Ο ΧΑΦΙΕΣ

Σελίδες

  • Αρχική σελίδα
  • LIVE SCORES -ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη, Ιουνίου 21

Το Πακιστάν κατηγορεί για το ναυάγιο Ελλάδα-ΕΕ – Βολές και από Ερντογάν

Όταν βγαίνουν Συριζαίοι και κατηγορούν το Λιμενικό της Ελλάδας απ΄το πρωί ως το βράδυ δίνουν το έναυσμα για να μας ρίχνουν ευθύνες και οι αλλόθρησκοι παραβάτες

Το Πακιστάν στρέφεται κατά Ελλάδας-ΕΕ για το ναυάγιο - Βολές και από Ερντογάν,

Εξεταστική επιτροπή για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση του Πακιστάν. Η επιτροπή έχει ήδη συσταθεί με απόφαση του πρωθυπουργού Σαχμπάζ Σαρίφ και εντός μίας εβδομάδας θα υποβάλλει πόρισμα για τα περαιτέρω. Από τις δηλώσεις των κρατικών αξιωματούχων, προκύπτει ότι η πακιστανική κυβέρνηση θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ελλάδας, ενδεχομένως και κατά της ΕΕ. Μία τέτοια κίνηση βεβαίως δεν έχει μόνον νομικές, αλλά κυρίως πολιτικές διαστάσεις. 

Ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν Ράνα Σανάουλα διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα λάβει αυστηρά μέτρα για το πολύνεκρο ναυάγιο του αλιευτικού σε θαλάσσια περιοχής ευθύνης της Ελλάδας

και η έκθεση των πακιστανικών αρχών θα υποβληθεί σε μία εβδομάδα, αποδίδοντας ευθύνες σε όσους εμπλέκονται στο δυστύχημα εσκεμμένα ή από αμέλεια και πρόσθεσε: «Η εξεταστική επιτροπή θα παρουσιάσει την έκθεσή της σε μια εβδομάδα και θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση».

Ο Πακιστανός ΥΠΕΣ, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Πακιστάν ΑΡΡ είπε ότι η επιτροπή θα εξακριβώσει τα γεγονότα που οδήγησαν στην ανατροπή και βύθιση του σκάφους στην Ελλάδα, σε περιοχή ευθύνης των ελληνικών αρχών. Εκτός από τον εντοπισμό κενών στον ελληνικό και τον ευρωπαϊκό μηχανισμό, «που εξέθεσαν πολύτιμες ανθρώπινες ζωές στην ιδιάζουσα κατάσταση της εμπορίας ανθρώπων στην συγκεκριμένη υπόθεση, θα διερευνηθούν παρόμοια περιστατικά του πρόσφατου παρελθόντος».

Πακιστανικό παιχνίδι μέσα και έξω

Η επιτροπή θα αναλύσει ανάλογα περιστατικά και θα ληφθούν μέτρα σύμφωνα με το διεθνές νομικό πλαίσιο. Θα επιδιωχθεί επίσης διεθνής συντονισμός και για την έρευνα, αλλά και για την πρόληψη, τον έλεγχο και την τιμωρία της παράνομης διακίνησης ανθρώπων στο μέλλον. Η πακιστανική κυβέρνηση υπόσχεται επίσης ότι θα επανεξετάσει τους νόμους και όπου κριθεί απαραίτητο η νομοθεσία για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ανθρώπων θα ενισχυθεί.

Οι αρχές του Πακιστάν έχουν συλλάβει 14 άτομα που ανακρίνονται για συμμετοχή στο κύκλωμα που μετέφερε τους Πακιστανούς μετανάστες στο μοιραίο αλιευτικό. Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 300 είναι οι Πακιστανοί που χάθηκαν στο ναυάγιο της περασμένης Τετάρτης ανοιχτά της Πύλου. Χθες κηρύχθηκε ημέρα εθνικού πένθους στη χώρα. Βεβαίως το πρόβλημα της μη νόμιμης μετανάστευσης Πακιστανών στην ΕΕ δεν ανέκυψε με το τραγικό ναυάγιο της Πύλου, είναι χρόνιο και πολλές φορές στο παρελθόν έχει απασχολήσει την ΕΕ καθώς το Πακιστάν αρνείται ή κωλυσιεργεί στην επιστροφή των παράτυπων μεταναστών.

  Βλέπουν οι Ευρωπαίοι νομοθέτες για την Τεχνητή Νοημοσύνη Black Mirror;

Το πολύνεκρο δυστύχημα, όμως, ανοιχτά της Πύλου και τα ερωτήματα που εγείρονται για τους χειρισμούς των ελληνικών αρχών, ανοίγουν όπως φαίνεται πλέον, μία νέα πολιτική διελκυστίνδα ανάμεσα στην ΕΕ και το Πακιστάν, που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει στο επίκεντρο την Ελλάδα. Από τις εκτενείς αναφορές στα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, αυτό που προκύπτει με σαφήνεια είναι ότι τα κυκλώματα των διακινητών λειτουργούν νόμιμα ως ταξιδιωτικά γραφεία στο Πακιστάν και οι υπηρεσίες είναι διατιμημένες, καθώς περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, θεώρηση διαβατηρίων και άλλων προσωπικών εγγράφων ή και έκδοση visa εάν είναι απαραίτητο, υποδοχή και διαμονή. Αυτές οι διαδικασίες γίνονται μέσω των επίσημων αρχών, ειδικά στις περιπτώσεις έκδοσης ταξιδιωτικών θεωρήσεων. Ένας εκ των συλληφθέντων μάλιστα δηλώνει στα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης ότι στο μοιραίο πλοίο ήταν και ο γιός του ως συνοδός της ομάδας Πακιστανών μεταναστών.

Και η Άγκυρα κατά της Ελλάδας

Τη «συγκρότηση διεθνούς επιτροπής έρευνας για την τραγωδία ανοιχτά της Πύλου», είχε ζητήσει χθες με δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ. Κατηγόρησε μάλιστα την Ελλάδα για όλα τα ναυάγια που έχουν σημειωθεί και στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, κάνοντας λόγο για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». O πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν Σαχμπάζ Σαρίφ και του μετέφερε τα συλλυπητήρια του τουρκικού λαού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής Προεδρίας.

Σε ομιλία του για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων το μεσημέρι ο πρόεδρος της Τουρκίας έβαλλε κατά της Δύσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «απορρίπτουμε τη ρητορική μίσους, τη νεοναζιστική ιδεολογία, την ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία κατά των προσφύγων που εξαπλώθηκαν σε άλλες κοινωνίες όπως ο δηλητηριώδης κισσός αφού ριζώσουν στις δυτικές χώρες». Για να προσθέσει: «Το πιο πρόσφατο και επαίσχυντο παράδειγμα είναι η ανθρωπιστική τραγωδία την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία εκατοντάδες αθώοι άνθρωποι, τα περισσότερα παιδιά, έχασαν τη ζωή τους. Η διεθνής κοινότητα, ειδικά οι χώρες που κάνουν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατίας σε όλους εκτός από τους εαυτούς τους, πρέπει τώρα να αναλάβουν την ευθύνη». Ο Ερντογάν έθεσε εμμέσως και θέμα επικαιροποίησης της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το μεταναστευτικό.

Θέση επί του θέματος πήρε και ο κυβερνητικός εταίρος του ΑΚΡ, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο πρόεδρος του εθνικιστικού κόμματος ΜΗΡ δήλωσε ότι «στην Ελλάδα στα ανοιχτά του Μοριά, στις 14 Ιουνίου βυθίστηκε ένα σκάφος με αποτέλεσμα να πεθάνουν 78 άνθρωποι και να αγνοούνται άλλοι 500» και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό το δράμα και την καταστροφή είναι υπεύθυνη η ελληνική κυβέρνηση, η οποία είπε και ψέματα και πρέπει να λογοδοτήσει. Το Αιγαίο και η Μεσόγειος πρέπει να πάψουν να είναι οι θάλασσες του θανάτου. H Τουρκία έχει ανάγκη την κυβέρνησή μας που αντιπροσωπεύει τη νίκη στο Καραμπάχ, την σοφία στην εξωτερική πολιτική, τη βούληση στην Κύπρο και την εθνική στάση στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο».

Στον ανακριτή οι εννέα ύποπτοι

Οι εννέα Αιγύπτιοι που κατηγορούνται ως διακινητές οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή Καλαμάτας για να απολογηθούν. Οι κατηγορούμενοι έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες (σε βαθμό κακουργήματος) και αντιτείνουν πως ήταν και αυτοί στους επιβαίνοντες που ήθελαν να μεταναστεύσουν στην Ιταλία. Οι απολογίες αναμένονται μαραθώνιες. Από το Λιμενικό έγινε γνωστό ότι οι έρευνες στην περιοχή του ναυαγίου συνεχίζονται μετά των εντοπισμό και άλλψν δύο σωρών το βράδυ.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
https://slpress.gr/diethni/to-pakistan-kineitai-nomika-kai-politika-kata-elladas-ee-gia-to-nayagio/?fbclid=IwAR36fMvmEKeFkK1pgyRG437H69JMkpzF_BaW55i-aIqAqrE-ead9gGoElvg
at 6/21/2023 01:00:00 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Βοηθήστε μας με μια μικρή συνεισφορά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το site oxafies.com για την ενημέρωσή σας και για να μαθαίνετε ότι σας κρύβουν οι άλλοι.

Τελευταια νεα

Απίστευτο το χάλι στο κέντρο της Αθήνας: Έχουν παρατήσει την πρωτεύουσα στο έλεος του Θεού (βίντεο)

ΜΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ!- Η περιοχή μεταξύ Μάρνης, Καρόλου και Ιερόθεου έχει μετατραπεί σε «μαύρη τρύπα» - Πλήρης αδιαφορία ...

_

_

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Συνολικές προβολές σελίδας

Sparkline

Δημοφιλείς αναρτήσεις

  • ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ…»
  • Μαργαριτάρια από γραπτά μαθητών Γυμνασίων
  • Η δήλωση του Βέλγου δημοσιογράφου Michel Collon που εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο:
  • Στο χείλος του γκρεμού η Δήμητρα Λιάνη: «Είναι κρίμα που δεν έχω ένα μικρό έστω κομμάτι…»
  • «Η Αλήθεια για τα Φίλτρα Νερού Olympus: Μύθοι, Κατηγορίες και Πραγματικά Δεδομένα»
  • Ευλογημένο ξέπλυμα... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
  • "ΣΑΣ ΕΙΠΑ να καθίσετε πίσω!" ΙΕΡΕΑΣ "έδιωξε" τους πολιτικούς...
  • Η πόλη της Ελλάδας με τον πιο μολυσμένο αέρα – Δείτε όλη τη λίστα
  • Μετά από 13 χρόνια: Αγόρασε το σπίτι ο Αλέξης Τσίπρας – Πού επέλεξε να μείνει
  • EΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ και για τον νέο υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης...

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου

  • ΖΕΙΔΩΡΟΝ
    Ολα ήταν υπό έλεγχο και μετά...
    Πριν από 50 δευτερόλεπτα
  • ROMIANEWS
    Νερόμυλοι, μυλωνάδες και νεροτρουβιές στο Πωγώνι.
    Πριν από 50 δευτερόλεπτα
  • epilekta.com
    ΝΥ Τimes: «Το Ιράν έδωσε ένα μεγάλο μάθημα στην αμερικανική πολεμική μηχανή»
    Πριν από 1 ώρα
  • Οίμος-Αθήνα
    ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ;
    Πριν από 8 ώρες
  • Tsotili Blogger
    Ανέκδοτο.
    Πριν από 8 ώρες
  • FONAKLAS .COM
    Γινόμαστε πειραματόζωα των πολυεθνικών με τις "ευλογίες" του Μαργαρίτη Σχοινά! Η κυβέρνηση ψήφισε τα μεταλλαγμένα τρόφιμα
    Πριν από 9 ώρες
  • Karditsastakra
    Με φωτογραφικό διαγωνισμό προσλήφθηκε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου σε θέση στο Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ – Επτά θέσεις για ολόκληρη την Αττική – Μόνο προσόν που είχε το απολυτήριο λυκείου
    Πριν από 9 ώρες
  • Κατοχικά Νεα, Εδώ η αλήθεια Ζει ακόμα…
    Το ΒΝ αποκαλύπτει νέα μεγάλη κομπίνα: Ο Mr. Nammos, Ζαννής Φραντζέσκος, χρωστά 22 εκατ. και η Εφορία του δίνει την Ψαρού
    Πριν από 10 ώρες
  • Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη
    Πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας παντρεύτηκε τον υπουργό του -«Είναι ο έρωτας της ζωής μου»
    Πριν από 11 ώρες
  • Newsbeast
    Ουκρανία: Drone από υπόγεια στο Κίεβο καταρίπτουν ρωσικά Shahed 500 χλμ. μακριά
    Πριν από 12 ώρες
  • Κουρδιστό Πορτοκάλι
    Messinia Challenge 2026 > Πέρα από τον αθλητισμό, μια ολοκληρωμένη εμπειρία
    Πριν από 14 ώρες
  • Ειδήσεις
    Θρίλερ στην Κρήτη: Νεκρός ο πρώην σύντροφος της 43χρονης που αγνοείται - «Χτενίζουν» την περιοχή
    Πριν από 14 ώρες
  • Aftodioikisi.gr
    Ιταλία: Παίκτες πρωτοκλασάτων ομάδων στα πάρτι με συνοδούς πολυτελείας
    Πριν από 16 ώρες
  • Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ®
    Πως βλέπουμε τις ιατρικές εξετάσεις και το ιστορικό ηλεκτρονικά
    Πριν από 16 ώρες
  • Amazonios.net
    Σκηνικό απόλυτου ολέθρου που θυμίζει την αυγή ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου…
    Πριν από 19 ώρες
  • capital.gr
    Απαλλαγή του Νίκου Ρωμανού και άλλων δύο για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους ζήτησε η εισαγγελέας
    Πριν από 20 ώρες
  • Αγορές
    Σε ασταθές έδαφος οι αγορές - Διακυμάνσεις και συναλλακτική "άπνοια" στο ΧΑ
    Πριν από 20 ώρες
  • Η ΣΦΗΚΑ
    Γιάννη μου το καντήλι σου
    Πριν από 21 ώρες
  • ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ
    Τί διδάσκει ο Σίνας σοφός; Ο Λι Χονγκτζί δίδαξε ό...
    Πριν από 21 ώρες
  • KsipnisteRe.com
    Όλη η αλήθεια πίσω απ την 40ήμερη, ζοφερή ζωή των κοτόπουλων, πριν θυσιαστούν….
    Πριν από 1 ημέρα
  • NtaskasNEWS | Γιάννης Ντάσκας
    Μια σύγχρονη Πανεπιστημιούπολη στην Παλλήνη Αττικής!
    Πριν από 1 ημέρα
  • Προϊόντα της Φύσης
    Στρατηγικές για τη ρύθμιση του στρες και την αποκατάσταση της επινεφριδιακής λειτουργίας
    Πριν από 1 ημέρα
  • Lykavitos.gr
    Ο ΣΥΡΙΖΑ στο 8ο Συνέδριο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς στις Βρυξέλλες
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ
    Διαφημιστική καταχώριση (τέλη δεκαετίας 1930)
    Πριν από 1 ημέρα
  • Εναλλακτική Δράση
    Φοιτητές του Αριστοτελείου δημιούργησαν φορητή συσκευή που μειώνει το τρέμουλο του Πάρκινσον
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
    Να σταματήσουμε να ξορκίζουμε την προοπτική της δημιουργίας ενός νέου Ιράν
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
    Ξανά έπεσαν απο τα σύννεφα οι σύμμαχοι των φύλων που προσπάθησαν να την μετατρέψουν σε π@ρνη
    Πριν από 3 ημέρες
  • Το καραβάκι της ιστορίας
    Software defines a nation’s digital capability: το κερασάκι στην τούρτα της κατάρρευσης των Windows;
    Πριν από 3 ημέρες
  • Kozani 247 News
    kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε και φέτος, ανήμερα του Πάσχα, το ταφικό έθιμο στον Άργιλο Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)
    Πριν από 1 εβδομάδα
  • 24ωρο
    ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΤΑΞΑ: «Οι ψεκασμένοι που έλεγαν ότι θα το κλείσουμε, άλλαξαν σενάριο & λένε ότι το πουλάμε!»
    Πριν από 2 εβδομάδες
  • kostas drosakis
    Μην αφήνεις το χθες να κλέβει το αύριο σου.
    Πριν από 2 μήνες
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    Στο 13,5% το μισθολογικό χάσμα ανδρών-γυναικών στην Ελλάδα - Πάνω από 25% στον κλάδο των ΜΜΕ
    Πριν από 2 μήνες
  • Φτιάχνω μόνος μου: σπορά καλλιέργεια βότανα αποθήκευση τροφίμων
    Βιοδυναμικό-Πλανητικό-Καλλιεργητικό Ημερολόγιο 2026
    Πριν από 3 μήνες
  • Hellas-Now
    Σε τι θερμοκρασία έχετε το ψυγείο σας; – Αυτή είναι η σωστή για την υγεία σας
    Πριν από 7 μήνες
  • Η Άποψη
    Πάτησε γκάζι και Εφές ο Παναθηναϊκός
    Πριν από 1 χρόνια
  • "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ"
    Maldives: Ένας Έλληνας δημιουργεί εμπειρίες σε ένα μαγικό νησί
    Πριν από 2 χρόνια
  • Αυτόχθονες Έλληνες
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ερώτημα: Γιατί ο Όμηρος αγνοεί το όνομα Ιφιγένεια και την θυσία της.
    Πριν από 2 χρόνια
  • Workenter
    ΑΣΕΠ: Διοικητικοί και πολιτικοί μηχανικοί στο δήμο Σάμης
    Πριν από 3 χρόνια
  • ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
    Απο τούδε και στο εξής...
    Πριν από 4 χρόνια
  • Λαλεί Πουλί...
    ΤΟ ΜΟΝΟ που λείπει είναι το... κίτρινο αστέρι! Συγχαρητήρια στους αντιφασίστες Κουτσούμπα-Τσίπρα-Πλεύρη!
    Πριν από 4 χρόνια
  • Ινφογνώμων Πολιτικά
    Παιδεία alert: Αγνοείται η κριτική σκέψη
    Πριν από 6 χρόνια
  • Ξάνθη Φιλοσοφείν
    Να πράττεις ό,τι γεννά έρωτα στην ψυχή σου...
    Πριν από 7 χρόνια
  • Simple Man
    Κωλόπαιδα
    Πριν από 10 χρόνια
  • Debater
  • antinews.gr
Εμφάνιση 5 Εμφάνιση όλων

Αναφορά κατάχρησης

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.