Τρίτη, Μαΐου 2

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από την Άρτ. Σίφορντ! «ΣΤΕΛΕΧΟΣ της ΝΔ μου είπε "φύγε από τη χώρα"...»

Η Άρτεμις Σίφορντ, πρώην στελέχος της META (facebook) με διπλή ελληνική και αμερικανική υπηκοότητα, όπως έγραψαν οι New York Times, είχε τεθ...

Η Άρτεμις Σίφορντ, πρώην στελέχος της META (facebook) με διπλή ελληνική και αμερικανική υπηκοότητα, όπως έγραψαν οι New York Times, είχε τεθεί σε ταυτόχρονη παρακολούθηση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) και το παράνομο κατασκοπευτικό λογισμικό Predator της εταιρείας Intellexa.

Στην εκδήλωση για τις υποκλοπές, μίλησε σε ένα γενικό πλαίσιο, για την αμφισβήτηση που δέχτηκε από φίλους της που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα, όταν τους αποκάλυψε σοκαρισμένη τα γεγονότα.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook μία στιχομυθία ανάμεσα στην ίδια κι ένα (μη κυβερνητικό) στέλεχος της ΝΔ όπως γράφει, που επιβεβαιώσει αυτό που είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην εκδήλωση, ότι τα «..ενοχοποιούνται τα ίδια τα θύματα και αυτό είναι αδιανόητο».

Ο φίλος της Σίφορντ φαίνεται να την κατηγορεί πως με τις αποκαλύψεις της χρησιμοποιείται από την αριστερά, πως η κυβέρνηση δεν έχει σχέση με τις παρακολουθήσεις, πως δεν έχει στοιχεία. Όταν δε η ίδια του προτείνει να του δείξει τα στοιχεία εκείνος αρνείται να τα δει και της προτείνει να φύγει από τη χώρα γιατί «...δεν θέλουμε ανθρώπους σαν εσένα».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Άρτεμις Σίφορντ:
It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it” — Upton Sinclair.
Ελλάδα, 2023.
Βράδυ, μπαρ στους Δελφούς, συζήτηση με (πρώην) φίλο και (μη κυβερνητικό) “παράγοντα” της ΝΔ. Μορφωμένο, επιτυχημένο, κάποιας ηλικίας.
Εγώ--“Γεια σου χ, καιρό έχω να σε δω!”
Με την μια, αυτός— “Δεν είναι πράγματα που λες αυτά, σε χρησιμοποιεί η αριστερά, η κυβέρνηση δεν έχει να κάνει τίποτα με τις παρακολουθήσεις.”
Εγώ—¨ναι το ξέρω είναι πολύ λυπηρό και περίεργο…αλλά ξέρεις τα στοιχεία τις περίπτωσης μου…”
“Λες μαλακίες, δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία.”
“Μα εδώ τα έχω, να στα δείξω...”
“Όχι βέβαια, δεν θέλω να τα δω..¨
Κατευθείαν --
“Σιγά μην έγινε αυτό σε σένα, σόρρυ που στο λέω αλλά δεν είσαι αρκετά σημαντική.”
“Μα τι είναι αυτά που λες.. Είναι άσχημα τα πράγματα στην χώρα....”
¨Σήκω φύγε τότε.”
“Μα τι λες, μου λες να φύγω από την χώρα”?
¨Ναι, να φύγεις, δεν θελουμε ανθρώπους σαν και σένα.”
¨Δεν γίνεται να μου τα λες αυτά, δεν έχεις κόρη, αλλά αν είχες σκέψου να της συνέβαινε κάτι τέτοιο…”
“Στην δικά μου κόρη δεν θα συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο.”
QED.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.