Τετάρτη, Μαΐου 3

«ΑΥΤΕΣ δεν είναι εκλογές αλλά καραγκιοζιλίκια...» Ποτέ δεν θυμάμαι να αποκλείονται έτσι κόμματα. Εγώ λέω να βάλει από τώρα μόνος του ο Μητσοτάκης τους σταυρούς στα ψηφοδέλτια να μην τρέχουμε κι εμείς εκείνη την ημέρα να ψηφίσουμε, να πάμε καλύτερα για καφέ.

Ελένη Παπαδοπούλου Οι αποκλεισμοί του ενός και του άλλου κόμματος από δήθεν προσφυγές θιγομένων που τους κλέψανε το όνομα - και καλά - και ο...


Ελένη Παπαδοπούλου 

Οι αποκλεισμοί του ενός και του άλλου κόμματος από δήθεν προσφυγές θιγομένων που τους κλέψανε το όνομα - και καλά - και ο επικείμενος αποκλεισμός του κόμματος Κασιδιάρη, γιατί τους χαλάει τη σούπα που ετοιμάζουν, είναι η απόλυτη ξεφτίλα, η απόλυτη κατάργηση της Δημοκρατίας και μια τεράστια ροχάλα πάνω στην ελληνική κοινωνία. Ποτέ δεν θυμάμαι να αποκλείονται έτσι

κόμματα. Εγώ λέω να βάλει από τώρα μόνος του τους σταυρούς στα ψηφοδέλτια να μην τρέχουμε κι εμείς εκείνη την ημέρα να ψηφίσουμε, να πάμε καλύτερα για καφέ. Βέβαια τον εξευτελισμό της διαδικασίας των εκλογών και τις συνέπειες μπορούν να τα αντιληφθούν μόνο οι νοήμονες. Και δεν ξέρω πόσοι είναι πλέον στη χώρα. Στις 21 Μαϊου δεν έχουμε εκλογές με την κανονική σημασία της λέξης. Έχουμε να ψηφίσουμε αυτούς που βολεύουν τον Μητσοτάκη. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν με αυτά τα καραγκιοζιλικια.

 http://www.press-gr.com/2023/05/blog-post_971.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.