Τετάρτη, Ιουνίου 21

Ο άνθρωπος που μας έβαλε σε Μνημόνια για 100 χρόνια υποδούλωσε τέσσερες γενιές δεν ντρέπεται και ζητά ψήφο όσα χάπατα τρέξτε να τον ψηφίσετε

Το προσωπικό προεκλογικό σποτ του Γιώργου Παπανδρέου

Το προσωπικό προεκλογικό σποτ του Γιώργου Παπανδρέου

 Το προεκλογικό του σποτ για τις εκλογές της Κυριακής έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

«Η Ελλάδα, η Αχαΐα, ο Ελληνισμός, έχει τεράστιες δυνατότητες, πόσω μάλλον η νέα γενιά, που έχει ταλέντο, που έχει κέφι, που έχει γνώσεις, αλλά βρίσκει πάντα μπροστά της τεράστια εμπόδια από ένα κράτος πελατειακό, υδροκέφαλο. Γι' αυτό εμείς στοχεύουμε να ανοίγουμε δρόμους, να σπάμε δεσμά,

να απελευθερώνουμε δυνάμεις. Θέλουμε μια Ελλάδα που δεν είναι παρασιτική, αλλά είναι παραγωγική με βάση αξίες, με βάση την ποιότητα, ποιότητα για όλους!» ακούγεται να λέει στο μήνυμά του για τις εκλογές ο Γιώργος Παπανδρέου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .