Τρίτη, Μαΐου 2

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 92 ετών, η γνωστή κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου Σούλη Σαμπάχ. Η σύζυγος του επίσης γνωστού ηθοποιού Δημήτρη Νικολαΐδη, που έχει φύγει από τη ζωή από το 1993, ταλαιπωρούνταν τα τελευταία χρόνια από προβλήματα υγείας τα οποία την κρατούσαν καθηλωμένη στο σπίτι της.

Η Σαμπάχ έμεινε στην ιστορία για την ερμηνεία του «Γαρύφαλλο στ' αυτί», στην ταινία «Λατέρνα, φτώχια και φιλότιμο».

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε, μέσω Facebook, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. Η ανάρτησή του για τον θάνατό της αναφέρει τα εξής:

«Ακόμα μία θλιβερή αποχώρηση. Ακόμα μια σπουδαία κυρία του θέατρου μας ταξίδεψε χτες βράδυ για το φως….Η Σούλη Σαμπάχ (κάτα κόσμον Αναστασία Χριστοδούλου γεννημένη το 1932) η σπουδαία αρτίστα, που θριάμβευσε στην επιθεώρηση και στο τραγούδι (ποιος δεν θυμάται την τσιγγάνα να τραγουδά το θρυλικό “Γαρύφαλλο στ’ αυτί" στην σπουδαία ταινία "Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο").

Έζησε μια ζωή πλάι στον σύζυγο της λαμπερό κωμικό Δημήτρη Νικολαΐδη δεν είναι πια εδώ…

Όσοι την γνωρίσαμε θα την θυμόμαστε για το μπρίο, το ταλέντο και την ευγένεια της. Την είχαμε τιμήσει στο ημερολόγιο του 2019 από το ΤΑΣΕΗ.

Καλό ταξίδι αγαπημένη μας…».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .