Παρασκευή, Ιουνίου 9

Παράνοια της ΕΕ ή σχέδιο ελέγχου; Η Ιρλανδία καλείται να θανατώσει 200.000 γαλακτοφόρες αγελάδες, πρόβατα και χοίρους για κλιματικούς λόγους

Την ίδια ακριβώς περίοδο διαφημίζουν τρόφιμα με αλεύρι από Γρύλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα!

Την ίδια ακριβώς περίοδο διαφημίζουν τρόφιμα με αλεύρι από Γρύλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα!

ρόκειται για ένα απίστευτα παράλογο φαινομενικά σχέδιο της ΕΕ, και των φωστήρων της ΕΕ, αυτό της θανάτωσης γαλακτοφόρων αγελάδων για κλιματικούς λόγους, μόνο που η αλήθεια είναι αλλού και αφορά στον μελλοντικό έλεγχο των τροφίμων.

Αντί να μπουν βαρβάτα πρόστιμα σε εταιρείες που ρυπαίνουν το περιβάλλον, ή να κλείσουν αν είναι λίαν επικίνδυνες, η ΕΕ ζητά από την Ιρλανδία να θανατώσει γαλακτοφόρες αγελάδες.

”Η ιρλανδική κυβέρνηση φέρεται να εξετάζει σχέδια για τη θανάτωση περίπου 200.000 αγελάδων γαλακτοπαραγωγής για να επιτύχει τους κλιματικούς στόχους της”, γράφει η εφημερίδα The Telegragh.

Η Ιρλανδία καλείται, προκειμένου να συμμορφωθεί με τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την εκπομπή ρύπων, να σφάξει 1,5 εκατομμύριο αγελάδες, πρόβατα και χοίρους.

Προς αυτή την κατεύθυνση η Κομισιόν ενθαρρύνει προγράμματα εξαγοράς αγροτικών εκτάσεων που φιλοξενούν κτηνοτροφικές μονάδες από τις εθνικές κυβερνήσεις.

Πρόκειται για ένα υπερφιλόδοξο πρόγραμμα ύψους 6 δις ευρώ.

Οι πιο πολλοί το θεωρούν ως τρέλα, μόνο που όπως φαίνεται αποκρύβει δόλο και μάλιστα με σοβαρές συνέπειες για τις ζωές εκατομμυρίων Ευρωπαίων, αφού το ίδιο ζητήθηκε και από την Ολλανδία, ενώ αναμένουμε να φτάσουν κάποια στιγμή και στην Ελλάδα,

Πρώτα οι Ολλανδοί αγρότες απειλήθηκαν για την ικανοποίηση των στόχων εκπομπών της ΕΕ, υποδαυλίζοντας μια νέα εξέγερση.

Τώρα είναι η σειρά της Ιρλανδίας, όπου η κυβέρνηση φέρεται να εξετάζει σχέδια για θανάτωση περίπου 200.000 αγελάδων για να επιτύχει τους κλιματικούς στόχους της.

“Το πρόγραμμα θα έμοιαζε κάπως με εθελούσια απόλυση, προσφέροντας οικονομικά κίνητρα σε αγρότες για να εγκαταλείψουν τις αγελάδες τους.

Οι Βρετανοί κτηνοτρόφοι βοείου κρέατος και γαλακτοκομικών είναι πλέον πολύ νευριασμένοι. Φαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι υπάρχει μια οικολογική ατζέντα για την εξάλειψη του συμβατικού κρέατος εντελώς.

Πολλοί από τους πολιτικούς του κόσμου εκτελούν αυτό το υποχθόνιο σχέδιο. Είναι πολύ τυχερό που είμαστε εκτός ΕΕ γιατί θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την ίδια πίεση από τις Βρυξέλλες.

Τώρα, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι ο Ρίσι Σούνακ, ο οποίος εκπροσωπεί μια βαριά αγροτική εκλογική περιφέρεια στο Yorkshire Dales, να κατανοεί τι διακυβεύεται για τις αγροτικές κοινότητες.

Η δαπάνη τεράστιων ποσών χρημάτων των φορολογουμένων για την καταστροφή παραγωγικών ζώων θα ήταν ένα τέλειο άθροισμα της καθαρής μηδενικής τρέλας που μολύνει τη Δύση”, αναφέρει ο Βρετανός ειδικός Τζέιμ Μπλάκετ.

Το Υπουργείο Γεωργίας της Ιρλανδίας ανακοίνωσε ότι η πρόθεση ήταν απλώς ένα «έγγραφο μοντελοποίησης», αλλά καμία λογική κυβέρνηση δεν θα έφτανε καν στο σημείο να συμπεριλάβει ένα τέτοιο σχέδιο σε «μια διαδικασία διαβούλευσης».

Γιατί; Γιατί είναι παράλογο.

Ολλανδοί και Ιρλανδοί πολιτικοί απέτυχαν να αναγνωρίσουν ότι οι τεχνικές αναγεννητικής καλλιέργειας επιτρέπουν στους κτηνοτρόφους να συμβάλουν στον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής δεσμεύοντας άνθρακα στο έδαφος.

Η τεχνολογία που απαιτείται για την ακριβή μέτρηση του άνθρακα του εδάφους αναπτύχθηκε πρόσφατα από μια βρετανική εταιρεία, την Ecometric.

Τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά. Ορισμένοι Βρετανοί κτηνοτρόφοι πληρώνονται τώρα για τον καθαρό άνθρακα που έχει δεσμευτεί στα εδάφη, αφού έχει υπολογιστεί το μεθάνιο από τις αγελάδες τους το οποίο εκπέμπουν.

Όλα αυτά ακούγονται παράλογα και εξωφρενικά ενώ χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο ,της φτώχειας ή πεινούν.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι με τον κανονισμό 2023/5 η Ευρωπαϊκή Ένωση, στις αρχές Ιανουαρίου, ενέκρινε τη διάθεση τροφίμων με συστατικό μερικώς απολιπασμένη σκόνη οικιακού γρύλλου (Acheta domesticus), ως «νέα τροφή για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και της επισιτιστικής κρίσης».

Φαίνεται όμως ότι την επισιτιστική κρίση κάποιοι την ετοίμαζαν και την “καλλιεργούν” για σχέδια πραγματικά τρομερά για την ίδια την ανθρωπότητα, αλλά εκτιμάται ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα τους βγει και θα χάσουν μεγάλο μέρος της παγκόσμιας εξουσίας που έχουν.

pentapostagma.gr

 https://katohika.gr/diethni/paranoia-tis-ee-i-schedio-elegchou-i-irlandia-kaleitai-na-thanatosei-200-000-galaktofores-agelades-provata-kai-choirous-gia-klimatikous-logous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .