Ο ΧΑΦΙΕΣ

Σελίδες

  • Αρχική σελίδα
  • LIVE SCORES -ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη, Ιουνίου 21

Το Πακιστάν κατηγορεί για το ναυάγιο Ελλάδα-ΕΕ – Βολές και από Ερντογάν

Όταν βγαίνουν Συριζαίοι και κατηγορούν το Λιμενικό της Ελλάδας απ΄το πρωί ως το βράδυ δίνουν το έναυσμα για να μας ρίχνουν ευθύνες και οι αλλόθρησκοι παραβάτες

Το Πακιστάν στρέφεται κατά Ελλάδας-ΕΕ για το ναυάγιο - Βολές και από Ερντογάν,

Εξεταστική επιτροπή για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση του Πακιστάν. Η επιτροπή έχει ήδη συσταθεί με απόφαση του πρωθυπουργού Σαχμπάζ Σαρίφ και εντός μίας εβδομάδας θα υποβάλλει πόρισμα για τα περαιτέρω. Από τις δηλώσεις των κρατικών αξιωματούχων, προκύπτει ότι η πακιστανική κυβέρνηση θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ελλάδας, ενδεχομένως και κατά της ΕΕ. Μία τέτοια κίνηση βεβαίως δεν έχει μόνον νομικές, αλλά κυρίως πολιτικές διαστάσεις. 

Ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν Ράνα Σανάουλα διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα λάβει αυστηρά μέτρα για το πολύνεκρο ναυάγιο του αλιευτικού σε θαλάσσια περιοχής ευθύνης της Ελλάδας

και η έκθεση των πακιστανικών αρχών θα υποβληθεί σε μία εβδομάδα, αποδίδοντας ευθύνες σε όσους εμπλέκονται στο δυστύχημα εσκεμμένα ή από αμέλεια και πρόσθεσε: «Η εξεταστική επιτροπή θα παρουσιάσει την έκθεσή της σε μια εβδομάδα και θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση».

Ο Πακιστανός ΥΠΕΣ, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Πακιστάν ΑΡΡ είπε ότι η επιτροπή θα εξακριβώσει τα γεγονότα που οδήγησαν στην ανατροπή και βύθιση του σκάφους στην Ελλάδα, σε περιοχή ευθύνης των ελληνικών αρχών. Εκτός από τον εντοπισμό κενών στον ελληνικό και τον ευρωπαϊκό μηχανισμό, «που εξέθεσαν πολύτιμες ανθρώπινες ζωές στην ιδιάζουσα κατάσταση της εμπορίας ανθρώπων στην συγκεκριμένη υπόθεση, θα διερευνηθούν παρόμοια περιστατικά του πρόσφατου παρελθόντος».

Πακιστανικό παιχνίδι μέσα και έξω

Η επιτροπή θα αναλύσει ανάλογα περιστατικά και θα ληφθούν μέτρα σύμφωνα με το διεθνές νομικό πλαίσιο. Θα επιδιωχθεί επίσης διεθνής συντονισμός και για την έρευνα, αλλά και για την πρόληψη, τον έλεγχο και την τιμωρία της παράνομης διακίνησης ανθρώπων στο μέλλον. Η πακιστανική κυβέρνηση υπόσχεται επίσης ότι θα επανεξετάσει τους νόμους και όπου κριθεί απαραίτητο η νομοθεσία για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ανθρώπων θα ενισχυθεί.

Οι αρχές του Πακιστάν έχουν συλλάβει 14 άτομα που ανακρίνονται για συμμετοχή στο κύκλωμα που μετέφερε τους Πακιστανούς μετανάστες στο μοιραίο αλιευτικό. Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 300 είναι οι Πακιστανοί που χάθηκαν στο ναυάγιο της περασμένης Τετάρτης ανοιχτά της Πύλου. Χθες κηρύχθηκε ημέρα εθνικού πένθους στη χώρα. Βεβαίως το πρόβλημα της μη νόμιμης μετανάστευσης Πακιστανών στην ΕΕ δεν ανέκυψε με το τραγικό ναυάγιο της Πύλου, είναι χρόνιο και πολλές φορές στο παρελθόν έχει απασχολήσει την ΕΕ καθώς το Πακιστάν αρνείται ή κωλυσιεργεί στην επιστροφή των παράτυπων μεταναστών.

  Βλέπουν οι Ευρωπαίοι νομοθέτες για την Τεχνητή Νοημοσύνη Black Mirror;

Το πολύνεκρο δυστύχημα, όμως, ανοιχτά της Πύλου και τα ερωτήματα που εγείρονται για τους χειρισμούς των ελληνικών αρχών, ανοίγουν όπως φαίνεται πλέον, μία νέα πολιτική διελκυστίνδα ανάμεσα στην ΕΕ και το Πακιστάν, που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει στο επίκεντρο την Ελλάδα. Από τις εκτενείς αναφορές στα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, αυτό που προκύπτει με σαφήνεια είναι ότι τα κυκλώματα των διακινητών λειτουργούν νόμιμα ως ταξιδιωτικά γραφεία στο Πακιστάν και οι υπηρεσίες είναι διατιμημένες, καθώς περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, θεώρηση διαβατηρίων και άλλων προσωπικών εγγράφων ή και έκδοση visa εάν είναι απαραίτητο, υποδοχή και διαμονή. Αυτές οι διαδικασίες γίνονται μέσω των επίσημων αρχών, ειδικά στις περιπτώσεις έκδοσης ταξιδιωτικών θεωρήσεων. Ένας εκ των συλληφθέντων μάλιστα δηλώνει στα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης ότι στο μοιραίο πλοίο ήταν και ο γιός του ως συνοδός της ομάδας Πακιστανών μεταναστών.

Και η Άγκυρα κατά της Ελλάδας

Τη «συγκρότηση διεθνούς επιτροπής έρευνας για την τραγωδία ανοιχτά της Πύλου», είχε ζητήσει χθες με δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ. Κατηγόρησε μάλιστα την Ελλάδα για όλα τα ναυάγια που έχουν σημειωθεί και στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, κάνοντας λόγο για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». O πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν Σαχμπάζ Σαρίφ και του μετέφερε τα συλλυπητήρια του τουρκικού λαού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής Προεδρίας.

Σε ομιλία του για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων το μεσημέρι ο πρόεδρος της Τουρκίας έβαλλε κατά της Δύσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «απορρίπτουμε τη ρητορική μίσους, τη νεοναζιστική ιδεολογία, την ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία κατά των προσφύγων που εξαπλώθηκαν σε άλλες κοινωνίες όπως ο δηλητηριώδης κισσός αφού ριζώσουν στις δυτικές χώρες». Για να προσθέσει: «Το πιο πρόσφατο και επαίσχυντο παράδειγμα είναι η ανθρωπιστική τραγωδία την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία εκατοντάδες αθώοι άνθρωποι, τα περισσότερα παιδιά, έχασαν τη ζωή τους. Η διεθνής κοινότητα, ειδικά οι χώρες που κάνουν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατίας σε όλους εκτός από τους εαυτούς τους, πρέπει τώρα να αναλάβουν την ευθύνη». Ο Ερντογάν έθεσε εμμέσως και θέμα επικαιροποίησης της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το μεταναστευτικό.

Θέση επί του θέματος πήρε και ο κυβερνητικός εταίρος του ΑΚΡ, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο πρόεδρος του εθνικιστικού κόμματος ΜΗΡ δήλωσε ότι «στην Ελλάδα στα ανοιχτά του Μοριά, στις 14 Ιουνίου βυθίστηκε ένα σκάφος με αποτέλεσμα να πεθάνουν 78 άνθρωποι και να αγνοούνται άλλοι 500» και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό το δράμα και την καταστροφή είναι υπεύθυνη η ελληνική κυβέρνηση, η οποία είπε και ψέματα και πρέπει να λογοδοτήσει. Το Αιγαίο και η Μεσόγειος πρέπει να πάψουν να είναι οι θάλασσες του θανάτου. H Τουρκία έχει ανάγκη την κυβέρνησή μας που αντιπροσωπεύει τη νίκη στο Καραμπάχ, την σοφία στην εξωτερική πολιτική, τη βούληση στην Κύπρο και την εθνική στάση στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο».

Στον ανακριτή οι εννέα ύποπτοι

Οι εννέα Αιγύπτιοι που κατηγορούνται ως διακινητές οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή Καλαμάτας για να απολογηθούν. Οι κατηγορούμενοι έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες (σε βαθμό κακουργήματος) και αντιτείνουν πως ήταν και αυτοί στους επιβαίνοντες που ήθελαν να μεταναστεύσουν στην Ιταλία. Οι απολογίες αναμένονται μαραθώνιες. Από το Λιμενικό έγινε γνωστό ότι οι έρευνες στην περιοχή του ναυαγίου συνεχίζονται μετά των εντοπισμό και άλλψν δύο σωρών το βράδυ.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
https://slpress.gr/diethni/to-pakistan-kineitai-nomika-kai-politika-kata-elladas-ee-gia-to-nayagio/?fbclid=IwAR36fMvmEKeFkK1pgyRG437H69JMkpzF_BaW55i-aIqAqrE-ead9gGoElvg
at 6/21/2023 01:00:00 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Βοηθήστε μας με μια μικρή συνεισφορά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το site oxafies.com για την ενημέρωσή σας και για να μαθαίνετε ότι σας κρύβουν οι άλλοι.

Τελευταια νεα

Δύο (νέες) υποθέσεις, μία (διαρκής) παρακμή

  Η λογοδοσία γίνεται ολοένα και πιο επιλεκτική, η αξιο...

_

_

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Συνολικές προβολές σελίδας

Sparkline

Δημοφιλείς αναρτήσεις

  • 11 έξυπνες φράσεις που χρησιμοποιούν οι έξυπνοι άνθρωποι για να τελειώνουν τους καβγάδες
  • Μόνο στο τριτοκοσμικό σουλτανάτο Μητσοτάκη η υπουργός βαφτίζει την σύντροφό της σύμβουλο, την χρυσοπληρώνουν οι υπήκοοι και κάνουν ταξίδια και ζωάρα με λεφτά των ιθαγενών.
  • Η Μαριάννα Λάτση στα 73 της… πατάει τις 20άρες – Η ανατρεπτική εμφάνισή της στην εκδήλωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ που τράβηξε όλα τα φλας
  • Ο ΠΑΤΗΡ ΚΛΗΜΗΣ ΖΩΚΑΡΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!
  • “Ωσαννά εν τοις υψίστοις”; Ξέρετε τι εστί Paul John Manafort ; Ξέρετε ποιός είναι αυτός ο τύπος;
  • ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ : Κε Πρωθυπουργέ!. Με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο σας λέω : Ότι μισείτε τους Έλληνες!. Και σας το αποδεικνύω ευθύς αμέσως!.
  • Σήμερα, οι πολιτικοί μας, για να μπουν στο μάτι της Καρυστιανού... πήγαν να φιλήσουν τον κ@λο του πισωκίνητου Ρούτε...
  • Τρέμουλο πιάνει τον Μητσοτάκη: Το ενδεχόμενο κόμμα Σαμαρά δείχνει να απειλεί τη ΝΔ – Τι δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις;
  • Δεν ξέρω πως θα το αντέξω Άμα σε χάσω μπαμπά Θ’αφήσω τα κλειδιά μου απ’έξω Μήπως και μπεις ξανά.Αντίο πατέρα μου».
  • ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ . ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ! "ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου

  • Ειδήσεις
    Χανιά: Σπίτι και αποθήκη τυλίχθηκαν στις φλόγες σε πυκνοκατοικημένη περιοχή
    Πριν από 8 δευτερόλεπτα
  • Aftodioikisi.gr
    ΔΕΗ: Φωτοβολταϊκά συστήματα για το σπίτι και την επιχείρηση χωρίς κόστος εξοπλισμού
    Πριν από 1 ώρα
  • KsipnisteRe.com
    Εσείς πώς το σκέφτεστε;
    Πριν από 2 ώρες
  • Lykavitos.gr
    Ανδρουλάκης: Καμία ανοχή στη βία, την τρομοκρατία, τον διχασμό και τις εμφυλιοπολεμικές λογικές
    Πριν από 2 ώρες
  • Tsotili Blogger
    Γιορτή Πίτας στην Ομαλή Βοϊου... Παρασκευή 31 Ιουλίου.
    Πριν από 4 ώρες
  • ΖΕΙΔΩΡΟΝ
    Ιταλία: Έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων - Νεκροί μητέρα και γιος
    Πριν από 4 ώρες
  • ROMIANEWS
    Λίμνη Ζαραβίνας Πωγωνίου Ιωαννίνων. Απολαύστε τα video
    Πριν από 4 ώρες
  • Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη
    Το επικοινωνιακό χαστούκι με το οθωμανικό εμβατήριο και η ελληνική διπλωματία του ύπνου
    Πριν από 5 ώρες
  • FONAKLAS .COM
    Σισμανόγλειο: Νεκρή 90χρονη από τη φωτιά – Υπέστη ανακοπή
    Πριν από 6 ώρες
  • Newsbeast
    Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ψάρεψε λαγοκέφαλους και εκνευρίστηκε: «Τελικά από τους μ…κες δεν γλιτώνεις πουθενά»
    Πριν από 6 ώρες
  • Η ΣΦΗΚΑ
    Ο Όμηρος δεν έχει χρώμα
    Πριν από 6 ώρες
  • Κουρδιστό Πορτοκάλι
    Έρευνα πρώην ντετέκτιβ της αστυνομίας> Τα μισά κρούσματα συνδρόμου αιφνίδιου θανάτου βρεφών (SIDS) εμφανίστηκαν εντός 48 ωρών μετά τον εμβολιασμό
    Πριν από 8 ώρες
  • Αγορές
    Luxshare: Πτώση άνω του 5% στο ντεμπούτο της κατασκευάστριας των AirPods στο Χονγκ Κονγκ
    Πριν από 9 ώρες
  • Οίμος-Αθήνα
    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΡΑΜΠΑΣ ΕΙΚΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΠΑΣ! ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙ@ ΤΟΥ!
    Πριν από 16 ώρες
  • capital.gr
    Αλί Χαμενεΐ: Οι ΗΠΑ μετέτρεψαν έναν καταπιεστή σε μάρτυρα
    Πριν από 16 ώρες
  • Karditsastakra
    Σήμα κινδύνου από την αγορά της Θεσσαλονίκης
    Πριν από 16 ώρες
  • Προϊόντα της Φύσης
    Η “Δημοκρατική” Ευρώπη αποφασίζει την υιοθέτηση του Chat Control: Τη σάρωση των ιδιωτικών μας ψηφιακών μηνυμάτων στο whats app, viber, email’s κ.λπ.
    Πριν από 17 ώρες
  • Κατοχικά Νεα, Εδώ η αλήθεια Ζει ακόμα…
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Ο Άγγελος του Αιγαίου
    Πριν από 18 ώρες
  • Amazonios.net
    Τραμπ: Θα χτυπήσουμε σκληρά το Ιράν απόψε
    Πριν από 20 ώρες
  • Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ®
    Δροσιστείτε όπως μπορείτε
    Πριν από 23 ώρες
  • Το καραβάκι της ιστορίας
    Σταλιά σταλιά. Πώς η Μαρινέλλα έγινε διάσημη μέσω Λονδίνου
    Πριν από 3 ημέρες
  • ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ
    Καλημέρα και καλό ταξίδι, η βδομάδα ήταν ζορικη. Κ...
    Πριν από 4 ημέρες
  • Kozani 247 News
    kozan.gr: Παπασωτηρίου: Απολογισμός έργων και σχέδιο για τη Φλώρινα – Οι 12 παρεμβάσεις και τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα
    Πριν από 5 ημέρες
  • NtaskasNEWS | Γιάννης Ντάσκας
    Μητσοτάκης-Καρυστιανού: Συνεργάτες γελοιοποίησαν τον πρώτο με Ρώσους πράκτορες, τη δεύτερη για ένα “κομμάτι” ψωμί…
    Πριν από 5 ημέρες
  • ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ
    Γενική Άποψις του Νέου Φαλήρου
    Πριν από 1 εβδομάδα
  • 24ωρο
    Ενώνουν τις δυνάμεις τους Νοσοκομείο Μεταξά και Πανεπιστήμιο Πειραιά προς όφελος των ογκολογικών ασθενών! (ΒΙΝΤΕΟ)
    Πριν από 1 εβδομάδα
  • Φτιάχνω μόνος μου: σπορά καλλιέργεια βότανα αποθήκευση τροφίμων
    Ειδικός στη Φλεγμονή την Εμμηνόπαυση και τις φυσικές θεραπείες
    Πριν από 2 εβδομάδες
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
    Το κοπάδι του κακού δηθεν φιλόζωοι δείχνουν ξανα πόσο κτηνώδες ειναι οι ιδιοι !
    Πριν από 2 εβδομάδες
  • Εναλλακτική Δράση
    Φαινόμενο DOXA: πώς οι κοινωνίες κάνουν ακόμα και το παράλογο να μοιάζει αυτονόητο
    Πριν από 3 εβδομάδες
  • ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
    Παραδίδοντας και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας στους μουλάδες
    Πριν από 3 εβδομάδες
  • epilekta.com
    Παραλίγο «θερμό» επεισόδιο μεταξύ της Φ/Γ «Αδρίας» και τουρκικής πυραυλακάτου έξω από την Αστυπάλαια
    Πριν από 1 μήνα
  • kostas drosakis
    Μην αφήνεις το χθες να κλέβει το αύριο σου.
    Πριν από 5 μήνες
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    Στο 13,5% το μισθολογικό χάσμα ανδρών-γυναικών στην Ελλάδα - Πάνω από 25% στον κλάδο των ΜΜΕ
    Πριν από 5 μήνες
  • Hellas-Now
    Σε τι θερμοκρασία έχετε το ψυγείο σας; – Αυτή είναι η σωστή για την υγεία σας
    Πριν από 10 μήνες
  • Η Άποψη
    Πάτησε γκάζι και Εφές ο Παναθηναϊκός
    Πριν από 1 χρόνια
  • "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ"
    Maldives: Ένας Έλληνας δημιουργεί εμπειρίες σε ένα μαγικό νησί
    Πριν από 2 χρόνια
  • Αυτόχθονες Έλληνες
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ερώτημα: Γιατί ο Όμηρος αγνοεί το όνομα Ιφιγένεια και την θυσία της.
    Πριν από 3 χρόνια
  • Workenter
    ΑΣΕΠ: Διοικητικοί και πολιτικοί μηχανικοί στο δήμο Σάμης
    Πριν από 4 χρόνια
  • ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
    Απο τούδε και στο εξής...
    Πριν από 4 χρόνια
  • Λαλεί Πουλί...
    ΤΟ ΜΟΝΟ που λείπει είναι το... κίτρινο αστέρι! Συγχαρητήρια στους αντιφασίστες Κουτσούμπα-Τσίπρα-Πλεύρη!
    Πριν από 4 χρόνια
  • Ινφογνώμων Πολιτικά
    Παιδεία alert: Αγνοείται η κριτική σκέψη
    Πριν από 6 χρόνια
  • Ξάνθη Φιλοσοφείν
    Να πράττεις ό,τι γεννά έρωτα στην ψυχή σου...
    Πριν από 7 χρόνια
  • Simple Man
    Κωλόπαιδα
    Πριν από 11 χρόνια
  • Debater
  • antinews.gr
Εμφάνιση 5 Εμφάνιση όλων

Αναφορά κατάχρησης

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.