Τετάρτη, Μαΐου 24

«ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ κοιτάζουν μόνο να σου πάρουν τα χρήματα και τίποτα άλλο...»

Αλέξανδρος Σύρρος Χαιρετίζω την συντρόφισσα Χριστίνα Παππά στον καπιταλισμό. ------------- Χριστίνα Παππά: «Η μητέρα μου είχε 23 πίεση και φ...

Αλέξανδρος Σύρρος
Χαιρετίζω την συντρόφισσα Χριστίνα Παππά στον καπιταλισμό.
-------------
Χριστίνα Παππά: «Η μητέρα μου είχε 23 πίεση και φώναζε βοήθεια. Την πήγα σε ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων. Την βάζουν μέσα για 24 ώρες, της κάνουν όλες τις εξετάσεις και πληρώνουμε 2000 ευρώ για 24 ώρες. Φεύγοντας λέω στον καρδιολόγο: “Της δώσατε φάρμακο;” “Όχι λέει, να πάτε παθολόγο”. “Συγγνώμη, πληρώσαμε 2000 για να πάει σε άλλον γιατρό;”. Σήμερα πήγα εγώ, αφού τις τελευταίες μέρες μου ανέβηκε η πίεση. Τους ζητάω μια εξέταση γρήγορη περιμένω, περιμένω… τίποτα. Αν δεν ήταν έκτακτο, με τόση υψηλή πίεση, τι θα έπρεπε να με αφήσετε να πεθάνω; Δεν τους ενδιαφέρει, πρέπει να τους πληρώνεις μόνο και όποιος πεθάνει, πέθανε. Κοιτάζουν μόνο να σου πάρουν τα χρήματα και τίποτα άλλο».

 http://www.press-gr.com/2023/05/blog-post_115.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.