Ο ΧΑΦΙΕΣ

Σελίδες

  • Αρχική σελίδα
  • LIVE SCORES -ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη, Ιουνίου 21

Το Πακιστάν κατηγορεί για το ναυάγιο Ελλάδα-ΕΕ – Βολές και από Ερντογάν

Όταν βγαίνουν Συριζαίοι και κατηγορούν το Λιμενικό της Ελλάδας απ΄το πρωί ως το βράδυ δίνουν το έναυσμα για να μας ρίχνουν ευθύνες και οι αλλόθρησκοι παραβάτες

Το Πακιστάν στρέφεται κατά Ελλάδας-ΕΕ για το ναυάγιο - Βολές και από Ερντογάν,

Εξεταστική επιτροπή για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση του Πακιστάν. Η επιτροπή έχει ήδη συσταθεί με απόφαση του πρωθυπουργού Σαχμπάζ Σαρίφ και εντός μίας εβδομάδας θα υποβάλλει πόρισμα για τα περαιτέρω. Από τις δηλώσεις των κρατικών αξιωματούχων, προκύπτει ότι η πακιστανική κυβέρνηση θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ελλάδας, ενδεχομένως και κατά της ΕΕ. Μία τέτοια κίνηση βεβαίως δεν έχει μόνον νομικές, αλλά κυρίως πολιτικές διαστάσεις. 

Ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν Ράνα Σανάουλα διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα λάβει αυστηρά μέτρα για το πολύνεκρο ναυάγιο του αλιευτικού σε θαλάσσια περιοχής ευθύνης της Ελλάδας

και η έκθεση των πακιστανικών αρχών θα υποβληθεί σε μία εβδομάδα, αποδίδοντας ευθύνες σε όσους εμπλέκονται στο δυστύχημα εσκεμμένα ή από αμέλεια και πρόσθεσε: «Η εξεταστική επιτροπή θα παρουσιάσει την έκθεσή της σε μια εβδομάδα και θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση».

Ο Πακιστανός ΥΠΕΣ, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Πακιστάν ΑΡΡ είπε ότι η επιτροπή θα εξακριβώσει τα γεγονότα που οδήγησαν στην ανατροπή και βύθιση του σκάφους στην Ελλάδα, σε περιοχή ευθύνης των ελληνικών αρχών. Εκτός από τον εντοπισμό κενών στον ελληνικό και τον ευρωπαϊκό μηχανισμό, «που εξέθεσαν πολύτιμες ανθρώπινες ζωές στην ιδιάζουσα κατάσταση της εμπορίας ανθρώπων στην συγκεκριμένη υπόθεση, θα διερευνηθούν παρόμοια περιστατικά του πρόσφατου παρελθόντος».

Πακιστανικό παιχνίδι μέσα και έξω

Η επιτροπή θα αναλύσει ανάλογα περιστατικά και θα ληφθούν μέτρα σύμφωνα με το διεθνές νομικό πλαίσιο. Θα επιδιωχθεί επίσης διεθνής συντονισμός και για την έρευνα, αλλά και για την πρόληψη, τον έλεγχο και την τιμωρία της παράνομης διακίνησης ανθρώπων στο μέλλον. Η πακιστανική κυβέρνηση υπόσχεται επίσης ότι θα επανεξετάσει τους νόμους και όπου κριθεί απαραίτητο η νομοθεσία για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ανθρώπων θα ενισχυθεί.

Οι αρχές του Πακιστάν έχουν συλλάβει 14 άτομα που ανακρίνονται για συμμετοχή στο κύκλωμα που μετέφερε τους Πακιστανούς μετανάστες στο μοιραίο αλιευτικό. Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 300 είναι οι Πακιστανοί που χάθηκαν στο ναυάγιο της περασμένης Τετάρτης ανοιχτά της Πύλου. Χθες κηρύχθηκε ημέρα εθνικού πένθους στη χώρα. Βεβαίως το πρόβλημα της μη νόμιμης μετανάστευσης Πακιστανών στην ΕΕ δεν ανέκυψε με το τραγικό ναυάγιο της Πύλου, είναι χρόνιο και πολλές φορές στο παρελθόν έχει απασχολήσει την ΕΕ καθώς το Πακιστάν αρνείται ή κωλυσιεργεί στην επιστροφή των παράτυπων μεταναστών.

  Βλέπουν οι Ευρωπαίοι νομοθέτες για την Τεχνητή Νοημοσύνη Black Mirror;

Το πολύνεκρο δυστύχημα, όμως, ανοιχτά της Πύλου και τα ερωτήματα που εγείρονται για τους χειρισμούς των ελληνικών αρχών, ανοίγουν όπως φαίνεται πλέον, μία νέα πολιτική διελκυστίνδα ανάμεσα στην ΕΕ και το Πακιστάν, που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει στο επίκεντρο την Ελλάδα. Από τις εκτενείς αναφορές στα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, αυτό που προκύπτει με σαφήνεια είναι ότι τα κυκλώματα των διακινητών λειτουργούν νόμιμα ως ταξιδιωτικά γραφεία στο Πακιστάν και οι υπηρεσίες είναι διατιμημένες, καθώς περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, θεώρηση διαβατηρίων και άλλων προσωπικών εγγράφων ή και έκδοση visa εάν είναι απαραίτητο, υποδοχή και διαμονή. Αυτές οι διαδικασίες γίνονται μέσω των επίσημων αρχών, ειδικά στις περιπτώσεις έκδοσης ταξιδιωτικών θεωρήσεων. Ένας εκ των συλληφθέντων μάλιστα δηλώνει στα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης ότι στο μοιραίο πλοίο ήταν και ο γιός του ως συνοδός της ομάδας Πακιστανών μεταναστών.

Και η Άγκυρα κατά της Ελλάδας

Τη «συγκρότηση διεθνούς επιτροπής έρευνας για την τραγωδία ανοιχτά της Πύλου», είχε ζητήσει χθες με δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ. Κατηγόρησε μάλιστα την Ελλάδα για όλα τα ναυάγια που έχουν σημειωθεί και στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, κάνοντας λόγο για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». O πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν Σαχμπάζ Σαρίφ και του μετέφερε τα συλλυπητήρια του τουρκικού λαού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής Προεδρίας.

Σε ομιλία του για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων το μεσημέρι ο πρόεδρος της Τουρκίας έβαλλε κατά της Δύσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «απορρίπτουμε τη ρητορική μίσους, τη νεοναζιστική ιδεολογία, την ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία κατά των προσφύγων που εξαπλώθηκαν σε άλλες κοινωνίες όπως ο δηλητηριώδης κισσός αφού ριζώσουν στις δυτικές χώρες». Για να προσθέσει: «Το πιο πρόσφατο και επαίσχυντο παράδειγμα είναι η ανθρωπιστική τραγωδία την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία εκατοντάδες αθώοι άνθρωποι, τα περισσότερα παιδιά, έχασαν τη ζωή τους. Η διεθνής κοινότητα, ειδικά οι χώρες που κάνουν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατίας σε όλους εκτός από τους εαυτούς τους, πρέπει τώρα να αναλάβουν την ευθύνη». Ο Ερντογάν έθεσε εμμέσως και θέμα επικαιροποίησης της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το μεταναστευτικό.

Θέση επί του θέματος πήρε και ο κυβερνητικός εταίρος του ΑΚΡ, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο πρόεδρος του εθνικιστικού κόμματος ΜΗΡ δήλωσε ότι «στην Ελλάδα στα ανοιχτά του Μοριά, στις 14 Ιουνίου βυθίστηκε ένα σκάφος με αποτέλεσμα να πεθάνουν 78 άνθρωποι και να αγνοούνται άλλοι 500» και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό το δράμα και την καταστροφή είναι υπεύθυνη η ελληνική κυβέρνηση, η οποία είπε και ψέματα και πρέπει να λογοδοτήσει. Το Αιγαίο και η Μεσόγειος πρέπει να πάψουν να είναι οι θάλασσες του θανάτου. H Τουρκία έχει ανάγκη την κυβέρνησή μας που αντιπροσωπεύει τη νίκη στο Καραμπάχ, την σοφία στην εξωτερική πολιτική, τη βούληση στην Κύπρο και την εθνική στάση στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο».

Στον ανακριτή οι εννέα ύποπτοι

Οι εννέα Αιγύπτιοι που κατηγορούνται ως διακινητές οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή Καλαμάτας για να απολογηθούν. Οι κατηγορούμενοι έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες (σε βαθμό κακουργήματος) και αντιτείνουν πως ήταν και αυτοί στους επιβαίνοντες που ήθελαν να μεταναστεύσουν στην Ιταλία. Οι απολογίες αναμένονται μαραθώνιες. Από το Λιμενικό έγινε γνωστό ότι οι έρευνες στην περιοχή του ναυαγίου συνεχίζονται μετά των εντοπισμό και άλλψν δύο σωρών το βράδυ.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
https://slpress.gr/diethni/to-pakistan-kineitai-nomika-kai-politika-kata-elladas-ee-gia-to-nayagio/?fbclid=IwAR36fMvmEKeFkK1pgyRG437H69JMkpzF_BaW55i-aIqAqrE-ead9gGoElvg
at 6/21/2023 01:00:00 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Βοηθήστε μας με μια μικρή συνεισφορά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το site oxafies.com για την ενημέρωσή σας και για να μαθαίνετε ότι σας κρύβουν οι άλλοι.

Τελευταια νεα

Φθιώτιδα: Εργάτης σκότωσε δύο άνδρες και απειλεί να αυτοκτονήσει

Ο Ινδός έσφαξε τους ομοεθνείς του μέσα σε φάρμα με μαχαίρι   Έφη Γάκη Διπλό φονικό σημειώθηκε στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα...

_

_

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Συνολικές προβολές σελίδας

Sparkline

Δημοφιλείς αναρτήσεις

  • Ένας γελοίος δήμαρχος ο Ψινάκης. Η περιοχή του καιγόταν κι αυτός στο νησί των γκέι- Μύκονο γλεντούσε !
  • Πώς είναι σήμερα ο Νίκος Μαστοράκης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στα 85 του
  • Βρέθηκε ο μικρός Μάιλο – Δεν θα πιστέψετε που τον εντόπισε η κυρία που ανάβει το καντήλι στο μνήμα του Μαζωνάκη
  • Υπάρχει ηλικία που αρχίζουμε να μοιάζουμε περισσότερο στους γονείς μας;
  • Εξοχικά από τα σχέδια αγοράζουν οι ξένοι---Η αγορά μιας κατοικίας ενώ αυτή κατασκευάζεται μπορεί να μειώσει την τελική τιμή έως και 15%.
  • Βικτώρια Δέλλα: «Η μαμά μου δεν έφυγε από καρκίνο του μαστού» – Το συγκινητικό της βίντεο
  • Τι σχέση έχουν η ελληνική κυβέρνηση, η Καλαμαριά, ο Πούτιν και η Δίκη της Νυρεμβέργης;
  • Σε απόγνωση οι αγρότες: Μαζικές διαγραφές ετών ασφάλισης λόγω εγκυκλίου
  • GR Παράβλεψη περιήγησης Δημιουργία 5 Εικόνα avatar ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ | Γιώργος Μαζωνάκης : Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2026
  • Ποιο είδος μαγνησίου συνιστούν οι νευρολόγοι για τον εγκέφαλο: Ενισχύει μνήμη και μάθηση

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου

  • Aftodioikisi.gr
    ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 25,6% στις υιοθεσίες το 2025
    Πριν από 35 δευτερόλεπτα
  • ΖΕΙΔΩΡΟΝ
    Φθιώτιδα: Διπλή δολοφονία σε φάρμα - Ινδός έσφαξε δύο συμπατριώτες του και απειλεί να αυτοκτονήσει
    Πριν από 6 δευτερόλεπτα
  • ROMIANEWS
    Το χωριό που ερήμωσε για το κουδούνι μιας κατσίκας
    Πριν από 51 δευτερόλεπτα
  • Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ®
    Τι να ταΐσω το μυαλό μου;
    Πριν από 51 δευτερόλεπτα
  • Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη
    Σκάνδαλο ΑΑΔΕ – Χωριάτικο: Διευθυντής του Χάρη Θεοχάρη στην 25η θέση της λίστας!
    Πριν από 1 ώρα
  • Lykavitos.gr
    Γεωργιάδης σε Τσίπρα: Σε βλέπω τρίτο όπως το πας - Κάνε φασαρία μόνος σου, δεν τσιμπάω
    Πριν από 1 ώρα
  • Κουρδιστό Πορτοκάλι
    Γιατί κρυώνεις [Εξήγηση για το γιατί το 1/3 των Γάλλων βιώνει ενεργειακή φτώχεια]
    Πριν από 1 ώρα
  • FONAKLAS .COM
    ΟΠΕΚΕΠΕ: Έξι εγκληματικές οργανώσεις εξαρθρώθηκαν, 108 συλλήψεις και 1.188 κατηγορούμενοι
    Πριν από 1 ώρα
  • Amazonios.net
    Πλήγματα στο Κεσμ απο ΗΠΑ και απειλή Τραμπ για Pickaxe
    Πριν από 2 ώρες
  • Η ΣΦΗΚΑ
    «Θα μου στείλεις όταν φτάσεις;» – Πώς είναι να περπατάς μόνη τη νύχτα στην Αθήνα
    Πριν από 2 ώρες
  • Ειδήσεις
    Σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία Agneta: Ποιες περιοχές μπαίνουν στο «κόκκινο» - Ποια σχολεία κλείνουν
    Πριν από 5 ώρες
  • Newsbeast
    Αναστάτωση στον Κορυδαλλό: Έπεσαν πυροβολισμοί έξω από μπαρ – Συνελήφθη 28χρονος, βρέθηκε η καραμπίνα
    Πριν από 5 ώρες
  • Tsotili Blogger
    Σαν σήμερα 3 Νοεμβρίου.
    Πριν από 12 ώρες
  • Οίμος-Αθήνα
    ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ή ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ!
    Πριν από 12 ώρες
  • capital.gr
    Ποιός θα δικάσει ποιόν;
    Πριν από 12 ώρες
  • Karditsastakra
    ΑΠΑΤΗ ΜΚΟ – ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ «ΕΤΡΩΓΕ» ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ – ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ
    Πριν από 13 ώρες
  • Αγορές
    Μικτά πρόσημα στη Wall - "Βουτιά" 8% στο πετρέλαιο
    Πριν από 13 ώρες
  • Κατοχικά Νεα, Εδώ η αλήθεια Ζει ακόμα…
    Στο Τραπέζι με τον Εαυτό Μου
    Πριν από 16 ώρες
  • ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ
    Αθηναϊκοί θρύλοι και παραδόσεις για τον Νοέμβριο
    Πριν από 23 ώρες
  • Προϊόντα της Φύσης
    Γιατί τα κράτη δίνουν οδηγίες επιβίωσης για 72 ώρες έως 10 ημέρες
    Πριν από 1 ημέρα
  • NtaskasNEWS | Γιάννης Ντάσκας
    Κυρ Εισαγγελέα οι πολιτικοί τα παίρνουν(;) και η Ισπανία …καίγεται απο τα τρένα που τράκαραν χωρίς σπίθα!..
    Πριν από 3 ημέρες
  • ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ
    - Όλοι γνωρίζουμε πως τελείωσε ο Τρωικός Πόλεμος. ...
    Πριν από 4 ημέρες
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
    Απόν λόγω άκρως ύπουλων ελληνόφωνων αλλά και του επιπέδου των μαζών που ζει σε μια πλάνη όλη του την ζωή
    Πριν από 6 ημέρες
  • 24ωρο
    My market: «Μαθαίνουμε Διατροφή» μέσα από τις καθημερινές απορίες των γονιών
    Πριν από 6 ημέρες
  • ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
    Ο Βούτσις ανετράπη, χωρίς πολιτική… Και ο Καντάφι ανετράπη, αλλά η Λιβύη έγινε failed state…
    Πριν από 1 εβδομάδα
  • Kozani 247 News
    kozan.gr: Σιάτιστα: Πανηγυρικός Εσπερινός και λιτάνευση της εικόνας και του λειψάνου του Αγίου Δημητρίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 25/10 (Φωτογραφίες & Βίντεο)
    Πριν από 1 εβδομάδα
  • Το καραβάκι της ιστορίας
    Όταν ο «δυσκίνητος» Κοραής μετατρέπεται σε ενθουσιώδη υποστηρικτή της βρετανικής «αλλαγής πολιτικής» (1824)
    Πριν από 1 εβδομάδα
  • KsipnisteRe.com
    ΟΡΣΗΙΣ (Η μητέρα των Ελλήνων)
    Πριν από 1 εβδομάδα
  • Εναλλακτική Δράση
    Τι είναι το mBIT και πώς συνδέει τη σκέψη, το συναίσθημα και τα σήματα του σώματος
    Πριν από 3 εβδομάδες
  • kostas drosakis
    Ο χειμώνας αργεί να τελειώσει
    Πριν από 2 μήνες
  • Φτιάχνω μόνος μου: σπορά καλλιέργεια βότανα αποθήκευση τροφίμων
    Φτιάχνω παννάδα
    Πριν από 3 μήνες
  • epilekta.com
    Παραλίγο «θερμό» επεισόδιο μεταξύ της Φ/Γ «Αδρίας» και τουρκικής πυραυλακάτου έξω από την Αστυπάλαια
    Πριν από 5 μήνες
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    Στο 13,5% το μισθολογικό χάσμα ανδρών-γυναικών στην Ελλάδα - Πάνω από 25% στον κλάδο των ΜΜΕ
    Πριν από 9 μήνες
  • Hellas-Now
    Σε τι θερμοκρασία έχετε το ψυγείο σας; – Αυτή είναι η σωστή για την υγεία σας
    Πριν από 1 χρόνια
  • Η Άποψη
    Πάτησε γκάζι και Εφές ο Παναθηναϊκός
    Πριν από 1 χρόνια
  • "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ"
    Maldives: Ένας Έλληνας δημιουργεί εμπειρίες σε ένα μαγικό νησί
    Πριν από 2 χρόνια
  • Αυτόχθονες Έλληνες
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ερώτημα: Γιατί ο Όμηρος αγνοεί το όνομα Ιφιγένεια και την θυσία της.
    Πριν από 3 χρόνια
  • Workenter
    ΑΣΕΠ: Διοικητικοί και πολιτικοί μηχανικοί στο δήμο Σάμης
    Πριν από 4 χρόνια
  • ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
    Απο τούδε και στο εξής...
    Πριν από 4 χρόνια
  • Λαλεί Πουλί...
    ΤΟ ΜΟΝΟ που λείπει είναι το... κίτρινο αστέρι! Συγχαρητήρια στους αντιφασίστες Κουτσούμπα-Τσίπρα-Πλεύρη!
    Πριν από 5 χρόνια
  • Ινφογνώμων Πολιτικά
    Παιδεία alert: Αγνοείται η κριτική σκέψη
    Πριν από 6 χρόνια
  • Ξάνθη Φιλοσοφείν
    Να πράττεις ό,τι γεννά έρωτα στην ψυχή σου...
    Πριν από 7 χρόνια
  • Simple Man
    Κωλόπαιδα
    Πριν από 11 χρόνια
  • Debater
  • antinews.gr
Εμφάνιση 5 Εμφάνιση όλων

Αναφορά κατάχρησης

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.