Ο ΧΑΦΙΕΣ

Σελίδες

  • Αρχική σελίδα
  • LIVE SCORES -ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη, Ιουνίου 21

Το Πακιστάν κατηγορεί για το ναυάγιο Ελλάδα-ΕΕ – Βολές και από Ερντογάν

Όταν βγαίνουν Συριζαίοι και κατηγορούν το Λιμενικό της Ελλάδας απ΄το πρωί ως το βράδυ δίνουν το έναυσμα για να μας ρίχνουν ευθύνες και οι αλλόθρησκοι παραβάτες

Το Πακιστάν στρέφεται κατά Ελλάδας-ΕΕ για το ναυάγιο - Βολές και από Ερντογάν,

Εξεταστική επιτροπή για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση του Πακιστάν. Η επιτροπή έχει ήδη συσταθεί με απόφαση του πρωθυπουργού Σαχμπάζ Σαρίφ και εντός μίας εβδομάδας θα υποβάλλει πόρισμα για τα περαιτέρω. Από τις δηλώσεις των κρατικών αξιωματούχων, προκύπτει ότι η πακιστανική κυβέρνηση θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ελλάδας, ενδεχομένως και κατά της ΕΕ. Μία τέτοια κίνηση βεβαίως δεν έχει μόνον νομικές, αλλά κυρίως πολιτικές διαστάσεις. 

Ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν Ράνα Σανάουλα διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα λάβει αυστηρά μέτρα για το πολύνεκρο ναυάγιο του αλιευτικού σε θαλάσσια περιοχής ευθύνης της Ελλάδας

και η έκθεση των πακιστανικών αρχών θα υποβληθεί σε μία εβδομάδα, αποδίδοντας ευθύνες σε όσους εμπλέκονται στο δυστύχημα εσκεμμένα ή από αμέλεια και πρόσθεσε: «Η εξεταστική επιτροπή θα παρουσιάσει την έκθεσή της σε μια εβδομάδα και θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση».

Ο Πακιστανός ΥΠΕΣ, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Πακιστάν ΑΡΡ είπε ότι η επιτροπή θα εξακριβώσει τα γεγονότα που οδήγησαν στην ανατροπή και βύθιση του σκάφους στην Ελλάδα, σε περιοχή ευθύνης των ελληνικών αρχών. Εκτός από τον εντοπισμό κενών στον ελληνικό και τον ευρωπαϊκό μηχανισμό, «που εξέθεσαν πολύτιμες ανθρώπινες ζωές στην ιδιάζουσα κατάσταση της εμπορίας ανθρώπων στην συγκεκριμένη υπόθεση, θα διερευνηθούν παρόμοια περιστατικά του πρόσφατου παρελθόντος».

Πακιστανικό παιχνίδι μέσα και έξω

Η επιτροπή θα αναλύσει ανάλογα περιστατικά και θα ληφθούν μέτρα σύμφωνα με το διεθνές νομικό πλαίσιο. Θα επιδιωχθεί επίσης διεθνής συντονισμός και για την έρευνα, αλλά και για την πρόληψη, τον έλεγχο και την τιμωρία της παράνομης διακίνησης ανθρώπων στο μέλλον. Η πακιστανική κυβέρνηση υπόσχεται επίσης ότι θα επανεξετάσει τους νόμους και όπου κριθεί απαραίτητο η νομοθεσία για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ανθρώπων θα ενισχυθεί.

Οι αρχές του Πακιστάν έχουν συλλάβει 14 άτομα που ανακρίνονται για συμμετοχή στο κύκλωμα που μετέφερε τους Πακιστανούς μετανάστες στο μοιραίο αλιευτικό. Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 300 είναι οι Πακιστανοί που χάθηκαν στο ναυάγιο της περασμένης Τετάρτης ανοιχτά της Πύλου. Χθες κηρύχθηκε ημέρα εθνικού πένθους στη χώρα. Βεβαίως το πρόβλημα της μη νόμιμης μετανάστευσης Πακιστανών στην ΕΕ δεν ανέκυψε με το τραγικό ναυάγιο της Πύλου, είναι χρόνιο και πολλές φορές στο παρελθόν έχει απασχολήσει την ΕΕ καθώς το Πακιστάν αρνείται ή κωλυσιεργεί στην επιστροφή των παράτυπων μεταναστών.

  Βλέπουν οι Ευρωπαίοι νομοθέτες για την Τεχνητή Νοημοσύνη Black Mirror;

Το πολύνεκρο δυστύχημα, όμως, ανοιχτά της Πύλου και τα ερωτήματα που εγείρονται για τους χειρισμούς των ελληνικών αρχών, ανοίγουν όπως φαίνεται πλέον, μία νέα πολιτική διελκυστίνδα ανάμεσα στην ΕΕ και το Πακιστάν, που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει στο επίκεντρο την Ελλάδα. Από τις εκτενείς αναφορές στα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, αυτό που προκύπτει με σαφήνεια είναι ότι τα κυκλώματα των διακινητών λειτουργούν νόμιμα ως ταξιδιωτικά γραφεία στο Πακιστάν και οι υπηρεσίες είναι διατιμημένες, καθώς περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, θεώρηση διαβατηρίων και άλλων προσωπικών εγγράφων ή και έκδοση visa εάν είναι απαραίτητο, υποδοχή και διαμονή. Αυτές οι διαδικασίες γίνονται μέσω των επίσημων αρχών, ειδικά στις περιπτώσεις έκδοσης ταξιδιωτικών θεωρήσεων. Ένας εκ των συλληφθέντων μάλιστα δηλώνει στα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης ότι στο μοιραίο πλοίο ήταν και ο γιός του ως συνοδός της ομάδας Πακιστανών μεταναστών.

Και η Άγκυρα κατά της Ελλάδας

Τη «συγκρότηση διεθνούς επιτροπής έρευνας για την τραγωδία ανοιχτά της Πύλου», είχε ζητήσει χθες με δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ. Κατηγόρησε μάλιστα την Ελλάδα για όλα τα ναυάγια που έχουν σημειωθεί και στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, κάνοντας λόγο για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». O πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν Σαχμπάζ Σαρίφ και του μετέφερε τα συλλυπητήρια του τουρκικού λαού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής Προεδρίας.

Σε ομιλία του για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων το μεσημέρι ο πρόεδρος της Τουρκίας έβαλλε κατά της Δύσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «απορρίπτουμε τη ρητορική μίσους, τη νεοναζιστική ιδεολογία, την ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία κατά των προσφύγων που εξαπλώθηκαν σε άλλες κοινωνίες όπως ο δηλητηριώδης κισσός αφού ριζώσουν στις δυτικές χώρες». Για να προσθέσει: «Το πιο πρόσφατο και επαίσχυντο παράδειγμα είναι η ανθρωπιστική τραγωδία την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία εκατοντάδες αθώοι άνθρωποι, τα περισσότερα παιδιά, έχασαν τη ζωή τους. Η διεθνής κοινότητα, ειδικά οι χώρες που κάνουν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατίας σε όλους εκτός από τους εαυτούς τους, πρέπει τώρα να αναλάβουν την ευθύνη». Ο Ερντογάν έθεσε εμμέσως και θέμα επικαιροποίησης της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το μεταναστευτικό.

Θέση επί του θέματος πήρε και ο κυβερνητικός εταίρος του ΑΚΡ, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο πρόεδρος του εθνικιστικού κόμματος ΜΗΡ δήλωσε ότι «στην Ελλάδα στα ανοιχτά του Μοριά, στις 14 Ιουνίου βυθίστηκε ένα σκάφος με αποτέλεσμα να πεθάνουν 78 άνθρωποι και να αγνοούνται άλλοι 500» και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό το δράμα και την καταστροφή είναι υπεύθυνη η ελληνική κυβέρνηση, η οποία είπε και ψέματα και πρέπει να λογοδοτήσει. Το Αιγαίο και η Μεσόγειος πρέπει να πάψουν να είναι οι θάλασσες του θανάτου. H Τουρκία έχει ανάγκη την κυβέρνησή μας που αντιπροσωπεύει τη νίκη στο Καραμπάχ, την σοφία στην εξωτερική πολιτική, τη βούληση στην Κύπρο και την εθνική στάση στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο».

Στον ανακριτή οι εννέα ύποπτοι

Οι εννέα Αιγύπτιοι που κατηγορούνται ως διακινητές οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή Καλαμάτας για να απολογηθούν. Οι κατηγορούμενοι έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες (σε βαθμό κακουργήματος) και αντιτείνουν πως ήταν και αυτοί στους επιβαίνοντες που ήθελαν να μεταναστεύσουν στην Ιταλία. Οι απολογίες αναμένονται μαραθώνιες. Από το Λιμενικό έγινε γνωστό ότι οι έρευνες στην περιοχή του ναυαγίου συνεχίζονται μετά των εντοπισμό και άλλψν δύο σωρών το βράδυ.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
https://slpress.gr/diethni/to-pakistan-kineitai-nomika-kai-politika-kata-elladas-ee-gia-to-nayagio/?fbclid=IwAR36fMvmEKeFkK1pgyRG437H69JMkpzF_BaW55i-aIqAqrE-ead9gGoElvg
at 6/21/2023 01:00:00 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Βοηθήστε μας με μια μικρή συνεισφορά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το site oxafies.com για την ενημέρωσή σας και για να μαθαίνετε ότι σας κρύβουν οι άλλοι.

Τελευταια νεα

Επιστροφή σε λίγες μέρες!Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

 

_

_

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Συνολικές προβολές σελίδας

Sparkline

Δημοφιλείς αναρτήσεις

  • Κατερίνα Μητσοτάκη: Οι δύο γάμοι και ο αγαπημένος ανηψιός του Κυριάκου
  • Ιατρός Δημ. Αντωνίου – Θ.Βασιλακόπουλος : Ερωτάται ο ίδιος κι οι Αρχές, εάν έχει νοσηλευθεί σε Ψυχιατρική Κλινική και ποία η σημερινή του κατάσταση
  • Ποιο θα είναι το τέλος της Αυτοκρατορίας των Η.Π.Α. σύμφωνα με τις Προφητείες των Αγίων;;;
  • ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ
  • Επιστροφή σε λίγες μέρες!Ευχαριστούμε για την κατανόηση!
  • Υιοί Δημήτρη Σιούφα, Γιώργος και Μάριος και η Όλγα Ευτυχίδου - Που είναι ο "Ρουβίκωνας" !
  • Σωτήρης Μουστάκας: Μια περούκα, μια ταυτότητα… και μια ανάληψη που έγραψε ιστορία – Δείτε το βίντεο
  • Η ήσυχη σοφία του να μεγαλώνεις: Τι να μοιράζεσαι και τι να κρατάς για τον εαυτό σου
  • ΜΥΡΩΝΙ, ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΒΟΤΑΝΟ
  • Στη Σύρο προσφέρουν δωρεάν διαμονή σε όσους επιθυμούν να φροντίζουν τα αδέσποτα του νησιού

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου

  • Newsbeast
    Πιθανότατα κινεζικής κατασκευής ο πύραυλος που κατέρριψε το αμερικανικό F-15 στο Ιράν
    Πριν από 31 δευτερόλεπτα
  • Lykavitos.gr
    Λάρισα : Φορτηγό ξήλωσε γέφυρα σήμανσης και κατέληξε σε μάντρα αυτοκινήτων
    Πριν από 5 δευτερόλεπτα
  • Κατοχικά Νεα, Εδώ η αλήθεια Ζει ακόμα…
    Η Τουρκική Επίδειξη Ισχύος. «EFES-2026»
    Πριν από 12 δευτερόλεπτα
  • Aftodioikisi.gr
    Ο Ντόντσιτς φτιάχνει ομάδα στη Ρώμη με φόντο το NBA Europe
    Πριν από 51 δευτερόλεπτα
  • Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ®
    10 τρόποι για να εντυπωσιάσετε τον άντρα σας
    Πριν από 52 δευτερόλεπτα
  • Tsotili Blogger
    Απόστολος και Ευαγγέλιο Κυριακή 31/5/2026
    Πριν από 1 ώρα
  • ΖΕΙΔΩΡΟΝ
    Συνελήφθη 33χρονος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για πορνογραφία ανηλίκων
    Πριν από 1 ώρα
  • FONAKLAS .COM
    Ο θεος να μας λυπηθει απο τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ μην γραψω κατι πιο βαρυ....Λοβέρδος: Δεν επεκτεινόμαστε στα 12 μίλια γιατί θα μπούμε στην ξηρά της Τουρκίας!!! (Βίντεο)
    Πριν από 1 ώρα
  • Ειδήσεις
    Ουκρανικά πλήγματα με drones στο ρωσικό λιμάνι Ταγκανρόγκ
    Πριν από 4 ώρες
  • Karditsastakra
    Ανησυχία για την οικονομία των ΗΠΑ: Χαμηλότερη ανάπτυξη και “πίεση” στα νοικοκυριά
    Πριν από 5 ώρες
  • KsipnisteRe.com
    Ανθρώπινο Θαύμα: Αντικατάσταση οργάνων που οδηγεί σε ριζική παράταση της ανθρώπινης ζωής
    Πριν από 5 ώρες
  • ROMIANEWS
    Μερομήνια: Tι δείχνουν για το φετινό καλοκαίρι - Ο πιο δύσκολος μήνας
    Πριν από 5 ώρες
  • Η ΣΦΗΚΑ
    Samir Al Qasim: ως τον ύστατο χτύπο της καρδιάς μου θα αντιστέκομαι!
    Πριν από 7 ώρες
  • Αγορές
    Η SpaceX πάει σε IPO, αλλά ο έλεγχος μένει αποκλειστικά στον Μασκ
    Πριν από 9 ώρες
  • Κουρδιστό Πορτοκάλι
    Στις 9 Ιουνίου θα παρουσιαστούν στο Καπιτώλιο αποδείξεις για την ύπαρξη UFO και εξωγήινων> Έως τώρα παραμένουν κρυμμένα σε απόρρητα κυβερνητικά κανάλια
    Πριν από 10 ώρες
  • Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη
    Πατάει γερά η Κίνα στο Βελιγράδι!
    Πριν από 10 ώρες
  • Οίμος-Αθήνα
    ... ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ.
    Πριν από 18 ώρες
  • capital.gr
    Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Η Ελλάδα καταδικάζει τις επιθέσεις κατά αμάχων, διπλωματικών αποστολών και πολιτιστικής κληρονομιάς στην Ουκρανία
    Πριν από 18 ώρες
  • Amazonios.net
    Ραγδαίες εξελίξεις! Η Ρουμανία κλείνει το ρωσικό προξενείο και απελαύνει τον Πρόξενο μετά το χτύπημα
    Πριν από 23 ώρες
  • ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ
    Μόνο που βλέπω δίπλα του συγκεκριμένη εκπρόσωπο τύ...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ
    «ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ…»
    Πριν από 1 ημέρα
  • Εναλλακτική Δράση
    Η ψυχολογία πίσω από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα
    Πριν από 1 ημέρα
  • Το καραβάκι της ιστορίας
    Κι ο αμιράς εισέβηκεν στην Πόλη καβαλάρης
    Πριν από 1 ημέρα
  • Kozani 247 News
    Το Ίδρυμα Υπερηλίκων «Ο Άγιος Αχίλλιος» εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τη Διοίκηση του Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
    Χειροπέδες σε 26χρονη «εγκληματία» επειδή έγραφε για τα μπλόκα της Τροχαίας μέσω Viber
    Πριν από 1 ημέρα
  • Προϊόντα της Φύσης
    Τα φάρμακα GLP-1 όπως το Ozempic ίσως επηρεάζουν τον εγκέφαλο
    Πριν από 1 ημέρα
  • Φτιάχνω μόνος μου: σπορά καλλιέργεια βότανα αποθήκευση τροφίμων
    Πώς να φτιάξεις σπιτικό παγωτό φράουλα με λίγα υλικά
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
    Εντός... Επί τα αυτά... Κι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε
    Πριν από 3 ημέρες
  • NtaskasNEWS | Γιάννης Ντάσκας
    Θρυλικός πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά!
    Πριν από 5 ημέρες
  • epilekta.com
    Παραλίγο «θερμό» επεισόδιο μεταξύ της Φ/Γ «Αδρίας» και τουρκικής πυραυλακάτου έξω από την Αστυπάλαια
    Πριν από 2 εβδομάδες
  • 24ωρο
    Σκάκι: Μεγάλη επιτυχία των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Μαθητών – Μαθητριών 2026 στη Θεσσαλονίκη – Στο προσκήνιο η διεκδίκηση της Σκακιστικής Ολυμπιάδας 2034
    Πριν από 3 εβδομάδες
  • kostas drosakis
    Μην αφήνεις το χθες να κλέβει το αύριο σου.
    Πριν από 3 μήνες
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    Στο 13,5% το μισθολογικό χάσμα ανδρών-γυναικών στην Ελλάδα - Πάνω από 25% στον κλάδο των ΜΜΕ
    Πριν από 4 μήνες
  • Hellas-Now
    Σε τι θερμοκρασία έχετε το ψυγείο σας; – Αυτή είναι η σωστή για την υγεία σας
    Πριν από 8 μήνες
  • Η Άποψη
    Πάτησε γκάζι και Εφές ο Παναθηναϊκός
    Πριν από 1 χρόνια
  • "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ"
    Maldives: Ένας Έλληνας δημιουργεί εμπειρίες σε ένα μαγικό νησί
    Πριν από 2 χρόνια
  • Αυτόχθονες Έλληνες
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ερώτημα: Γιατί ο Όμηρος αγνοεί το όνομα Ιφιγένεια και την θυσία της.
    Πριν από 3 χρόνια
  • Workenter
    ΑΣΕΠ: Διοικητικοί και πολιτικοί μηχανικοί στο δήμο Σάμης
    Πριν από 4 χρόνια
  • ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
    Απο τούδε και στο εξής...
    Πριν από 4 χρόνια
  • Λαλεί Πουλί...
    ΤΟ ΜΟΝΟ που λείπει είναι το... κίτρινο αστέρι! Συγχαρητήρια στους αντιφασίστες Κουτσούμπα-Τσίπρα-Πλεύρη!
    Πριν από 4 χρόνια
  • Ινφογνώμων Πολιτικά
    Παιδεία alert: Αγνοείται η κριτική σκέψη
    Πριν από 6 χρόνια
  • Ξάνθη Φιλοσοφείν
    Να πράττεις ό,τι γεννά έρωτα στην ψυχή σου...
    Πριν από 7 χρόνια
  • Simple Man
    Κωλόπαιδα
    Πριν από 10 χρόνια
  • Debater
  • antinews.gr
Εμφάνιση 5 Εμφάνιση όλων

Αναφορά κατάχρησης

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.