Δευτέρα, Μαΐου 8

Βαρβιτσιώτης: Στόχος μας η αυτοδύναμη κυβέρνηση, δεν υπάρχει αξιόπιστος εταίρος

Είναι αυτός που μας είπε:Όποιος δεν έχει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ να πουλήσει το σπίτι του

Βαρβιτσιώτης: Στόχος μας η αυτοδύναμη κυβέρνηση, δεν υπάρχει αξιόπιστος εταίρος

«Στόχος μας είναι να κάνουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση, δεν υπάρχει αξιόπιστος εταίρος», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  «MEGA».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι κάτι τέτοιο θα προϋπέθετε αφενός προγραμματική σύγκλιση και αφετέρου την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

σε πρωθυπουργό. Πρόσθεσε, όπως σημειώνεται, δε ότι το ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Ανδρουλάκη «έχει στραφεί προς τα αριστερά, προς άλλες ατραπούς» σε σχέση με το παρελθόν.

Επίσης, επισημαίνεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός εκτίμησε ότι δεν είναι δυνατή μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, καθώς δεν «βγαίνουν τα νούμερα» σε καμία δημοσκόπηση. «Χρειάζεται και ένας τρίτος εταίρος και ο τρίτος εταίρος θα πρέπει να είναι αναγκαστικά ο κ. Βαρουφάκης», σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης και κάλεσε, στην περίπτωση αυτή, τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει «αν θα αναλάβει πάλι ο κύριος Βαρουφάκης το υπουργείο Οικονομικών, αν θα αναλάβει ο κ. Βαρουφάκης τη διαπραγμάτευση για το Σύμφωνο Σταθερότητας», αν θα διαχειριστεί «τις τραπεζικές κρίσεις», «αν θα είναι ο κ. Βαρουφάκης ο άνθρωπος ο οποίος με τα παράλληλα συστήματα πληρωμών "Δήμητρα" και άλλα θα εγγυηθεί την ανάπτυξη».

Σχετικά με το θέμα της ακρίβειας ο αναπληρωτής υπουργός υπογράμμισε ότι «ο πληθωρισμός δεν δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη», αλλά είναι φαινόμενο εξωγενές, όπως και όλες οι κρίσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί η σημερινή κυβέρνηση. «Μπορούμε να παλέψουμε τον πληθωρισμό με την αύξηση του εισοδήματος του Έλληνα», τόνισε προσθέτοντας ότι «το βασικό ζητούμενο για μας είναι ο Έλληνας να έχει σταθερή και καλά αμειβόμενη εργασία και περισσότερα λεφτά στο σπίτι και όχι φόρους, έμμεσες εισφορές και χαράτσια».


 

Βαρβιτσιώτης: Όποιος δεν έχει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ να πουλήσει το σπίτι του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.