Τρίτη, Μαΐου 2

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επιβάλλει νέα «λευκή τρομοκρατία»


«Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να επιβάλει καθεστώς λευκής τρομοκρατίας του ‘50», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του, υποστηρίζοντας ότι «έφτασαν στο σημείο να διαρρέουν παράνομα σε φιλικές τους ιστοσελίδες τα προσωπικά δεδομένα συνταξιούχου που έκανε το ‘έγκλημα’ να πει ότι δεν θα ξαναψηφίσει ΝΔ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε συνταξιούχο που συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα στην Χίο, ο οποίος δήλωσε πως ήταν με τη ΝΔ αλλά πλέον όχι, καθώς από το 2019 δεν του έχουν δώσει τη σύνταξη. Δημοσιεύματα αργότερα ανέφεραν πως ο συγκεκριμένος χρωστά δεκάδες χιλιάδες ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία γι αυτό και δεν πήρε τη σύνταξή του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι θεωρεί αυτονόητη την άμεση διενέργεια ΕΔΕ στο υπουργείο Εργασίας και την παρέμβαση εισαγγελέα «για αυτή την πρωτοφανή και παράνομη ενέργεια», καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση πως έδωσε στη φόρα τα προσωπικά στοιχεία του συνταξιούχου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «τη μία ημέρα εργοδότες, που παίρνουν απευθείας αναθέσεις από την κυβέρνηση, απειλούν και εκβιάζουν εργαζόμενούς τους να ψηφίσουν ΝΔ, παρουσία του ‘Αδωνι Γεωργιάδη. Την άλλη ημέρα το υπουργείο Εργασίας προσπαθεί να εκφοβίσει συνταξιούχους βγάζοντας στη φορά τα προσωπικά τους δεδομένα».

Τονίζει πως «αν νομίζει ο κ. Χατζηδάκης ότι με τέτοιες παρακρατικές μεθόδους θα κρύψει την αποτυχία του στις εκκρεμείς συντάξεις είναι γελασμένος». Αναφέρει ως προς το θέμα των εκκρεμών συντάξεων ότι «ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο, το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής στην Έκθεση του ανέφερε ότι πάνω από 200.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης εκκρεμούσαν προς έκδοση και μάλιστα οι εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις, αντί να μειώνονται αυξάνονται. Και χωρίς να προσθέτουμε τις χιλιάδες λάθος συντάξεις που βγαίνουν fast track και πρέπει να εξεταστούν ξανά».

Σχολιάζει καταληκτικά ότι «τα ψέματα Μητσοτάκη – Χατζηδάκη τα γνωρίζουν οι συνταξιούχοι και στις 21 Μαΐου θα πουν: ‘Ως εδώ’ στην εξαπάτηση».

Υπενθυμίζεται πως ο Κωστής Χατζηδάκης με ανάρτησή του ανέφερε πως o ΣΥΡΙΖΑ έχει απύθμενο θράσος όταν ζητά τα ρέστα για εκκρεμείς συντάξεις.


 

https://www.aftodioikisi.gr/politiki/syriza-o-mitsotakis-epivallei-nea-leyki-tromokratia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .