Πέμπτη, Μαΐου 18

Τι σημαίνει η «προτροπή» του Η.Κασιδιάρη και η «πρόσκληση» του Α.Τσίπρα για «μαύρισμα» και «τιμωρία» της ΝΔ

Στο Μαξίμου ανησυχούν - Θεωρούσαν πως οι «άστεγοι» ψηφοφόροι της Δεξιάς θα απείχαν από τις εκλογές, έκαναν λάθος θα τιμωρήσουν τον Μητσοτάκη με ψήφο Σύριζα!

Τι σημαίνει η «προτροπή» του Η.Κασιδιάρη και η «πρόσκληση» του Α.Τσίπρα για «μαύρισμα» και «τιμωρία» της ΝΔ
Σε κρίσιμο παράγοντα για το εκλογικό αποτέλεσμα αναδεικνύονται οι «άστεγοι» ψηφοφόροι της Δεξιάς από τους οποίους ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες», Ηλίας Κασιδιάρης, ζήτησε να ψηφίσουν τιμωρητικά, κατά της ΝΔ και του Κ.Μητσοτάκη και εν συνεχεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Α.Τσίπρας τους ζήτησε να ψηφίσουν το δικό του κόμμα ακριβώς γι΄αυτό τον λόγο, για να τιμωρηθούν.

Στο Μαξίμου, ανησυχούν ιδιαίτερα για το που θα καταλήξουν οι ψηφοφόροι αυτοί που αποτελούν το 12% του εκλογικού σώματος.

Μέχρι σήμερα τους κατέτασσαν στην «αδιευκρίνιστη ψήφο» και έλπιζαν πως απλώς θα απέχουν από τις κάλπες κάτι το οποίο θα ήταν κέρδος για τη ΝΔ.

Τώρα όμως βλέπουν πως υπάρχει «ρεύμα» για τους ψηφοφόρους αυτούς να ψηφίσουν ενάντια στη ΝΔ.

Για την ακρίβεια υπάρχει η «προτροπή» από τον Η.Κασιδιάρη και η «πρόσκληση» από τον Α.Τσίπρα, ο οποίος είναι έτοιμος να τους «καλοδεχτεί».

Το σκεπτικό είναι πολύ απλό: αν η χιλιάδες αυτοί οι ψηφοφόροι, περίπου μισό εκατομμύριο, δεν ψηφίσουν, ο μόνος κερδισμένος θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία.

Μέχρι χθες, υπήρχε ο ιδεολογικός περιορισμός για όλους αυτούς ανθρώπους ώστε να σκεφτούν να ψηφίσουν ένα κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτός ο περιορισμός άρθηκε χθες, και πλέον ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων αυτόν έχει το ελεύθερο να επιλέξει να ψηφίσει εκεί που θα «πονέσει» η Νέα Δημοκρατία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έκανε «άνοιγμα» χθες προς τους πολίτες που έμειναν «κομματικά ορφανοί» και δη σε αυτούς της εθνικιστικής Δεξιάς, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, να βάλει «μπλόκο» σε 13 κόμματα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στόχος του είναι να πάρει τους «ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής». 

Συγκεκριμένα ο Α.Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και μετά από ερώτηση για το γιατί δεν ψήφισε την τροπολογία για το «μπλόκο» στο κόμμα του Η.Κασιδιάρη είπε ότι «στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή, να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς και από τις γραμμές της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και στάσης και να τους εξηγήσουμε ότι δεν αντισυστημικό πράγμα να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή» προσθέτοντας πως «δεν είναι καθόλου αντισυστημικοί αυτοί που συναγελάζονται με δικαστές ξαφνικά».

 

 

Ο Αλέξης Τσίπρας εξήγησε ότι το σκάνδαλο υποκλοπών «δεν είναι απλά ένα σκάνδαλο πολιτικό. Είναι παρανομία και είναι αδίκημα κακουργηματικό το να παρακολουθούνται πολιτικοί αρχηγοί, αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, βουλευτές, ευρωβουλευτές, επιχειρηματικός κόσμος, δημοσιογράφοι. Άρα αυτό, κατά την άποψή μου, σε καμία σοβαρή πολιτεία δεν μπορεί να κλείσει έτσι. Διότι αν κλείσει έτσι -και αυτό μας ζητά ο κ. Μητσοτάκης, «ψηφίστε με, να τελειώσει το θέμα αυτό, να βαπτιστώ στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ.».

Μάλιστα, έκανε γνωστό τον τρόπο που θα έρθει η κάθαρση υποσχόμενος μεταξύ άλλων Προανακριτική Επιτροπή για Μητσοτάκη, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι «υπάρχει μια επιχείρηση συγκάλυψης» από τον κ. Ντογιάκο, ο οποίος όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «προσπάθησε να εμποδίσει έναν έντιμο πρώην δικαστή, τον κ. Ράμμο, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής, της αρμόδιας κατά το Σύνταγμα, για τη Διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών, να βρει τα πειστήρια του εγκλήματος».

Ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες» Ηλίας Κασιδιάρης λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους πολίτες να «μαυρίσουν» το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και να μην είναι προσεκτικοί απέναντι σε ορισμένα κόμματα, τα οποία κατονομάζει.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Κασιδιάρης ζητά από τους πολίτες να είναι «ιδιαιτέρως καχύποπτοι» με τα κόμματα ΕΑΝ, Πλεύση Ελευθερίας, Νίκη, αλλά και με το κόμμα του Θ.Τζήμερου-Φ.Κρανιδιώτη, ενώ υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχει εκδώσει «οδηγία» προς τους ψηφοφόρους του να μην ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. 

 pronews.gr στο Instagram

Εάν λοιπόν ψηφοφόροι ακούσουν τις προτροπές του Αλέξη Τσίπρα και του Ηλία Κασιδιάρη, τότε το βράδυ της Κυριακής η Νέα Δημοκρατία μπορεί να αντιμετωπίσει μία πολύ δυσάρεστη εκλογική έκπληξη…

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/ti-simainei-gia-ti-nd-i-protropi-tou-i-kasidiari-kai-i-prosklisi-tou-a-tsipra-gia-mayrisma-kai-timoria-tis-nd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .