Παρασκευή, Μαΐου 19

«Βόμβα» Χρυσοχοΐδη λίγο πριν τις εκλογές: «Είμαστε ίδιοι στη ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ»!

Γι αυτό έφυγε απ' το ΠΑΣΟΚ και μετακόμισε στη Ν.Δ.

Ο υποψήφιος με τη ΝΔ και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είπε στον ΣΚΑΙ ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά στις πολιτικές τους στα μεγάλα ζητήματα!

Πολιτική τοποθέτηση που θα ανάψει φωτιές…στην ΝΔ έβαλε το βράδυ της Πέμπτης, από τον ΣΚΑΙ, ο πρώην Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Λίγες ημέρες πριςν της εκλογές ο πρώην «πράσινος» και νυν υποψήφιος με τη ΝΔ, είπε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά στις πολιτικές τους στα μεγάλα ζητήματα!

«Νιώθω ότι υπηρετώ πολιτικές οι οποίες είναι πάρα πολύ συγγενείς με αυτά που υπηρετούσα το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Νιώθω ότι τα κόμματα από το 2000 και μετά και όσο ενσωματωνόμαστε στην Ευρώπη, οι πολιτικές δεν αλλάζουν. Αν εσείς μου βρείτε κάποιες θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ σημερινού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τότε μπορεί να το ξανασυζητήσουμε

το θέμα. Δεν υπάρχουν. Στα μεγάλα ζητήματα, τα θεμελιώδη ζητήματα, που αφορούν την υπόσταση της χώρας, την ασφάλεια, την άμυνά της, την οικονομία, τη συμμετοχή της στην Ευρώπη, σε όλα αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση που τέθηκε, «τότε γιατί να μη συνεργαστείτε αφού πρεσβεύετε τα ίδια πράγματα», ο πρώην Υπουργός απάντησε:

«Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός, τι θα γίνει, τι αποτέλεσμα θα δώσει στις εκλογές, τι αποτέλεσμα θα δώσει ενδεχομένως και τη δεύτερη Κυριακή, αν αυτή γίνει, οπότε τότε μπορούμε να τα συζητήσουμε αυτά. Αλλά εδώ υπάρχει μια καθαρή κουβέντα. Ότι ο μεν ΣΥΡΙΖΑ έφερε αυτόν το νόμο της απλής αναλογικής και είπε ότι εγώ θα πάω με κυβερνήσεις προοδευτικές, όπως τις ονομάζει, με συνεργασίες για να κυβερνήσουμε τη χώρα, ενώ ο Μητσοτάκης έφερε έναν νόμο της ενισχυμένης αναλογικής και είπε ότι θέλω να κυβερνήσω αυτοδύναμα με ένα πρόγραμμα πολύ συγκεκριμένο…»

 https://www.koutipandoras.gr/article/vomva-chrysochoidi-ligo-prin-tis-ekloges-eimaste-idioi-sti-nd-me-to-pasok/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.