Τρίτη, Μαΐου 9

Έκτακτη ενημέρωση για Εθνικούς λόγους. Ακούστε την συνέντευξη Κοντογιώργη πριν πάτε στις κάλπες


Ο Ομ. Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Γιώργος Κοντογιώργης, μιλάει για τα πάντα, τον Άρειο Πάγο, την απαγόρευση καθόδου Κασιδιάρη και εξαπολύει πραγματικές βόμβες! Ο κύριος Καθηγητής, αποκαλύπτει, ότι ΝΔ και ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της συγκυβέρνησής τους, τα άρπαζαν κανονικά από το Καθεστώς Χόνεκερ της Ανατολικής Γερμανίας!

Μιλώντας στον 98.4, εξηγεί γιατί κατά την οπτική του «η διαδικασία της κάλπης για την εκλογή “μονάρχη”, όπως ορίζεται στις μέρες μας ο πρωθυπουργός στο κοινοβουλευτικό σύστημα της αντιπροσώπευσης, δεν συνιστά ουσιαστικά δημοκρατική επιλογή για τον πολίτη, αλλά εγκλωβισμό σε ένα σύστημα αυτοτροφοδοτούμενης κομματοκρατίας και των προνομίων της. Αυτό το σύστημα, δεν έχει θέμα συνταγματικότητας των πλαισίων που το ίδιο έχει θέσει, ώστε με την ανάθεση διά της ψήφου των πολιτών, να ασκεί διακυβέρνηση».

Το θέμα είναι, όπως λέει, η ίδια η αλλαγή του Συντάγματος με την καθιέρωση θεσμών και πρακτικών, όπως η ανακλητότητα ενός βουλευτή από το εκλογικό σώμα, ώστε οι πολίτες να μετέχουν ενεργά στη άσκηση των εξουσιών ενός δημοκρατικού συστήματος, που δεν αναθέτει απλά ο εντολέας άπαξ κάθε 4 χρόνια την εντολή και μετά αποφασίζει, όπως θέλει, ο εκάστοτε εκλεγμένος “μονάρχης”.

 

Πηγή: contogeorgis.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

https://theflagreport.com/ektakti-enimerosi-gia-ethnikous-logous-akouste-tin-synentefxi-kontogiorgi-prin-pate-stis-kalpes/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ektakti-enimerosi-gia-ethnikous-logous-akouste-tin-synentefxi-kontogiorgi-prin-pate-stis-kalpes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .