Τρίτη, Μαΐου 2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στόχος του παρακράτους το πολιτικό γραφείο του Αντιπροέδρου των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών»

Ν. Νικολόπουλος: Στόχος του παρακράτους το πολιτικό γραφείο του Αντιπροέδρου των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών»

Νίκος Νικολόπουλος: Στόχος του παρακράτους το πολιτικό γραφείο του Αντιπροέδρου των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» – Επιχείρησαν να υφαρπάξουν τους φακέλους του κόμματος με τις υποθέσεις διαφθοράς του συστήματος Μητσοτάκης Α.Ε. και το έγκλημα των Τεμπών

Στόχος του παρακράτους έγινε χθες τη νύχτα το πολιτικό γραφείο του Αντιπροέδρου των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» και πρ. βουλευτή Κώστα Κατσίκη στην Αθήνα, όπου «συμπωματικά»

φυλάσσονταν όλα τα αρχεία των υποψηφίων βουλευτών και μελών του κόμματος σε ολόκληρη την Επικράτεια, καθώς και πλήθος φακέλων με τις καταγγελίες για τα έργα και τις ημέρες του συστήματος Μητσοτάκη Α.Ε. καθώς και με τα ντοκουμέντα για το έγκλημα των Τεμπών, που είχε καταγγείλει στη Βουλή ο Νίκος Νικολόπουλος!

Συγκεκριμένα, σε μία από τις πλέον κεντρικές και καλά φυλασσόμενες περιοχές της Αθήνας, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 10 στο Κολονάκι, σημειώθηκε διάρρηξη στο πολιτικό γραφείο του κ. Κατσίκη, με προφανή το στόχο των επαγγελματιών δραστών, να αφαιρέσουν το μόνο πολύτιμο πράγμα που υπήρχε μέσα στα γραφεία: Έγγραφα, καταλόγους, προσωπικά στοιχεία των μελών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», αλλά και φακέλους με τις καταγγελίες και τα στοιχεία για τα σκάνδαλα και όλες τις καταγγελίες και ντοκουμέντα, για το σιδηροδρομικό έγκλημα των Τεμπών!

«Είναι πασίδηλο ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» έγιναν στόχος του παρακράτους» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στα γραφεία του Αντιπροέδρου του κόμματος, σχεδόν ταυτόχρονα με το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, που συνέλεγε στοιχεία και ερευνούσε για αποτυπώματα των δραστών.

«Αφού δεν μπόρεσαν να σταματήσουν με τα νόμιμα μέσα, την κάθοδό μας στις εκλογές της 21ης Μαίου, επιστράτευσαν την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών, που αιφνιδιαστικά και ανεξήγητα κράσαρε μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, προκειμένου να αποκλείσουν τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες», καθώς και άλλα πατριωτικά και αντισυστημικά κόμματα από τις εκλογές.

Τώρα, που οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» διατρανώσαμε την απόφασή μας για νέα κάθοδο στις εκλογές του Ιουλίου, επιχειρούν με το παρακράτος να μας αναχαιτίσουν.

Επιχειρούν να κάμψουν το φρόνημα των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» και να στείλουν ταυτόχρονα μήνυμα και σε όλους τους «απείθαρχους» στο σύστημα, πολιτικούς σχηματισμούς: Να κάτσουμε «φρόνιμοι», γιατί δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να μας βρει…

Η χθεσινή διάρρηξη στο πολιτικό γραφείο του Αντιπροέδρου των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» και πρ. βουλευτή, Κώστα Κατσίκη ήταν η προειδοποίηση.

Νικολόπουλος Νικοόπουλος ΝΙκολόπουλος

Και εμείς τους απαντούμε:

«Δεν σας φοβόμαστε!
Σας ξέρουμε!
Είσαστε το παρακράτος, είμαστε η αλήθεια!
Είμαστε με το δίκιο του απλού λαού, του μεροκαματιάρη, του Πατριώτη, του Χριστιανού, του οικογενειάρχη.
Είμαστε με όλους αυτούς που καταστρέψατε οικονομικά και τώρα θέλετε να τους αρπάξετε και το σπίτι τους!
Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη!
Και αυτή η επίθεση, χαλυβδώνει ακόμα περισσότερο την αποφασιστικότητά μας! Στις εκλογές της 2ας Ιουλίου, οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» θα είναι παρόντες! Για να μπούμε στη Βουλή και να σας χαλάσουμε τα σχέδια!Ραντεβού στις κάλπες και στα πεζοδρόμια του αγώνα!»

*Βίντεο με δηλώσεις από το σημείο της επίθεσης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .