Ο ΧΑΦΙΕΣ

Σελίδες

  • Αρχική σελίδα
  • LIVE SCORES -ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη, Ιουνίου 21

Το Πακιστάν κατηγορεί για το ναυάγιο Ελλάδα-ΕΕ – Βολές και από Ερντογάν

Όταν βγαίνουν Συριζαίοι και κατηγορούν το Λιμενικό της Ελλάδας απ΄το πρωί ως το βράδυ δίνουν το έναυσμα για να μας ρίχνουν ευθύνες και οι αλλόθρησκοι παραβάτες

Το Πακιστάν στρέφεται κατά Ελλάδας-ΕΕ για το ναυάγιο - Βολές και από Ερντογάν,

Εξεταστική επιτροπή για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση του Πακιστάν. Η επιτροπή έχει ήδη συσταθεί με απόφαση του πρωθυπουργού Σαχμπάζ Σαρίφ και εντός μίας εβδομάδας θα υποβάλλει πόρισμα για τα περαιτέρω. Από τις δηλώσεις των κρατικών αξιωματούχων, προκύπτει ότι η πακιστανική κυβέρνηση θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ελλάδας, ενδεχομένως και κατά της ΕΕ. Μία τέτοια κίνηση βεβαίως δεν έχει μόνον νομικές, αλλά κυρίως πολιτικές διαστάσεις. 

Ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν Ράνα Σανάουλα διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα λάβει αυστηρά μέτρα για το πολύνεκρο ναυάγιο του αλιευτικού σε θαλάσσια περιοχής ευθύνης της Ελλάδας

και η έκθεση των πακιστανικών αρχών θα υποβληθεί σε μία εβδομάδα, αποδίδοντας ευθύνες σε όσους εμπλέκονται στο δυστύχημα εσκεμμένα ή από αμέλεια και πρόσθεσε: «Η εξεταστική επιτροπή θα παρουσιάσει την έκθεσή της σε μια εβδομάδα και θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση».

Ο Πακιστανός ΥΠΕΣ, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Πακιστάν ΑΡΡ είπε ότι η επιτροπή θα εξακριβώσει τα γεγονότα που οδήγησαν στην ανατροπή και βύθιση του σκάφους στην Ελλάδα, σε περιοχή ευθύνης των ελληνικών αρχών. Εκτός από τον εντοπισμό κενών στον ελληνικό και τον ευρωπαϊκό μηχανισμό, «που εξέθεσαν πολύτιμες ανθρώπινες ζωές στην ιδιάζουσα κατάσταση της εμπορίας ανθρώπων στην συγκεκριμένη υπόθεση, θα διερευνηθούν παρόμοια περιστατικά του πρόσφατου παρελθόντος».

Πακιστανικό παιχνίδι μέσα και έξω

Η επιτροπή θα αναλύσει ανάλογα περιστατικά και θα ληφθούν μέτρα σύμφωνα με το διεθνές νομικό πλαίσιο. Θα επιδιωχθεί επίσης διεθνής συντονισμός και για την έρευνα, αλλά και για την πρόληψη, τον έλεγχο και την τιμωρία της παράνομης διακίνησης ανθρώπων στο μέλλον. Η πακιστανική κυβέρνηση υπόσχεται επίσης ότι θα επανεξετάσει τους νόμους και όπου κριθεί απαραίτητο η νομοθεσία για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ανθρώπων θα ενισχυθεί.

Οι αρχές του Πακιστάν έχουν συλλάβει 14 άτομα που ανακρίνονται για συμμετοχή στο κύκλωμα που μετέφερε τους Πακιστανούς μετανάστες στο μοιραίο αλιευτικό. Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 300 είναι οι Πακιστανοί που χάθηκαν στο ναυάγιο της περασμένης Τετάρτης ανοιχτά της Πύλου. Χθες κηρύχθηκε ημέρα εθνικού πένθους στη χώρα. Βεβαίως το πρόβλημα της μη νόμιμης μετανάστευσης Πακιστανών στην ΕΕ δεν ανέκυψε με το τραγικό ναυάγιο της Πύλου, είναι χρόνιο και πολλές φορές στο παρελθόν έχει απασχολήσει την ΕΕ καθώς το Πακιστάν αρνείται ή κωλυσιεργεί στην επιστροφή των παράτυπων μεταναστών.

  Βλέπουν οι Ευρωπαίοι νομοθέτες για την Τεχνητή Νοημοσύνη Black Mirror;

Το πολύνεκρο δυστύχημα, όμως, ανοιχτά της Πύλου και τα ερωτήματα που εγείρονται για τους χειρισμούς των ελληνικών αρχών, ανοίγουν όπως φαίνεται πλέον, μία νέα πολιτική διελκυστίνδα ανάμεσα στην ΕΕ και το Πακιστάν, που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει στο επίκεντρο την Ελλάδα. Από τις εκτενείς αναφορές στα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, αυτό που προκύπτει με σαφήνεια είναι ότι τα κυκλώματα των διακινητών λειτουργούν νόμιμα ως ταξιδιωτικά γραφεία στο Πακιστάν και οι υπηρεσίες είναι διατιμημένες, καθώς περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, θεώρηση διαβατηρίων και άλλων προσωπικών εγγράφων ή και έκδοση visa εάν είναι απαραίτητο, υποδοχή και διαμονή. Αυτές οι διαδικασίες γίνονται μέσω των επίσημων αρχών, ειδικά στις περιπτώσεις έκδοσης ταξιδιωτικών θεωρήσεων. Ένας εκ των συλληφθέντων μάλιστα δηλώνει στα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης ότι στο μοιραίο πλοίο ήταν και ο γιός του ως συνοδός της ομάδας Πακιστανών μεταναστών.

Και η Άγκυρα κατά της Ελλάδας

Τη «συγκρότηση διεθνούς επιτροπής έρευνας για την τραγωδία ανοιχτά της Πύλου», είχε ζητήσει χθες με δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ. Κατηγόρησε μάλιστα την Ελλάδα για όλα τα ναυάγια που έχουν σημειωθεί και στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, κάνοντας λόγο για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». O πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν Σαχμπάζ Σαρίφ και του μετέφερε τα συλλυπητήρια του τουρκικού λαού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής Προεδρίας.

Σε ομιλία του για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων το μεσημέρι ο πρόεδρος της Τουρκίας έβαλλε κατά της Δύσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «απορρίπτουμε τη ρητορική μίσους, τη νεοναζιστική ιδεολογία, την ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία κατά των προσφύγων που εξαπλώθηκαν σε άλλες κοινωνίες όπως ο δηλητηριώδης κισσός αφού ριζώσουν στις δυτικές χώρες». Για να προσθέσει: «Το πιο πρόσφατο και επαίσχυντο παράδειγμα είναι η ανθρωπιστική τραγωδία την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία εκατοντάδες αθώοι άνθρωποι, τα περισσότερα παιδιά, έχασαν τη ζωή τους. Η διεθνής κοινότητα, ειδικά οι χώρες που κάνουν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατίας σε όλους εκτός από τους εαυτούς τους, πρέπει τώρα να αναλάβουν την ευθύνη». Ο Ερντογάν έθεσε εμμέσως και θέμα επικαιροποίησης της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το μεταναστευτικό.

Θέση επί του θέματος πήρε και ο κυβερνητικός εταίρος του ΑΚΡ, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο πρόεδρος του εθνικιστικού κόμματος ΜΗΡ δήλωσε ότι «στην Ελλάδα στα ανοιχτά του Μοριά, στις 14 Ιουνίου βυθίστηκε ένα σκάφος με αποτέλεσμα να πεθάνουν 78 άνθρωποι και να αγνοούνται άλλοι 500» και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό το δράμα και την καταστροφή είναι υπεύθυνη η ελληνική κυβέρνηση, η οποία είπε και ψέματα και πρέπει να λογοδοτήσει. Το Αιγαίο και η Μεσόγειος πρέπει να πάψουν να είναι οι θάλασσες του θανάτου. H Τουρκία έχει ανάγκη την κυβέρνησή μας που αντιπροσωπεύει τη νίκη στο Καραμπάχ, την σοφία στην εξωτερική πολιτική, τη βούληση στην Κύπρο και την εθνική στάση στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο».

Στον ανακριτή οι εννέα ύποπτοι

Οι εννέα Αιγύπτιοι που κατηγορούνται ως διακινητές οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή Καλαμάτας για να απολογηθούν. Οι κατηγορούμενοι έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες (σε βαθμό κακουργήματος) και αντιτείνουν πως ήταν και αυτοί στους επιβαίνοντες που ήθελαν να μεταναστεύσουν στην Ιταλία. Οι απολογίες αναμένονται μαραθώνιες. Από το Λιμενικό έγινε γνωστό ότι οι έρευνες στην περιοχή του ναυαγίου συνεχίζονται μετά των εντοπισμό και άλλψν δύο σωρών το βράδυ.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
https://slpress.gr/diethni/to-pakistan-kineitai-nomika-kai-politika-kata-elladas-ee-gia-to-nayagio/?fbclid=IwAR36fMvmEKeFkK1pgyRG437H69JMkpzF_BaW55i-aIqAqrE-ead9gGoElvg
at 6/21/2023 01:00:00 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Βοηθήστε μας με μια μικρή συνεισφορά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το site oxafies.com για την ενημέρωσή σας και για να μαθαίνετε ότι σας κρύβουν οι άλλοι.

Τελευταια νεα

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ – ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

  Τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το 2025 αποτυπώνουν με τον πιο ανάγλυφο και δραματικό τρόπο τη χαριστική βολή που δέχεται ο ελλη...

_

_

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Συνολικές προβολές σελίδας

Sparkline

Δημοφιλείς αναρτήσεις

  • ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «Το παίζουν άριστοι και έχουν καταστρέψει την Ελλάδα»
  • ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ όλων των κληρικών μέχρι τον Αρχιεπίσκοπο! ΠΟΣΑ χρήματα παίρνει ο παπάς της ενορίας σας...
  • Εσύ ξέρεις ποια είναι η Γκρατσιέλα Γκρόλο;;;- (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!)
  • Ανάρτηση-σεισμός από τον Δούση: «Κύριε Μητσοτάκη, ο σνομπισμός θα σας ρίξει από την εξουσία – Έρχεται εκλογικό σοκ»
  • «Μην υποτιμάτε τον κίνδυνο!» Γερμανική εφημερίδα προειδοποιεί για την επέλαση του λαγοκέφαλου στις ελληνικές παραλίες...
  • Θα πει κάτι η ελληνική κυβέρνηση για το «δώρο» Τραμπ στον Ερντογάν με τους κινητήρες για το εθνικό μαχητικό της Τουρκίας;
  • Οι πιτσιρίκες, τα κινητά και οι σεξουαλικά πεινασμένοι… (Γράφει ο Predator)
  • ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ 24δις ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΑΠ ΤΙΣ ΕΔ!!!
  • Τι ισχύει μετά τις 3 Αυγούστου για όσους δεν βγάλουν νέες ταυτότητες...
  • Πίσω από αυτό κρύβεται μια ΜΚΟ Η. ,CVC η κολλητή του Μητσοτάκη

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου

  • Κουρδιστό Πορτοκάλι
    Ταξίαρχος Yael Grosman> Πως οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις ετοιμάζονται για τους μελλοντικούς [το μέλλον είναι τώρα] πολέμους στο διάστημα
    Πριν από 15 δευτερόλεπτα
  • Aftodioikisi.gr
    Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ επισκέφθηκε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή
    Πριν από 28 δευτερόλεπτα
  • Ειδήσεις
    Καλλιθέα: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 15χρονου - Όσα κατέθεσε ο 17χρονος καθ' ομολογία δράστης
    Πριν από 40 δευτερόλεπτα
  • FONAKLAS .COM
    Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Επείγουσα έρευνα σε εξέλιξη για σύμβαση ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ από την Kerameos για διαδραστικούς πίνακες
    Πριν από 1 ώρα
  • Lykavitos.gr
    Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ απορρίπτει τη συμφωνία Ισραήλ-Λιβάνου: Παραβιάζει «κόκκινες γραμμές»
    Πριν από 2 ώρες
  • capital.gr
    Απίθανη μετατροπή της Morgan Midsummer σε Coupe απευθύνεται σε πολύ λίγους
    Πριν από 3 ώρες
  • ΖΕΙΔΩΡΟΝ
    Θεμελίωση Καμπαναριού Ιερού Ναού Αγίου Μελετίου Κατερίνης (φωτο)
    Πριν από 3 ώρες
  • ROMIANEWS
    Πανηγύρι από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Ηλιούπολης για τα 50 χρόνια του Συλλόγου στις 04-7-2026
    Πριν από 5 ώρες
  • Newsbeast
    Δεύτερη φωτιά στη Βοιωτία μέσα σε λίγες ώρες: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Πέτρας για εκκένωση προς Λιβαδειά
    Πριν από 5 ώρες
  • ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ
    "Ἡ Στύξ ἥτις διεδραμάτισε τό πάλαι τόν ἐκτελε...
    Πριν από 7 ώρες
  • Κατοχικά Νεα, Εδώ η αλήθεια Ζει ακόμα…
    Βενεζουέλα: Πλησιάζουν τους 1.000 οι νεκροί από τους φονικούς σεισμούς – Αγωνία για χιλιάδες εγκλωβισμένους
    Πριν από 8 ώρες
  • Αγορές
    SpaceX: Ταχεία είσοδος στον Nasdaq-100 – Νέο κύμα επενδύσεων αναμένεται στη μετοχή
    Πριν από 9 ώρες
  • KsipnisteRe.com
    Η μεγάλη ενεργειακή συντριβή των ΗΠΑ: Άδειασαν τα στρατηγικά αποθέματα και τώρα εκλιπαρούν για το πετρέλαιο του Ιράν
    Πριν από 10 ώρες
  • Η ΣΦΗΚΑ
    Τις πταίει;
    Πριν από 10 ώρες
  • Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη
    Παγκόσμιος κλυδωνισμός στις σχέσεις Ουάσινγκτον-Λονδίνου: Ο Τραμπ τελειώνει τον «ακραία φιλελεύθερο» Μπέρναμ και κηρύσσει τον «θάνατο» της Βρετανίας
    Πριν από 18 ώρες
  • Tsotili Blogger
    Κόκκινα ούρα...Τα σημάδια ότι η ουροδόχος κύστη έχει πρόβλημα.
    Πριν από 20 ώρες
  • Οίμος-Αθήνα
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ, ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ...ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;
    Πριν από 21 ώρες
  • Amazonios.net
    Κυβέρνηση Μητσοτάκη: 1,3 δισ. ευρώ σε αποζημιώσεις εργολάβων – Το «πάρτι» με το δημόσιο χρήμα
    Πριν από 1 ημέρα
  • Προϊόντα της Φύσης
    Καλέντουλα: Ένα βότανο με αμέτρητες ευεργετικές ιδιότητες
    Πριν από 1 ημέρα
  • NtaskasNEWS | Γιάννης Ντάσκας
    Οι αθώοι Αβραμόπουλοι και μια φοβερή καταγγελία στον Αρειο Πάγο για μαφιόζικη λειτουργία του Κράτους τους…
    Πριν από 1 ημέρα
  • 24ωρο
    Ξέρεις τι βάζεις στο τραπέζι σου; Στα My market ξέρεις.
    Πριν από 2 ημέρες
  • Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ®
    Ζώδια και παιδιά
    Πριν από 3 ημέρες
  • Φτιάχνω μόνος μου: σπορά καλλιέργεια βότανα αποθήκευση τροφίμων
    Ειδικός στη Φλεγμονή την Εμμηνόπαυση και τις φυσικές θεραπείες
    Πριν από 4 ημέρες
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
    Το κοπάδι του κακού δηθεν φιλόζωοι δείχνουν ξανα πόσο κτηνώδες ειναι οι ιδιοι !
    Πριν από 4 ημέρες
  • Karditsastakra
    Η επόμενη ημέρα στη Βρετανία: Η πολιτική κρίση και ο πιθανότερος διάδοχος του Στάρμερ
    Πριν από 5 ημέρες
  • Εναλλακτική Δράση
    Φαινόμενο DOXA: πώς οι κοινωνίες κάνουν ακόμα και το παράλογο να μοιάζει αυτονόητο
    Πριν από 1 εβδομάδα
  • ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
    Παραδίδοντας και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας στους μουλάδες
    Πριν από 1 εβδομάδα
  • Το καραβάκι της ιστορίας
    Σωκράτης vs Μητσοτάκης
    Πριν από 2 εβδομάδες
  • ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ
    10 Ιουνίου 1822: Η απελευθέρωση του υπέρτατου μνημείου της ανθρωπότητας από τους βαρβάρους
    Πριν από 2 εβδομάδες
  • Kozani 247 News
    Η βραβευμένη παράσταση “Το Φορτηγό της Ποίησης” επανέρχεται το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 21:00, στον ΟΣΕ Κοζάνης
    Πριν από 3 εβδομάδες
  • epilekta.com
    Παραλίγο «θερμό» επεισόδιο μεταξύ της Φ/Γ «Αδρίας» και τουρκικής πυραυλακάτου έξω από την Αστυπάλαια
    Πριν από 1 μήνα
  • kostas drosakis
    Μην αφήνεις το χθες να κλέβει το αύριο σου.
    Πριν από 4 μήνες
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    Στο 13,5% το μισθολογικό χάσμα ανδρών-γυναικών στην Ελλάδα - Πάνω από 25% στον κλάδο των ΜΜΕ
    Πριν από 4 μήνες
  • Hellas-Now
    Σε τι θερμοκρασία έχετε το ψυγείο σας; – Αυτή είναι η σωστή για την υγεία σας
    Πριν από 9 μήνες
  • Η Άποψη
    Πάτησε γκάζι και Εφές ο Παναθηναϊκός
    Πριν από 1 χρόνια
  • "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ"
    Maldives: Ένας Έλληνας δημιουργεί εμπειρίες σε ένα μαγικό νησί
    Πριν από 2 χρόνια
  • Αυτόχθονες Έλληνες
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ερώτημα: Γιατί ο Όμηρος αγνοεί το όνομα Ιφιγένεια και την θυσία της.
    Πριν από 3 χρόνια
  • Workenter
    ΑΣΕΠ: Διοικητικοί και πολιτικοί μηχανικοί στο δήμο Σάμης
    Πριν από 4 χρόνια
  • ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
    Απο τούδε και στο εξής...
    Πριν από 4 χρόνια
  • Λαλεί Πουλί...
    ΤΟ ΜΟΝΟ που λείπει είναι το... κίτρινο αστέρι! Συγχαρητήρια στους αντιφασίστες Κουτσούμπα-Τσίπρα-Πλεύρη!
    Πριν από 4 χρόνια
  • Ινφογνώμων Πολιτικά
    Παιδεία alert: Αγνοείται η κριτική σκέψη
    Πριν από 6 χρόνια
  • Ξάνθη Φιλοσοφείν
    Να πράττεις ό,τι γεννά έρωτα στην ψυχή σου...
    Πριν από 7 χρόνια
  • Simple Man
    Κωλόπαιδα
    Πριν από 10 χρόνια
  • Debater
  • antinews.gr
Εμφάνιση 5 Εμφάνιση όλων

Αναφορά κατάχρησης

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.