλου τυχαία, την ίδια ημέρα - επέτειος εθνικής αντίστασης, του ιταλικού ΕΑΜ (25 Απρίλη)-, η ιταλική αριστερά σηματοδότησε τη "νέα εποχή" της ευρωπαϊκής "αριστεράς της εποχής μας", με μαζική συμμετοχή αριστεράς, αντιστασιακών οργανώσεων, συνδικάτων και δεξιάς για να κλείσει ο κύκλος της "εθνικής ενότητας" εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού:
«25 ΑΠΡΙΛΗ
ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ
»

Πριν λίγες ημέρες η "αριστερά της εποχής μας", το πάλαι ποτέ κομουνιστικό-σοσιαλιστικό ιταλικό συνδικάτο CGIL (αντίστοιχο εγχώριο, αλλά ενιαίο ΓΣΕΕ+ΑΔΕΔΥ), υπό τον έλεγχο της Έλι Σλάιν, πραγματοποίησε επίσκεψη στους συντρόφους Ουκροναζί και μάλιστα φωτογραφήθηκαν οι Νατοϊκοί εργατοπατέρες, χωρίς ντροπή, στην Οδησσό... μπροστά στην έδρα των συνδικάτων που οι ναζί πυρπόλησαν «Μέχρι σήμερα, η σφαγή της Οδησσού έχει μείνει ατιμώρητη... Δεν ξεχνάμε, Δεν συγχωρούμε!»

Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ιταλίας (CGIL), Ιούνης 2022...Καμία σχέση δεν έχουν οι συνδικαλιστές του σήμερα, με την παράδοση της ευρωπαϊκής αριστεράς στο Νατοϊκό αφήγημα των "ατομικών δικαιωμάτων", τους "αγώνες" για πράσινες αναπτύξεις και πράσινα άλογα, κλιματικό κίνδυνο, δικαιώματα ομοφυλοφίλων, άφυλων, τρανσέξουαλ, "Ρωσικό ιμπεριαλισμό" και πάει λέγοντας... Βλέπε, 3 Νοέμβρη 2022, Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ιταλίας (CGIL)... χθες και σήμερα: ΕΔΩ
 

«Ναι, είμαι αρραβωνιασμένη.
Έχω κάνει αρκετές σχέσεις στο παρελθόν: Έχω αγαπήσει πολλούς άντρες, έχω αγαπήσει πολλές γυναίκες.
Αυτή τη στιγμή είμαι με μια κοπέλα και είμαι χαρούμενη. Αρκεί να με αντέξει.»
Έλλυ Σλέιν
5 Οκτώβρη 2022
Γυναίκα αρχηγός στην Ιταλική αριστερά! Ξεκίνησε η Αντίσταση στο νέο φασισμό στην Ιταλία!

Αν δεν λογαριαστούμε, αν δεν κλείσουμε τους "λογαριασμούς" με τη Νατοϊκή αριστερά, όλους όσους σήμερα παλεύουν εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, σε διατεταγμένη Υπηρεσία κι ακόμη περισσότερο όσους χρησιμοποιούν ανέξοδες "αντικαπιταλιστικές" κραυγές για να κρύψουν την υποταγή τους, τίποτα δεν θα αλλάξει!

«Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει γίνει πράγματι ένας ταξικός πόλεμος,
και η τάξη μου τον κέρδισε.
Αν υπάρχει ταξικός πόλεμος, τον έχουν κερδίσει οι πλούσιοι
»
Ουόρεν Μπάφετ
, δισεκατομμυριούχος ολιγάρχης, "επενδυτής" & "φιλάνθρωπος"...

Η δική μας "απάντηση" στον Μπάφετ και τους ομοίους του:

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
 Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο»
Edoardo Sanguineti
 
Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

 http://www.press-gr.com/2023/05/blog-post_86.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .