Πέμπτη, Μαΐου 18

Ο.Υ.Α. Η θυμωμένη σιωπή της Ελληνικής Κοινωνίας πριν την κραυγή “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ ”.

Ετοιμαστείτε , δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα δρομολογηθεί από την 22 Μαΐου και μετά.


Ετοιμαστείτε , δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα δρομολογηθεί από την 22 Μαΐου και μετά.

Για πρώτη φορά Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα βρεθεί στο δίλημμα να εφαρμόσει τελικά το άρθρο  41 του Συντάγματος “περί κατάργηση της υπάρχουσας Βουλής ” ( … εάν έχουν παραιτηθεί ή καταψηφισθεί από τη Βουλή δύο Κυβερνήσεις και η σύνθεσή της δεν εξασφαλίζει κυβερνητική σταθερότητα  ) ώστε , να προκύψουν και να πρωταγωνιστούν ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟΙ κομματικοί σχηματικοί από τους οποίους θα αναδειχθεί η νέα Βουλή που θα οδηγήσει σε κυβερνητική ομαλότητα και που τελικά ,  θα φέρει μια νέα πραγματικότητα στην ζωή όλων μας .

Εδώ που μας φτάσαμε συνειδητά ή ασυνείδητα , τούτη πλέον η πορεία συνιστά ¨νόμο της φυσικής ¨ που αν παραβιαστεί , είναι σχεδόν βέβαιος ο αφανισμός μας .

Η εξέλιξη όμως αυτή εν περιέχει αναπόφευκτα μια φάση Πολιτειακής Ανωμαλίας , η οποία θα απειλήσει να μας ρίξει ως κοινωνία και ως κράτος σε μια εσωστρέφεια από την οποία , κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η Δημοκρατία , στην χώρα που την γέννησε , δεν θα βγει λαβωμένη.



 ΤΟΤΕ όμως είναι που θα ενεργοποιεί το Ένστικτο Εθνικής επιβίωσης της φυλής μας , τότε είναι που τα Πατριωτικά κόμματα – που σήμερα παλεύουν να επικοινωνήσουν μαζί σας –  και οι απανταχού πατριωτικές συνειδήσεις , θα κληθούν να συστήσουν και να στηρίξουν έναν Μεγάλο Πολιτικό Φορέα που θα καλύψει το κενό που ¨πήγαινε να δημιουργηθεί ¨ στην αδιάσπαστη ιστορία μας των 3.000 ετών , και πλέον.

Πυξίδα τους , η Ελλάδα της καρδιάς μας και όραμά τους , να ξαναβρούμε τον εαυτό μας , να ξανανιώσουμε περήφανοι για την ιστορία μας , για την ταυτότητά μας , για τις αξίες μας και τα ιδανικά μας. Να ξαναβρούμε το ρόλο του ¨παγκόσμιου σταθεροποιητή ¨ της λογικής και να ξανανάψουμε τη δάδα του πνεύματος  , στο σκοτάδι που τείνει να επικρατήσει στην ανθρωπότητα.

Δύναμή τους , όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι η Ελλάδα ανήκει στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ και ο Ελληνισμός δεν είναι απλά μια ιδέα , αλλά μια Κοσμοθεωρία .

Εμπιστευτείτε τους , άλλωστε ό,λο αυτό , είναι μέρος τους Μεγάλου Σχεδίου , «Η Ελληνική Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται»

Αθήνα , 17 Μαΐου  2023 , Γεώργιος Ζ. ΜΑΡΤΗΣ για την …

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

 facebook sharing button

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .