Τετάρτη, Μαΐου 3

Eκρηκτικός μηχανισμός σε ΑΤΜ στην Αγριά Βόλου - Πάνω από 100.000 ευρώ η λεία των δραστών

Eκρηκτικός μηχανισμός σε ΑΤΜ στην Αγριά Βόλου - Πάνω από 100.000 ευρώ η λεία των δραστών

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε ΑΤΜ που βρίσκεται στην περιοχή της Αγριάς σήμερα τα ξημερώματα. 

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα με τους κατοίκους να ξυπνάνε από τον εκκωφαντικό θόρυβο. Από την έκρηξη σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές τόσο στο ΑΤΜ όσο και στο κατάστημα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Τα παράθυρα του καταστήματος έσπασαν με αποτέλεσμα ο εσωτερικός χώρος του καταστήματος να γεμίζει με σκόνη και θραύσματα.

Στο σημείο βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός, ενώ οι δράστες εισέβαλαν μέσα στο αρτοποιείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και έκλεψαν μέρος του εξοπλισμού. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, η οποία παρέλαβε και το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Από την έκρηξη καταστράφηκαν περίπου 4.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα του, ενώ οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 100.000 ευρώ από το ΑΤΜ της Αγριάς.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι δράστες ήταν τρεις στον αριθμό, ενώ εξετάζεται εάν είχαν πρόσθετο άτομο που τους περίμενε σε ΙΧ όχημα.

Πηγή: taxydromos.gr

https://www.zougla.gr/greece/article/ekriktikos-mixanismos-se-atm-stin-agria-volou---pano-apo-100000-evro-i-lia-ton-draston

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .