Ο ΧΑΦΙΕΣ

Σελίδες

  • Αρχική σελίδα
  • LIVE SCORES -ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη, Ιουνίου 21

Το Πακιστάν κατηγορεί για το ναυάγιο Ελλάδα-ΕΕ – Βολές και από Ερντογάν

Όταν βγαίνουν Συριζαίοι και κατηγορούν το Λιμενικό της Ελλάδας απ΄το πρωί ως το βράδυ δίνουν το έναυσμα για να μας ρίχνουν ευθύνες και οι αλλόθρησκοι παραβάτες

Το Πακιστάν στρέφεται κατά Ελλάδας-ΕΕ για το ναυάγιο - Βολές και από Ερντογάν,

Εξεταστική επιτροπή για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση του Πακιστάν. Η επιτροπή έχει ήδη συσταθεί με απόφαση του πρωθυπουργού Σαχμπάζ Σαρίφ και εντός μίας εβδομάδας θα υποβάλλει πόρισμα για τα περαιτέρω. Από τις δηλώσεις των κρατικών αξιωματούχων, προκύπτει ότι η πακιστανική κυβέρνηση θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ελλάδας, ενδεχομένως και κατά της ΕΕ. Μία τέτοια κίνηση βεβαίως δεν έχει μόνον νομικές, αλλά κυρίως πολιτικές διαστάσεις. 

Ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν Ράνα Σανάουλα διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα λάβει αυστηρά μέτρα για το πολύνεκρο ναυάγιο του αλιευτικού σε θαλάσσια περιοχής ευθύνης της Ελλάδας

και η έκθεση των πακιστανικών αρχών θα υποβληθεί σε μία εβδομάδα, αποδίδοντας ευθύνες σε όσους εμπλέκονται στο δυστύχημα εσκεμμένα ή από αμέλεια και πρόσθεσε: «Η εξεταστική επιτροπή θα παρουσιάσει την έκθεσή της σε μια εβδομάδα και θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση».

Ο Πακιστανός ΥΠΕΣ, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Πακιστάν ΑΡΡ είπε ότι η επιτροπή θα εξακριβώσει τα γεγονότα που οδήγησαν στην ανατροπή και βύθιση του σκάφους στην Ελλάδα, σε περιοχή ευθύνης των ελληνικών αρχών. Εκτός από τον εντοπισμό κενών στον ελληνικό και τον ευρωπαϊκό μηχανισμό, «που εξέθεσαν πολύτιμες ανθρώπινες ζωές στην ιδιάζουσα κατάσταση της εμπορίας ανθρώπων στην συγκεκριμένη υπόθεση, θα διερευνηθούν παρόμοια περιστατικά του πρόσφατου παρελθόντος».

Πακιστανικό παιχνίδι μέσα και έξω

Η επιτροπή θα αναλύσει ανάλογα περιστατικά και θα ληφθούν μέτρα σύμφωνα με το διεθνές νομικό πλαίσιο. Θα επιδιωχθεί επίσης διεθνής συντονισμός και για την έρευνα, αλλά και για την πρόληψη, τον έλεγχο και την τιμωρία της παράνομης διακίνησης ανθρώπων στο μέλλον. Η πακιστανική κυβέρνηση υπόσχεται επίσης ότι θα επανεξετάσει τους νόμους και όπου κριθεί απαραίτητο η νομοθεσία για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ανθρώπων θα ενισχυθεί.

Οι αρχές του Πακιστάν έχουν συλλάβει 14 άτομα που ανακρίνονται για συμμετοχή στο κύκλωμα που μετέφερε τους Πακιστανούς μετανάστες στο μοιραίο αλιευτικό. Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 300 είναι οι Πακιστανοί που χάθηκαν στο ναυάγιο της περασμένης Τετάρτης ανοιχτά της Πύλου. Χθες κηρύχθηκε ημέρα εθνικού πένθους στη χώρα. Βεβαίως το πρόβλημα της μη νόμιμης μετανάστευσης Πακιστανών στην ΕΕ δεν ανέκυψε με το τραγικό ναυάγιο της Πύλου, είναι χρόνιο και πολλές φορές στο παρελθόν έχει απασχολήσει την ΕΕ καθώς το Πακιστάν αρνείται ή κωλυσιεργεί στην επιστροφή των παράτυπων μεταναστών.

  Βλέπουν οι Ευρωπαίοι νομοθέτες για την Τεχνητή Νοημοσύνη Black Mirror;

Το πολύνεκρο δυστύχημα, όμως, ανοιχτά της Πύλου και τα ερωτήματα που εγείρονται για τους χειρισμούς των ελληνικών αρχών, ανοίγουν όπως φαίνεται πλέον, μία νέα πολιτική διελκυστίνδα ανάμεσα στην ΕΕ και το Πακιστάν, που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει στο επίκεντρο την Ελλάδα. Από τις εκτενείς αναφορές στα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, αυτό που προκύπτει με σαφήνεια είναι ότι τα κυκλώματα των διακινητών λειτουργούν νόμιμα ως ταξιδιωτικά γραφεία στο Πακιστάν και οι υπηρεσίες είναι διατιμημένες, καθώς περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, θεώρηση διαβατηρίων και άλλων προσωπικών εγγράφων ή και έκδοση visa εάν είναι απαραίτητο, υποδοχή και διαμονή. Αυτές οι διαδικασίες γίνονται μέσω των επίσημων αρχών, ειδικά στις περιπτώσεις έκδοσης ταξιδιωτικών θεωρήσεων. Ένας εκ των συλληφθέντων μάλιστα δηλώνει στα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης ότι στο μοιραίο πλοίο ήταν και ο γιός του ως συνοδός της ομάδας Πακιστανών μεταναστών.

Και η Άγκυρα κατά της Ελλάδας

Τη «συγκρότηση διεθνούς επιτροπής έρευνας για την τραγωδία ανοιχτά της Πύλου», είχε ζητήσει χθες με δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ. Κατηγόρησε μάλιστα την Ελλάδα για όλα τα ναυάγια που έχουν σημειωθεί και στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, κάνοντας λόγο για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». O πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν Σαχμπάζ Σαρίφ και του μετέφερε τα συλλυπητήρια του τουρκικού λαού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής Προεδρίας.

Σε ομιλία του για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων το μεσημέρι ο πρόεδρος της Τουρκίας έβαλλε κατά της Δύσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «απορρίπτουμε τη ρητορική μίσους, τη νεοναζιστική ιδεολογία, την ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία κατά των προσφύγων που εξαπλώθηκαν σε άλλες κοινωνίες όπως ο δηλητηριώδης κισσός αφού ριζώσουν στις δυτικές χώρες». Για να προσθέσει: «Το πιο πρόσφατο και επαίσχυντο παράδειγμα είναι η ανθρωπιστική τραγωδία την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία εκατοντάδες αθώοι άνθρωποι, τα περισσότερα παιδιά, έχασαν τη ζωή τους. Η διεθνής κοινότητα, ειδικά οι χώρες που κάνουν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατίας σε όλους εκτός από τους εαυτούς τους, πρέπει τώρα να αναλάβουν την ευθύνη». Ο Ερντογάν έθεσε εμμέσως και θέμα επικαιροποίησης της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το μεταναστευτικό.

Θέση επί του θέματος πήρε και ο κυβερνητικός εταίρος του ΑΚΡ, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο πρόεδρος του εθνικιστικού κόμματος ΜΗΡ δήλωσε ότι «στην Ελλάδα στα ανοιχτά του Μοριά, στις 14 Ιουνίου βυθίστηκε ένα σκάφος με αποτέλεσμα να πεθάνουν 78 άνθρωποι και να αγνοούνται άλλοι 500» και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό το δράμα και την καταστροφή είναι υπεύθυνη η ελληνική κυβέρνηση, η οποία είπε και ψέματα και πρέπει να λογοδοτήσει. Το Αιγαίο και η Μεσόγειος πρέπει να πάψουν να είναι οι θάλασσες του θανάτου. H Τουρκία έχει ανάγκη την κυβέρνησή μας που αντιπροσωπεύει τη νίκη στο Καραμπάχ, την σοφία στην εξωτερική πολιτική, τη βούληση στην Κύπρο και την εθνική στάση στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο».

Στον ανακριτή οι εννέα ύποπτοι

Οι εννέα Αιγύπτιοι που κατηγορούνται ως διακινητές οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή Καλαμάτας για να απολογηθούν. Οι κατηγορούμενοι έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες (σε βαθμό κακουργήματος) και αντιτείνουν πως ήταν και αυτοί στους επιβαίνοντες που ήθελαν να μεταναστεύσουν στην Ιταλία. Οι απολογίες αναμένονται μαραθώνιες. Από το Λιμενικό έγινε γνωστό ότι οι έρευνες στην περιοχή του ναυαγίου συνεχίζονται μετά των εντοπισμό και άλλψν δύο σωρών το βράδυ.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
https://slpress.gr/diethni/to-pakistan-kineitai-nomika-kai-politika-kata-elladas-ee-gia-to-nayagio/?fbclid=IwAR36fMvmEKeFkK1pgyRG437H69JMkpzF_BaW55i-aIqAqrE-ead9gGoElvg
at 6/21/2023 01:00:00 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Βοηθήστε μας με μια μικρή συνεισφορά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το site oxafies.com για την ενημέρωσή σας και για να μαθαίνετε ότι σας κρύβουν οι άλλοι.

Τελευταια νεα

Μας τελείωσε…

 Δεν είναι ότι κάνουμε ένα ακόμα λάθος… Είναι πως δεν υπάρχει Λογική πια σε όλο αυτό… Η Εξωτερική Πολιτική, δυστυχώς… μας τελείωσε! ...

_

_

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Συνολικές προβολές σελίδας

Sparkline

Δημοφιλείς αναρτήσεις

  • ΑΙΣΧΟΣ! Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ… ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!
  • Αν είστε μεταξύ 55 και 75 ετών: Μην αποκαλύπτετε στα παιδιά σας αυτά τα 7 μυστικά
  • Επιστήμονες καταγράφουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο καθώς κάποιος φεύγει από τη ζωή και κάνουν απίστευτη αποκάλυψη
  • *Ξεφτιλισμένοι προβοκάτορες, αλήτες Κομπλεξικοί, ψευτοπατριώτες, τρωγλοδύτες Μοσχοπηδάτε την πατρίδα μου και πάτε Φιρί-φιρί, και στάλα-στάλα, να τη φάτε
  • Οστεοπόρωση: Το ελληνικό βότανο που δυναμώνει και προστατεύει τα κόκκαλα
  • Συγκλονίζει η Αλεξία Έβερτ για το ιατρικό λάθος στον σύζυγό της: «Πήγε στο νοσοκομείο για έναν πονοκέφαλο και δεν γύρισε ο ίδιος»
  • Πρόστιμα 1,05 εκατ. ευρώ για αισχροκέρδεια - Δείτε στην λίστα της ντροπής ποια είναι τα 5 σούπερ μάρκετ και οι εταιρείες τροφίμων
  • Πυρά Λάκη Λαζόπουλου: Το ειρωνικό σχόλιο για τον «ηγέτη» Λιάγκα και το κόμμα της Καρυστιανού
  • “Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΜΑΘΕ…” ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΠΑΥΛΟΣ – ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Οφθαλμίατρος αποκαλύπτει τι να κάνετε αν αρχίσετε να βλέπετε «μυγάκια»

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου

  • ΖΕΙΔΩΡΟΝ
    Ο Νέος ΚΟΚ
    Πριν από 1 λεπτό
  • ROMIANEWS
    Αναμνήσεις απο τα παλαιά. (Πραγματικές ιστορίες από χωριά της Ηπείρου).
    Πριν από 1 λεπτό
  • Aftodioikisi.gr
    Δολοφονία Παπαδάτου στις φυλακές Δομοκού: Τί εξετάζουν οι Αρχές
    Πριν από 4 δευτερόλεπτα
  • Ειδήσεις
    Από 1η Απριλίου μπαίνει στα νοικοκυριά το «πορτοκαλί» τιμολόγιο ρεύματος
    Πριν από 4 ώρες
  • Κουρδιστό Πορτοκάλι
    Ο δισεκατομμυριούχος Tom Pritzker της Hyatt Hotels γκρέμισε [Epstein Files] ότι έχτισε
    Πριν από 6 ώρες
  • Kozani 247 News
    kozan.gr: «Να σταματήσει το παραμύθι με τους μορφωμένους και τους αμόρφωτους» – Η απάντηση Παπαποστόλου στην κριτική για τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής (Βίντεο)
    Πριν από 6 ώρες
  • Οίμος-Αθήνα
    ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΕΛΙΤ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ....
    Πριν από 7 ώρες
  • capital.gr
    Οι περήφανοι αδικημένοι
    Πριν από 7 ώρες
  • Tsotili Blogger
    Σαν σήμερα η ανακήρυξη της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου.
    Πριν από 7 ώρες
  • FONAKLAS .COM
    Δουλέψτε κι άρρωστοι, για το καλό της οικονομίας – Tο κατά Μερτς Ευαγγέλιο, με έμπνευση από Ελλάδα
    Πριν από 8 ώρες
  • ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ
    Ο ρόλος του ΚΚΕ, από την ίδρυσή του έως σήμερα, πα...
    Πριν από 9 ώρες
  • Newsbeast
    Angèle: «Δεν έκρυψα ποτέ έσοδα» – Η απάντηση της σταρ στις φήμες για φοροδιαφυγή
    Πριν από 9 ώρες
  • Κατοχικά Νεα, Εδώ η αλήθεια Ζει ακόμα…
    Η στιγμή που η Μις Υφήλιος καταρρέει σε φεστιβάλ στο Εκουαδόρ: Δείτε βίντεο
    Πριν από 10 ώρες
  • epilekta.com
    Μελ Γκίμπσον... ο άνθρωπος που ήξερε πολλά! Τα αρχεία του Έπστιν τον δικαίωσαν σε όσα έλεγε
    Πριν από 10 ώρες
  • Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη
    Ελλάδα: η χώρα της ξεφτίλας και στις φυλακές!
    Πριν από 10 ώρες
  • Amazonios.net
    Η Ελλάδα στέλνει μάχιμη δύναμη στη Γάζα: 150 στρατιώτες με τεθωρακισμένα στην καρδιά της κρίσης.
    Πριν από 11 ώρες
  • Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ®
    Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ βυζαντινολόγος ιστορικός 1926-2026
    Πριν από 12 ώρες
  • Εναλλακτική Δράση
    Προβολική μεροληψία: Δεν βλέπουμε τους άλλους όπως είναι, αλλά όπως θα ήμασταν εμείς στη θέση τους
    Πριν από 12 ώρες
  • Αγορές
    Μικτά πρόσημα στις αγορές της Ευρώπης
    Πριν από 13 ώρες
  • KsipnisteRe.com
    Ποιό δυστοπικό «εργαλείο ελέγχου της ροής πληροφοριών» παρουσιάστηκε στην Ελλάδα;
    Πριν από 14 ώρες
  • Προϊόντα της Φύσης
    Τεκμηριώθηκε η Μακροχρόνια παραμονή στο σώμα της ακίδας των “εμβολίων” Covid – Ποιές σοβαρές παρενέργειες προκαλεί
    Πριν από 15 ώρες
  • Karditsastakra
    Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η πόλη βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής» δήλωσε ο δήμαρχος του Κιέβου στους Financial Times
    Πριν από 19 ώρες
  • Η ΣΦΗΚΑ
    «Brain rots» ή αλλιώς «σάπισμα του μυαλού»...
    Πριν από 20 ώρες
  • Lykavitos.gr
    Kρατικός προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 3,5 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο - Στα 6,2 δισ. ευρώ τα φοροέσοδα
    Πριν από 21 ώρες
  • ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ
    Ο πολυσυζητημένος έρωτας του ποιητή Αχιλλέα Παράσχου
    Πριν από 3 ημέρες
  • NtaskasNEWS | Γιάννης Ντάσκας
    Το φαγοπότι στη ΓΣΕΕ οι διωκόμενοι Δήμαρχοι(και)της Εύβοιας και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ και ο εκλεκτός μας κ.Παπαδήμος!..
    Πριν από 5 ημέρες
  • ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
    Η πρωθυπουργική αφέλεια ως αντιστάθμισμα της υψηλής στρατηγικής της αναθεωρητικής Τουρκίας
    Πριν από 5 ημέρες
  • Το καραβάκι της ιστορίας
    Η καποδιστριακή σιωπή ως παράγοντας διαμόρφωσης της ιστορίας του ελληνικού κράτους – Συμπτωματολογία, περιπτωσιολογία
    Πριν από 6 ημέρες
  • 24ωρο
    METRO AEBE (My market & METRO Cash & Carry): Top Employer και για το 2026!
    Πριν από 1 εβδομάδα
  • kostas drosakis
    Μην αφήνεις το χθες να κλέβει το αύριο σου.
    Πριν από 1 εβδομάδα
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    Στο 13,5% το μισθολογικό χάσμα ανδρών-γυναικών στην Ελλάδα - Πάνω από 25% στον κλάδο των ΜΜΕ
    Πριν από 2 εβδομάδες
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
    Καρυστιανου αγκαλιά με το κομμουνιστο-σύστημα που κυνήγησε με συκοφαντίες μέχρι και τον Πάτερ Αντόνιο
    Πριν από 4 εβδομάδες
  • Φτιάχνω μόνος μου: σπορά καλλιέργεια βότανα αποθήκευση τροφίμων
    Βιοδυναμικό-Πλανητικό-Καλλιεργητικό Ημερολόγιο 2026
    Πριν από 1 μήνα
  • Hellas-Now
    Σε τι θερμοκρασία έχετε το ψυγείο σας; – Αυτή είναι η σωστή για την υγεία σας
    Πριν από 5 μήνες
  • Η Άποψη
    Πάτησε γκάζι και Εφές ο Παναθηναϊκός
    Πριν από 1 χρόνια
  • "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ"
    Maldives: Ένας Έλληνας δημιουργεί εμπειρίες σε ένα μαγικό νησί
    Πριν από 1 χρόνια
  • Αυτόχθονες Έλληνες
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ερώτημα: Γιατί ο Όμηρος αγνοεί το όνομα Ιφιγένεια και την θυσία της.
    Πριν από 2 χρόνια
  • Workenter
    ΑΣΕΠ: Διοικητικοί και πολιτικοί μηχανικοί στο δήμο Σάμης
    Πριν από 3 χρόνια
  • ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
    Απο τούδε και στο εξής...
    Πριν από 4 χρόνια
  • Λαλεί Πουλί...
    ΤΟ ΜΟΝΟ που λείπει είναι το... κίτρινο αστέρι! Συγχαρητήρια στους αντιφασίστες Κουτσούμπα-Τσίπρα-Πλεύρη!
    Πριν από 4 χρόνια
  • Ινφογνώμων Πολιτικά
    Παιδεία alert: Αγνοείται η κριτική σκέψη
    Πριν από 6 χρόνια
  • Ξάνθη Φιλοσοφείν
    Να πράττεις ό,τι γεννά έρωτα στην ψυχή σου...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Simple Man
    Κωλόπαιδα
    Πριν από 10 χρόνια
  • Debater
  • antinews.gr
Εμφάνιση 5 Εμφάνιση όλων

Αναφορά κατάχρησης

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.